Отговори
# 60
Сърдечно благодарим за поздравите!
Честити ходещи краченца на Свиленка!
Честит имен ден на всички Ани!
Утре очаквайте снимки!

# 61
  • София
Честит 1-ви рожден ден на Ема на Vidri4ka, Томас на Fifi и Ванеса на hristina_.     loveuuu newsm38
честито на имениците smile3525
тини мини, страхотна веселба ще да е било Peace и аз май ще поръчвам калинката. или слончето. още не съм решила. а вкусна ли е?

# 62
  • Русе
Честит рожден ден на Муунлейди и всички малки рожденици!
Бъдете здрави и много усмихнати!

# 63
  • София
Честит рожден ден на Ема на Vidri4ka, Томас на Fifi и Ванеса на hristina_! 

Честит Рожден Ден, мила moonlady  bouquet!!

tini-mini, страхотни снимки Heart Eyes И с клипчетата с малките танцьори добре се позабавлявах Laughing

Момичета, понеже за първи път имаме хрема (е, на мен не ми е за първи де Laughing) - какво правите като имат само хрема дечицата? Педито каза само Стеримар, нищо друго, ама се чудя дали ще мине така newsm78.

# 64
Честито и на именниците днес!

Да се похваля - направихме огромен еволюционен скок! Вчера поредното "гости" подари на Дивна кола на Дисни. Със милиарди русалки и мелодии, клаксони пиана и прочие шумотевици... Та - мойта мома се влюби в туй творение и ... О, ЧУДО! хвана се за него и тръгна съвсем самостоятелно да го бута! Това при положение, че абсолютно никакви мераци да ходи - лази си до желаната цел, изправя се, обаче за ръце да ходи - абсурд! От снощи не е спряла да разхожда колата и себе си от край до край на къщата...

Понтес, или физиологичен разствор... Същата работа и далеч по евтино... Купуваш една банка със спринцовка вадиш течност и впръскваш. Така - с игла изтеглен, съдържанието не се замърсява и стига за мнооого дълго време.

# 65
  • София
Първо - Честито на всички деца, родени вчера и днес, няма да ги изброявам, само ще им пожелая да растат здрави и да имат много късмет в живота си!
Честит 8-ми декември на всички студенти - настоящи и бивши!!!
Честит Имен ден на всички Ани!

Пешеходке, честит ти еволюционен скок - можело, значи, а  Peace Явно Дивна ще има тежка дума, ама то така си трябва!
pontes, за хремата и аз ползвам основно физиологичен разтвор, също капвам и по една капка Витамин С, а останалия - в устата, или Калциев глюконат - по 1 капка в ноздричката два-три пъти дневно(всъщност, като ги хвана, защото е голяма борба - истински тигрици стават, като усетят, че носовете им са застрашени от интервенция от страна на мама. Чудя се колко различни могат да са децата - баткото е и винаги е бил кротък и разбран, не съм се борила с него така. Ама то и е нормално да са различни, просто са две, и в това отношение са еднакви - по-бесни са от него...Представям си как ще се коалират и ще "бъхтят" другите деца...може и да не е така, знам ли  newsm78).
Тръгнах от хремата, с каквато за жалост и ние разполагаме,  пък докъде стигнах!
Хубава неделя от мен и  Hug

# 66
"Има дниии- имаааа дниии във които не вървиииии!" така се пее в една песен. Същото се случва и тук, има дни се скъсвате да пишете, има дни не пишете и едно Добър ден! Но сигурно сте заети покрай все по -палавите чада- разбираемо е разбира се  Hug.
Така честито на всички които носят името Ана! smile3525
Честит  Рожден ден на Moon - жива, здрава и много обичана! newsm51
Честито на всички проходили дечица -  smile3539
Честито на всички малки съкровища, които празнуват днес първата си годинка, да са много щастливи деца и да слушкат мама и тати  nbirthday
Ншия празник мина чудесно, кръщенето също, Влади се представи много добре, на кръщенето не плака въобще, даже се смееше на попа, и се опитваше да духне свещичката на кръсницата си!
На тържеството много се измори, много бягане, гонене, смях, от ръце на ръце, всеки му се радва, той разбира се усети, че вниманието на всички е насочено към него и започна адно лигавене, глезотене, кривене, но както и да е всичко мина! Отдъхнах си, много се притеснявах дали всичко ще мине добре, а то от добре по-добре!
Направихме и прощъпулника, Влади тръгна след питата и хвана нея, после портмонето, и хляба и парите ще са му в ръцете, дано само да знае как да ги използва!
Получихме много хубави подаръци и играчки и дрешки и едно колело, от което не мога да смъкна Влади, все качен на него и да го бутат!
Това е от тук!
аааа Вержи как е Лорка?
Magesta също се спотайва някъде Wink Ники също!

# 67
 nbirthday  на Ема,Томас и Ванеса-растете здрави,весели и игриви дечица! [/color]Tada

Честит празник и на Муунлейди- нека винаги очите ти от щастие да греят,в сърцето ти любов да затрепти и всички птички на света да пеят,защото днес празнуваш ти.

Честит иман ден и на всички,носещи името Анна!

Забравих да се похваля,че Лори се отпусна и вчера сама прекоси цялата стая.Вече много се пуска и смело почна да крачи.Като последното и задължително е падане на колене.А позата"горе ръцете" направо ме разбива от смях Joy

Някой знае ли нещо за Вержи и Лорка?Цяла седмица-тишина newsm78

# 68
Ч.Р.Д. на малки и големи!Много здраве! Честит празник на именниците! Честити проходили крачета!

# 69
Честит рожден ден, Moonlady!

Честито и на всички, които имат имен ден днес, на Св. Ана!

# 70
Честит 1-ви рожден ден на Ема на Vidri4ka, Томас на Fifi и Ванеса на hristina_  bdbaloni

Честит рожден ден, Moonlady!  newsm59

Честито и на всички, които имат имен ден днес, на Св. Ана!    bigdance2

Всички да са живи и здрави и много щастливи, всичко най-хубаво!

# 71
честит рожден ден на Ема,Томас и Ванеса.Много zдраве и весели игри!

Moonlady, честит рожден ден!Много късмет у успехи ти желая!

честит имен ден на всички Анита,Анелийки и проиЗводни.Да им е живо и zдраво името!

# 72
Тини-мини,снимките са страхотни.Малката е много сладка,като истинска принцеса,а тортата иЗглежда много вкусна. Wink

Друг няма ли да пуска снимки от рожденните дни?
Хайде,че пусто лубопитство. Mr. Green

# 73
  • Vaudreuil Canada
Честит Рожден Ден на moonlady!

# 74
newsm59
Честит рожден ден, Moonlady!
Честит 1-ви рожден ден на Ема на Vidri4ka, Томас на Fifi и Ванеса на hristina_
Тини- мини, много сте хубави с Вики  bouquet
[/b][/color]

Общи условия

Активация на акаунт