Отговори
# 30
Дни преди Коледа, на 10 декември, в центъра на столицата отваря врати най-новият клуб за почасови занимания с деца „Забавления с Nesquik Plus”. На 300 кв. м. от територията на бившето кино Мултиплекс са разположени пързалки, лабиринти, катераческа стена, джаги и други атракциони, както и зона за тихи игри, кафе бар с огромен плазмен телевизор и магазинче за лицензирани стоки с герои на Дисни. Домакин на парти-центъра ще бъде любимецът на децата заекът Куики, който е талисман и лице на обичана от всички деца шоколадова напитка Nesquik Plus. Куики ще бъде и главен герой в детските партита по повод рожденните дни на малчуганите. Всеки рожденник освен многото игри, забавления и усмивки ще получава и личен подарък от домакина.
  През първата седмица от откриването си, между 10 и 16 декември, парти-клуб „Забавления с Nesquik Plus” ще работи безплатно за всички малчугани. В навечерието на коледните празници, на 22 и 23 декември, са подготвени шумни коледни купони. Театралните спектакли „Снежни приключения” и „Коледа идва”, уникално куклено шоу, танци, музика и лакомства са само малка част от предколедните изненади от Куики за децата в парти-център „Забавления с Nesquik Plus”.
  Цената за един час престой ще бъде 5 лв, като 20 % отстъпка ще ползват децата на студенти, както и деца, доведени от татковци. „При нас бащите са на почит, защото смятаме, че те не по-зле от майките могат да се справят със забавлението на малките” – казват собствениците на центъра. ВИП карти ще дават право на неограничен брой посещение с включена в цената топла шоколадова напитка Nesquik Plus.
  Центърът „Забавления с Nesquik Plus ” предвижда в най-скоро време много благотворителни инициативи, конкурси и гостувания на актьори-звезди.

Agency Prima

Може да отидем Laughing Ама не сме ли малки?

# 31
Честит първи рожден ден на Ники на ивчок, Елия на майче, Кари на гери_бери и Зори на вмиткова

# 32
Честит рожден ден на Ники на ивчок, Елия на майче, Кари на гери_бери и Зори на вмиткова!Много здраве и късмет!Честит празник и на всички студенти!Наздраве!
Ето я и Соня във вихъра на танца. http://www.zazz.bg/play:1450bf4e

Последна редакция: сб, 08 дек 2007, 11:28 от Били хлапето

# 33
Честит първи рожден ден на Ники на ивчок,  Елия на майче,  Кари на гери_бери  и Зори на вмиткова-нека рестат здрави и весели дечица! ura Tada  ura

Страхотно видео ни предложиха и трите майчета,много ми беше весело,а Лори веднага си позна Алекси. hahaha

Вчера бяхме на ДК и се оказа,че сме наддали само с 450 гр. и нито см.Проблема с желязото май го надвихме и сега ни е в норма и аз съм много щастлива newsm44 Докторката ни препоръча да запиша малката на кухня.Да ама като не съм давала досега кайма или леща,или зелен фасул,как трябва да подходя:като на първо захранване ли?Има ли майчета,които от пюрета,направо на кухня са почнали?

Честит празник на всички студенти!

# 34
Честит първи рожден ден на Ники на ивчок, Ели на майче, Кари на гери_бери и Зори на вмиткова
Много сладки малките танцьори! Сега ще ме амбицирате и аз да спретна клипче с танци!Имам на камерата, но не мога да ги качвам от нея Embarassed, само от апарата, та ще снимам и очаквайте включване!
И още нещо, момичета
Днес е моментът да благодаря отново на Ники, на всички, които и помагат за поддръжката на тази тема,и на ВАС, защото бяхме заедно цяла година. Беше ми забавно, полезно, понякога тъжно от нещата, пренесени във виртуалния живот. Често чета и без да пиша и не ми е самотно като си пия сутрин рано кафето или вечер късно винцето.  bouquet
Напълно подкрепям! И аз така се чувствам! Hug
Честит празник на всички настоящи и бивши студенти!

