Отговори
# 15
  • София
 pontes, много готин танц! И ние танцуваме, и то по различен начин - Вики друса дупе, силно отдадена на танца, а Димана леко се завърта, вдигнала ръце - по-чорбаджийската го раздава.
Честита нова тема!
 Hug

# 16
понтес, големо сиртаки, големо нещо бе жена......гръцката кръв си казва думата  Laughing

И стига сте брояли, знаете ли колко е досадно да се правят теми  Mr. Green

# 17
ЧЕСТИТО НА ВЛАДИ, ДАНИ И НИКОЛА!Да пораснат умни и добри за радост на мама и татко! newsm59
Катя, миличката- важното е, че всичко е завършило добре и имаш този юнак Hug
Поли, честито прохождане Simple Smile и здрав кръст Wink
Понтес- макар и с бисквитка, изпълнението беше от душа  newsm68
Вержи, надяваме се, че се възстановява малката сладурана  love001
Томи вече е с втори пораснал кътник и се задава трети #Crazy Иначе от спането не се оплаквам засега Wink- ляга си в 21.30 и става към 08.00.

# 18
Ехоууууууууууууу..ето ни и нас,отново пак при вас. Laughing

Ехоууууууууу студенти бивщи,настоящи и бъдещи?ще праЗнуваме ли утре? Mr. Green

# 19
  • Vaudreuil Canada
pontes, много сте готини - ще правим танцов състав усещам само мацки ни липсват за балните танци Simple Smile

# 20
  • Варна
Здравейте и от мен ! Класирах се и аз  първа ама на втора страница  Wink!
Искам да попитам откъде в нета взимате тези коледни шапки дето после ги слагате с фотошопа ! Татко ни се нави да ни направи аватарче ! Моля дайте ми адрес ! Благодаря !

# 21
Свършиииииих!
С всички приготовления за РД.
Тортата е с плешив клоун-комплимент към таткото ни.  Laughing Сега ме чакат 2 дни на купони с лели, баби и т.н., но детето ще е щастливо. Спретнах маса за децата на приятелите с клоунски шапки, балони с хелий, салфетки, чашки и чинийки за парти. И те да се радват, че са м-у 15 и 8 год.За старците пълнени зайци и мноооого салати и пиячка, коледна украса и дебело бебе за щипане. Чувствайте се почерпени и вие за Николчово здраве! Язък, че съм неграмотна и не мога да ви кача снимки на обстановката и точртата, а зайците, мамооо,...
Да честите в аванс празника на родените на утрешния ден бебоци и на всички бивши и настоящи мами студентки!

# 22
И още нещо, момичета
Днес е моментът да благодаря отново на Ники, на всички, които и помагат за поддръжката на тази тема,и на ВАС, защото бяхме заедно цяла година. Беше ми забавно, полезно, понякога тъжно от нещата, пренесени във виртуалния живот. Често чета и без да пиша и не ми е самотно като си пия сутрин рано кафето или вечер късно винцето.  bouquet
Понтес, много е сладък твоя танцьор и даже щрака с пръсти, нищо че е само на бисквита.Прилича сякаш на човека с чашката бяло винце, а?
Лека нощ и весел празник утре!

# 23
  • София

Ето го моето чадо как танцува, макар че от тая бисквитка не може много да покаже на баба и дядо Grinning

http://pontess.multiply.com/video/item/1/23-11-07_2.AVI
Направо ще го изям Heart Eyes

# 24
Мами,да почерпя,че съм мама-студентка. Grinning

# 25
  • Бургас
Понтес много сладък тоз Алекси, ама така е който си има гръцка кръв е с две щракания напред

Поли компресирай го тоя файл с WinMPG Video Convert например или с някоя друга програма и няма да имаш проблеми

Троя ето ги шапките тук : http://s.foto.radikal.ru/0704/c3/e16e33f276cd.png

Честит празник на всички студенти - бивши, настоящи и бъдещи    newsm51

Честит първи рожден ден на Ники на ивчок, Ели на майче, Кари на гери_бери и Зори на вмиткова

Последна редакция: сб, 08 дек 2007, 01:31 от Никки

# 26
  • Варна
Никки благодаря ти !

За софииските мами , вижте това http://some.erogance.eu/news/index.php?bl=true&n=388&t=n

Честит първи рожден ден на Ники на ивчок, Ели на майче, Кари на гери_бери и Зори на вмиткова
Честит празник на всички студенти - бивши и настоящи ! 

# 27
  • Vaudreuil Canada
Честит 1-ви рожден ден на Никола на ивчок, Елия на майче, Карина на гери_бери и Зорница на вмиткова!  Честит празник на всички бивши и настоящи студенти! 

# 28
Като стана дума за танци, вижте това (наше приятелче е): http://www.dailymotion.com/poli_jekova/video/6208174

# 29

Общи условия

Активация на акаунт