Отговори
# 45
Честит рожден ден на Ники на ивчок,  Елия на майче,  Кари на гери_бери  и Зори на вмиткова  newsm59

Честито и на мамите студентки и всички студенти: бивши, настоящи и бъдещи!   bigdance2

Последна редакция: сб, 08 дек 2007, 14:52 от KrisDiMar

# 46
Иначе магазините са много яки,има много готини  неща за бебоци Crazy

Да ама дрехите са пълни боклуци  Peace Единствено играчките си заслужават.

# 47
Абе аз що пиша в старата тема #Cussing out, ама че съм уфсъ..
Честит рожден ден на Ники на ивчок,  Елия на майче,  Кари на гери_бери  и Зори на вмиткова  и на всички, на които не съм честитила тия дни!
Hug Hug
На Ро яко я е подпетил зъбът и направо е ужас... А дано излезе тоя първи...
Почерпете се от мен и мъжът ми, днес правим 7 години откак сме заедно..

# 48
  • Vaudreuil Canada
Честита годишнина zizzu!
alex_shu честити ви ходещи крачета.

# 49
zizzu, честита годишнина!
Нали знаеш, че това е критичната възраст на един брак, прескочиш ли 7 г. и те очаква дълъг и щастлив семен живот!
Пожелавам Ви го от сърце!  bouquet

# 50
Честит рожден ден на Ники на ивчок,  Елия на майче,  Кари на гери_бери  и Зори на вмиткова!

ЧЕСТИТ 8 ДЕКЕМВРИ НА ВСИЧКИ СТУДЕНТИ!!!
alex_shu, честито ви ходещи краченца!  Peace
zizzu, честита годишнина! Любовта ви един към друг да расте!   Heart Eyes
Ето малко снимки от нашия рожден ден:

Вики и мама
Обичам подаръците Simple Smile
С две от приятелките
Много ни хареса тук
Купонът тече Wink
На люлката
Изкатерих се Simple Smile
Ще ядем, ще ядем чудна торта със крем!
Рожденичката си хареса тортата
Въпреки, че много ръце ме държат, все пак ще пипна пламъка
 Hug

# 51
  • СОФИЯ
Честит рожден ден на Ники на ивчок,  Елия на майче,  Кари на гери_бери  и Зори на вмиткова!

# 52
Добро утро, момичета!

ЧЕСТИТО на всички изпразнували си годинката декемврийчета newsm38 Да продължават да ви радват и вие да сте все така влюбени в тях Laughing
Преди една година по това време пътувах за болницата. 12 часа по-късно се появи моята Ема.
Пожелаваме ви весел, слънчев и изпълнен с настроение ден!

Специални поздрави и най-сърдечни благопожелания на Томас на Fiffi (Една смела мама, която макар и да не знае, ми показа, че раждането не е чак толкова страшно  bouquet)
Да е жива и здрава и малката Ванеса на hristina_. Да расте красива и много щастлива! 
Аз се гмурвам отново в суматохата по подготовката на партито и надявам се скоро да насмогна и с четенето.

# 53
  • Vaudreuil Canada
Честит 1-ви рожден ден на Ема на Vidri4ka, Томас на Fifi и Ванеса на hristina_.
Ние сме супер кисели явно поредния зъб си казва думата...
Аз цял ден чета рецепти на торти и не мога да реша какво ще правя за малкия разбойник.

# 54
Честит празник на Емката, Томи и Ванеска! Щастливи детски дни!

# 55
Честит рожден ден на Ема на Vidri4ka, Томас на Fifi и Ванеса на hristina_.
Нека растат здрави и усмихнати !!!

# 56
Честит първи рожден ден на Ема, Томас и Ванека! Здрави и щастливи да растат!

МOON, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН! БЪДИ ЩАСТЛИВА!    bouquet  Hug

# 57
  • София
 bdbaloniЧестит рожден ден на Ема на Vidri4ka, Томас на Fifi и Ванеса на hristina newsm38esy магазина се намира на бул.България 51,това е при Билата.Вчера не успях да отида че Алекс спа на обяд 3 часа да не повярваш и после докато се наобядва и мен ме домързя,а днес ще имаме гости ,ама утре ще съм там Crazyshrew да само играчките ,дрехите наистина са смотани Peacezizzu txtlovesчестита годишнина,да се обичате още много години Two Hearts Two Hearts

# 58
Честит празник на всички носещи името Ана!
Зизу, честита годишнина!
Саше, честити проходили крачета!
Тази нощ.....уффффф. Снощи много трудно заспа, много рев. Нощес се буди 4845743845 пъти буквално, съответно толкова пъти се кърмихме. После се събуди в 6  #Crazy, което преля чашата. Да е жива и здрава баба ми, че ме прати обратно в леглото и се погрижи за малката гадинка! Та аз си поспах до 8! Сега мисля да й поровя в устата да видя има ли нов зъб, някой кътник дали не е тръгнал. Нещо се опитва да е хремава, но и това ще видим!

# 59
Благодаря ти Шру за поздрава! Hug

Момичета черпя за рождения си ден!!!

bdbaloni baloni newsm38  party023  cook
За сега ще се огранича с тези почерпки, като видя подаръците  Mr. Green, може да поразвържа  и повече кесийката....
Ще духам 29 свещички.

Малко ми е мъчно, щото точно днес моя татко заминава за чужбина - беше се върнал за един месец, и сега го изпратихме. (Музикант е и си работи в чужбина през почти цялата година.) Аз съм свикнала да го изпращаме цял живот, но за пръв път видях много тъга в очите му, защото няма да е около малката Нора цяла година и няма да го помни като се върне. А толкова хубаво си играят и гледат двамата!

Честито и на всички Анита!

Общи условия

Активация на акаунт