# 35
newsm59
Честит първи рожден ден на Ники на ивчок, Елия на майче, Кари на гери_бери и Зори на вмиткова

# 36
  • София

Честит първи рожден ден на Ники на ивчок, Елия на майче, Кари на гери_бери и Зори на вмитковаЧЕСТИТ 8 ДЕКЕМВРИ НА ВСИЧКИ СТУДЕНТИ!!!
да ви оплаквам моето чудовище стана сутринта в 6 #Crazy до 7 се опитвах да я излъжа а заспи, ама не стана. по едното си време ми минаваше през главата мисълта да я сложа в проходилката и да я оставя в кухнята, като затворя вратите добре и да се заровя в леглото пак. ама устоях Blush

# 37
Eй, ненаписали се! то няма изчитанка, бе! Иначе -запис!

Честит рожден ден на Ники на ивчок, Елия на майче, Кари на гери_бери и Зори на вмиткова!Много здраве и късмет!
Честит празник и на всички студенти!Наздраве!

# 38
Честит празник на всички малки рожденници празнуващи днес. hbday happy bd  ura

Да сте живи и здрави,и многоооооо щастливи.  love001  love001  love001  love001

Честито на всички студентки newsm51.Весело изкарване на празника. newsm10

# 39
Честит рожден ден на всички малки празнуващи днес !

# 40
  • София
 baloniЧестит рожден ден на Ники на ивчок,  Елия на майче,  Кари на гери_бери  и Зори на вмиткова baloni:Честито и на мамите студентки smile3529При нас са отворили магазин на Jambo и се изкушавам днес да отида,кой знае каква лудница ще е ooooh!Иначе магазините са много яки,има много готини  неща за бебоци Crazy

# 41
  • Düsseldorf
Добро утро, момичета!
Да е честит първия рожден ден на: Ники на ивчок,  Елия на майче,  Кари на гери_бери  и Зори на вмиткова! Да растат здрави и щастливи и  да са гордостта на родителите си! newsm38
Да се похваля и аз, че след дълго обикаляне покрай стени и шкафове и пълен отказ да приема чужда помощ като държане на ръце и пр., Свиленка вчера най-сетне се осмели да се пусне и да направи няколко стъпки самаnutsПосле беше много радоста и пробва пак, и пак... Засега по 2-3 крачки, но се кефи на постижението си много!  newsm68 И ние също!

# 42
alex_shu, честито Ви ходещи краченца HugИ ние сме така отказва да ходи с някой, но и не се осмелява да се пусне сама.Скоро ще бъде и нашатаама кога newsm78
Даниелад, къде точно е Джъмбо?

# 43
Инче, а защо сега да я записваш на Млечна кухня?Досега Лорка е била на домашни пюрета, можеш да и готвиш супички и яденета пак ти...знаеш какво си и въвела като храни...а и 450 грама не са малко- какъв е проблема според докторката?Моята пикла е наддала 100 грама и 2 см. Mr. Green  Wink

# 44
Честит рожден ден на Ники на ивчок,  Елия на майче,  Кари на гери_бери  и Зори на вмиткова

Честито и на майките!!!  bouquet
Честито на всички студенти и на всички Ани!!!  bouquet  bouquet  bouquet

Shrew, като питаш да ти кажа...още сме абсолююююютно беззъби! Това не пречи обаче да се сърдим и будим по 1784749 пъти вечер.
Шемет и Нора яде абсолютно пасирано, плюе всичко по-твърдо, аз се успокоявам, че е защото няма хич зъби, ама май не е...

Много са сладки всички танцьори. Аз Нора адреналинка съм я кръстила, като ги види адреналинките от "Господари на ефира" започва едно друсане на дупе, че и в такт... Mr. Green. На народна музика също много се кефи.  superuu

Верджи как е Лорка?

Общи условия

Активация на акаунт