Отговори
# 240
  • Бургас
Магесто само четеш от снощи, а нищо не казваш, стига се кри, ами де одиш казувай Simple Smile

Честит 1-ви рожден ден на Елисавета на шамЕнет, Теодора на iva_bebe, Александра на vi_ki, Владислав на Net, Живко на Елито, Микаела на Vessito, Петя на avella, Лора на nacheva, Ваня на stefka_todorova, Павлина на hri2672.

Последна редакция: чт, 13 дек 2007, 01:31 от Никки

# 241
Здравейте момичета! Grinning :
Все отлагам да се запиша в тази прекрасна, изпълнена с трепетни за всички ни настоящи моменти,бурни емоции, скъпи миналогодишни спомени и бъдещи надежди темичка ...... не за друго, а защото не сколасвам да седна и отделя необходимото внимание на всички мами и бебовци, които празнуват, да ги опиша и поздравя, за което се извинявам на всички такива!
Нямам опция да сложа красива картинка и все пак :
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА   :Елисаветка / Шаменетче/!

Честито на :Микаела на Весито, на Павлина на Хри2672,Теодора на Ива Бебе , Александра на vi_ki, Владислав на Net, Живко на Елито, Петя на avella, Лора на nacheva, Ваня на stefka_todorova !

Със закъснение малко... да са живи и здрави и : Росито на Зизу,Венетка /Бети/, Митко /Кундурджиева /, Алексис на Понтес, Данчо Жеков, Михаел на Десидм, Томас на Фифи, Ема на Видричка, Зорничка на Вмиткова, Елия на Майче, Никола на Ивчок, Владко на Катя, Даниел на Виолина и всички всички , които нямам очи вече да изброя...!
Георги три дни се бори с една температура, която с Панадол и Нурофен поддържам на 37,1- 37,6 .... от днес включих антибиотик ...нито ми се сяда да пиша, нито имам възможност...
Вержи честито зъбче на Лорка  Peace
На Жижи му избиват от няколко дни или всички кътници наведнъж...или поне 3 / толкова виждам Thinking/. Пада едно лигавене.... мъка ... не мога да разбера от сополи или лиги за час лигавника му можеш го изтиска Crazy
Шемет,  не го мъчи младежа ... Peace Ще има да чакаш пак да ти танцува така сладко като от клипчето Wink Laughing
А за страха, не съм се зачитала скоро, но практиката ме образова и мен в това отношение .... мале .... страх    #Crazy #Crazy #Crazy   Wink .... от тъмното, от нова обстановка / от една кожа под масата дето стои на мястото дето обитаваме в момента .... особено тази кожа-голям страх ви казвам Shocked ... а никога до сега не е ревал от каквото и да било друго освен от инат, болка или умора  Thinking Та така ! baby_neutral
П.С....Никки, не мож ми отрече труда, булка .....  Naughty Wink
От снощи правя списък на пропуснатите честитки и пак сума ти народ изтървах Outta Joint
А къде съм .... правя се на потайна още  Wink Laughing
Е, поне се записах Grinning

# 242
  • Vaudreuil Canada
Шемет,  не го мъчи младежа ... Peace
И на мен не ми се ще да го мъча ама в 8-мия месец на бременността  си спретнах една травма на гърба и вече просто няма как да го нося - максимум 3-4 минути и окапвам, а мъжо дори не се събужда като писне малкия, та нещо трябва да се направи, колкото и да ми е неприятно.

# 243
Да ви почерпя,че Мики днес става на една годинка. Heart Eyes

Последна редакция: чт, 13 дек 2007, 05:43 от Vessito

# 244
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ НАБОРЧЕТА!ДНЕС ПАК СМЕ МНОГО!ОТ СЪРЦЕ ВИ ЖЕЛАЕМ МНОГО ЗДРАВЕ И ЩАСТЛИВО ДЕТСТВО!

Благодаря на всички за пожеланията в този ранен час!Весел да е и вашия ден и много усмивки!

# 245
   newsm51 newsm51 newsm51ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА МАЛКИТЕ СЪКРОВИЩА! МНОГО ДА ВИ РАДВАТ И ДА РАСТАТ ЗДРАВИ СИЛНИ !

# 246
   СТАНАХМЕ НА ГОДИНКА !   
  bigdance2

ДНЕС ЩЕ ДУХНЕМ ПЪРВАТА СВЕЦИЧКА     party041

Колко бързо минава времето, момичета много благодаря за поздравленията.

ЧЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ КОИТО ДНЕС ПРАЗНУВАТ С НАС И ДА РАДВАТ МНОГО МАМА И ТАТИ. 
 newsm59                 Tada                   nbirthday

Черпя всички ви с една малка тортичка за наше здраве  newsm38 newsm38 newsm38 newsm38 newsm38 newsm38 newsm38 newsm38 newsm38 newsm38

# 247
  • София
Честит 1-ви рожден ден на Елисавета на шамЕнет, Теодора на iva_bebe, Александра на vi_ki, Владислав на Net, Живко на Елито, Микаела на Vessito, Петя на avella, Лора на nacheva, Ваня на stefka_todorova, Павлина на hri2672.

Много благодаря на всички за поздравите Heart Eyes Hug
Рожденият ден мина супер, днес продължава Laughing
Ще пусна снимки скоро, а и разказче искам да напиша, надявам се да е днес....

Целувки на всички сладки декемврийчета!!!

# 248
  • Варна
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН !!!!и специално на Теа на Ива-бебе  bouquet

# 249
Честит 1 рожден ден на Микаела на Весито, на Павлина на Хри2672,Теодора на Ива Бебе  Heart Eyes , Александра на vi_ki, Владислав на Net, Живко на Елито, Петя на avella, Лора на nacheva, Ваня на stefka_todorova !. Да са здрави и щастливи малките маймунки!
Като ви чета и мен ме напиня да пиша. Преди година ми се обадиха 1 ноемврийски ден, че баткото си е счупил ръката по ФВС. Беж до Окръжна, 45 ден гипс и молби всеки ден на Коко, който беснееше в корема ми да не се ражда, че имам да обличам, къпя и пиша домашни на "голямото бебе". На 6.12. бях убедена, че ще се роди, защото щеше да е Никола. Стоях гладна всяка вечер от 3 дена, защото усещах, че краят наближава. На 8.12. отидохме с мъжо на консултация и д-ра каза:3-4 см разкритие. Влизаш или днес или утре. През нощта не ме търси, гроги съм от нощното секцио. Аз викам:Нищо ми няма, идвам утре! и хукнахме по автокъщите за кола. Потеглихме после по др задачи, но усетих нещо нередно-тапата паднала. Нечо горкия се паникьоса и ме измоли да ида. 3 часа преди това бях там да видя Герчето и да и заръчам да ми топли легло. Тя не сварила горката, но като и цъфнах в предродилна ми държа ръката, говори ми, мокри ми гърпи и т.н. С половин система и без 1 шев родих след 2 часа. Стисках очи и зъби през цялото време. Накрая акушерката вика:Отваряй да видиш юнака WinkСтори ми се мъничъ като мокро котенце. В това време бях звъннала на мъжо, който не повярва на ушите си, защото 1 път раждах 100 часа иимах "само" 27 вътрешни шева. Външните ги забравих. На всички близки бях звъннала, че съм на театър, да не се тръшкат излишно и после така се  #Crazy от новината. това е историята, а за чувствата си тогава не мога да намеря думи...

# 250
Честит 1-ви рожден ден на Елисавета на шамЕнет, Теодора на iva_bebe, Александра на vi_ki, Владислав на Net, Живко на Елито, Микаела на Vessito, Петя на avella, Лора на nacheva, Ваня на stefka_todorova, Павлина на hri2672.[/color]

успешен и изпълнен с емоции ден ви желая.На мамите с болни дечица,бързо да оздравяват NaughtyА разказите ви са направо толково сърдечни,че винаги ме разплаквате Sad

# 251
  • sofia
 Мамита, и аз не успявам все още да кача снимки от рождения ден на Стефи, но обещавам да го направя. Laughing
  Тортата ни беше много красива, но може би друга година няма да поръчвам с картинка, тъй като за да се направи рисунката отгоре тортата се покрива с един дебел слой от захар и се украсявав с бои, което на практика не е хубаво да се яде и се получава така, че трябва да дълбаеш само пълнежа на тортата. Предполагам, че ако я бях поръчала класическа, щеше да има много по-добър вкус с този пълнеж. Ние поръчахме японска торта от "Сладкишница Гаврош".
  Поздравявам всички дечица, чийто рожденни дни минаха от началото на тази седмица и техните прекрасни майчета!

Красиво детство на всички рожденици днес -  Елисавета на шамЕнет, Теодора на iva_bebe, Александра на vi_ki, Владислав на Net, Живко на Елито, Микаела на Vessito, Петя на avella, Лора на nacheva, Ваня на stefka_todorova, Павлина на hri2672.  newsm51

# 252
Хапнете за наше здраве!

И Честит 1ви Рожден Ден също на наборчетата Теодора на iva_bebe, Александра на vi_ki, Владислав на Net, Живко на Елито, Микаела на Vessito, Петя на avella, Лора на nacheva, Ваня на stefka_todorova, Павлина на hri2672!

Благодаря на вече честитилите ни празника - много сте бързи, страшни сте!

И аз ще ви напиша отново по моето раждане, защото тези дни много си припомнях за това. Терминът ми беше 25 декмеври, заедно с този на Лия25 и двете с нея бяхме на най-огромната опашка за взимане на кръв в "Тина Киркова" на предния ден, 12ти, с огромни коремчета. Седнахме да чакаме седнали до хората и си говорехме пак за покупки за бебчетата. Мислех си за прегледа на тоновете на бебчето, на който трябваше да отида след това. Имах най-запушения нос на света от предната нощ и едва дишах. Ужасно се ядосвах, че съм се докарала до такова състояние, след като се опазих цялата бременност. Трябваше и да си взема изследванията от влагалищния секрет, повторни!!, защото на първите казаха, че съм била чиста, но аз имах оплаквния и повторих - оказа се, че имам гъбички. На прослушването на тоновете ми казаха, че трябва да дойда и на следващия ден, защото съм имала вълнуваща се матка - стори ми се странно, защото не чувствах нищо, но се зарадвах, че пак ще дойда да си чуя тоновете на бебка. И после по телефона се чух с моята д-ка, да ми каже какво да правя за гъбите. Даде ми някакви глобули. През нощта си сложих едната. Тъкмо си дойде мъжа ми от командировка в чужбина..., а майка ми още не се беше върнала, и двамата трябваше точно през декември да ходят. На сутринта се събудих, странно, чааак към 10 часа...и в тоалетната видях тапата. Обадих се на д-ката, тя ми вика е, не, това е от глобулата, от влагалищните стени. Обаче като отидеш да ти видят тоновете, нека те прегледат. А аз сякаш усещах, че се почва, и реших да закуся нещо съвсем леко, две препечени филийки с малко масло. Взех си листа за хоспитализация и глобулата за разхлабване, за да избегна клизмата...водите почнаха да ми текат, но аз не си взех багажчето, за всеки случай. И отидох тарам-пачик пеша до Тина (аз съм наблизо). Е, в 11.30 сутринта ме приеха веднага, защото водите ми течаха ли течаха. Имах само 1см разкритие. Бях така щастлива, че скоро ще се видим с детето ми! В коридора срещнах Betty L., която се чудеше на захиленото ми лице - обикновено раждащите не се хилят! После срещнах и pontes, която ходеше едва едва от болките след раждането...Дойде и zizzu, доста притеснена и тя...Само аз нямах никакви болки. Чувствах се щастлива, че имам приятелки в родилното! Междувременно пред очите и ушите ми видях две раждания - нямаше къде да ме сложат другаде и чаках в предродилното, въпреки, че не бях още за там...И така до 22ч., когато останах съвсем самичка и ...се почнаха болките...и след още 6 часа адски мъки, за които не ми се иска да си припомням, през 2 сек и само 3 см разкритие, се разбра,че ще бъде секцио...Никога няма да забравя как сърдития персонал (от това, че съм викала като за раждане и не съм търпяла още на 2рия см), ми я показаха бебка ми - толкова мъничка и толкова сладка, колкото и сега!

# 253
Честит 1-ви рожден ден на Елисавета на шамЕнет, Теодора на iva_bebe, Александра на vi_ki, Владислав на Net, Живко на Елито, Микаела на Vessito, Петя на avella, Лора на nacheva, Ваня на stefka_todorova, Павлина на hri2672

# 254

Общи условия

Активация на акаунт