Отговори
# 165
Момичета, нямам много време, за да ви прочета, но обещавам утре да отделя време и за вас. С тоя базар откачих.  ooooh! Утре ще предавам нещата и само опаковам, оглеждам, слагам стикери ..... После ще ви дам страхотна идейка за Коледа  Wink
Диди-за зъбчето, за да не се шашкаш върви на зъболекар. Мисля, че няма да платиш нищо, както при личния. Нека го прегледа специалист. За ципата- също трябва да отидеш на лекар. Утре ще питам при какъв. На моя позната детенцето беше така и я срязаха. Манипулацията трае 10 мин. Няма да те лъжа- болезнена е Sad. Но мъника беше спокоен след интервенцията, просто искаше повече да го гушкат.  Heart Eyes

# 166
  • Казанлък(Бургас)
Филип препуска из къщата #Milti nuts smile3540  и няма никакво намерение да си ляга! ShockedВашите деца кога си лягат?

# 167
Филип препуска из къщата #Milti nuts smile3540  и няма никакво намерение да си ляга! ShockedВашите деца кога си лягат?
Киара я слагам вече към 21ч, преди известно време си лягаше в 20ч. Но, да ти кажа, че тя не спира за минутка, даже и като я храня тя си ходи. А, бе Ужас  #Crazy Явно се изморява пък ,щото заспива от раз  Peace

# 168
  • София
Yanac-три поредни дни Влади си лягаше в 1посред нощ,защото го оставях да си спи късния следобед/напр.от17ч.до19ч./днес обаче,, насила,,го приспах от14ч.до16ч.и си легна в 21.30 много уморен-заспа веднага!
Иси-и аз нещо не разбрах-трябва наново да изпратя снимка,или имаш впредвид мамите,които не са пратили досега?
Дидка-и аз мисля,че на малкия му никне зъбче,а това за ципата newsm78-май наистина по-добре да го види доки. Peace
Пингвинче-и аз съм фен на постовете ти и на рок музиката,но в случая не твоят пост стои ,,в дъното на нещата,,-просто така се случи,че Тиция писа след теб.Мисля,че по-скоро имаше впредвид цените,които се обсъждаха в началото на темата-първа и втора  страница.Така че-споко! Peace
Амери-дано каката не се разболява и много целувки на малката кукла!
Ети-успех на базара!Чакаме с нетърпение твоята идейка за празника! Hug
Ренисияна-тебе е трудно да те забрави човек! Grinning

Последна редакция: ср, 12 дек 2007, 23:46 от didito.

# 169
Amerie: http://youtube.com/watch?v=LJAEfQYUnhk   Hug
yanac: Моят дзвер заспа преди около час, като се има пред вид, че днес е спал само час и половина, но беше голям кривчо.

Тази вечер поукрасихме тук-там предколедно и Дани през цялото време мрънкаше - тая играчка иска, оная играчка  ooooh! после реве, че сме ги закачили на елхата, мрън-мрън, а мислех, че ще подскача от кеф, хем и лампички имаме. Crossing Arms Ще видим утре дали ще се радва.
Пиги съм  Laughing Ти пак си докопала чужд комп май. Wink Да кажеш резултатите от изследванията. Praynig Hug
Попова
Цитат
Нани, дано скоро се оправи млаката ти племенничка, и всичко остане лош спомен. Милото детенце, измъчило се е. А майката сигурно се е побъркала от притеснение, милата.
Какво да ти кажа, не смее да заспи милата. Нощно време става по 100 пъти да я проверява, а никога не са имало проблеми със съня...като нас. Tired Ох, ако ще и до абитуриентския бал да не спиме, такова нещо не искам да изживявам.

Айде лека!  bouquet

# 170
Оооо, Нани, благодаря ти   bouquet
Ми, те много свежи, да взема да събудя дребната да ги изслуша  hahaha. Пък ако знаете как пее на един микрофон от играчките на Доми, голямо шоу ни прави  Laughing
Лека на всички и да оздравявате  Praynig
Почва любимият ми сериал, ще си налея питие  Mr. Green

# 171
Мда,акота-макота,кой какво хапва,кога заспива,все важни за нас и нашите деца неща,но някакси на моменти на човек наистина му се ще да напише нещо различно,било то нещо лично или за някава своя страст,преживяване,любов,омраза,щастие....Пингвина се опита на няколко пъти Peace,но жалко наистина че разговора не потръгна както не само на нея и се искаше. Confused
Може вече да съм ви досадна със ''спорната тема'' за концерта,но музиката в нашето семейство е на същата почит като при семейството на Пингвина,а и предполагам и в семействата и на други пишещи тук мами.Музиката е тази,която ни свърза още от първия ни разговор с моята половинка,свързва ни и сега,макар че колкото и да е тъжно,някак си се поизмести лекичко встрани.Дали е защото за тези почти 5 години откакто сме заедно пораснахме,дали е заради ежедневието,което ни поглъща,заради работата или проблемите...Тъжно е,когато нямаш време за МУЗИКА през деня.Радваме се обаче,че пътуваме толкова често,защото на този етап време за НЕЯ остава май само в колата.Обичаме концертите.Свърза ни един диск,на една група,който той ми подари на първата ни среща.След година ме заведе на концерт на въпросната група от диска.Концерта беше в София.Ние не ходим на почивки в чужбина,ние ходим на концерти.Като същевременно опознаваме и града.Oбичаме да пътуваме.Това е наша страст!И страшно много ни харесва.Жалко че този път се случи така,че замина сам.Нямаше как да стане.Абсурдно беше да се сдобием дори с един,камо ли с два билета.До последно не вярвах че ще му намерят билет,за което сега много съжалявам. ConfusedНо той вярваше,казваше ми че този път ще стане,сигурен беше.И толкова много го искаше,че се случи.Сега е толкова щастлив. Heart EyesТова за него беше концерта на концертите.Единствения и неповторимия!
И пак чакаме и се молим някоя друга от любимите ни групи да тръгне на турне. Heart EyesКаква ли музикална изненада ще ни донесе догодина Дядо Коледа? newsm78

# 172
  • София
Добро утро  Hug
Много ми е криво, малко проблеми с мъжо и по-добре само да ви чета  Hug

# 173
  • Казанлък(Бургас)
ДОБРО УТРО!

Тази вечер поукрасихме тук-там предколедно и Дани през цялото време мрънкаше - тая играчка иска, оная играчка  ooooh! после реве, че сме ги закачили на елхата, мрън-мрън, а мислех, че ще подскача от кеф, хем и лампички имаме. Crossing Arms Ще видим утре дали ще се радва.

Nanny ,ние проблема  със закачането на разни неща го решихме преди няколко седмици.Когато почна да простирам ,Фил е първа кипра на  терасата.Взимаше дрехите и хубаво  избърсваше пода на цялата къща.Затова го включих в простирането.Сега аз си стоя,а той ми подава дрехите и щипките.Много е щастлив.С нареждането на елхата постъпихме по същия начин.Връчих му кутията с играчки и той ни ги даваше да ги закачаме.
  amerie, и Филип много обича да пее с микрофон,само дето ние нямаме и той използва някой дезодорант за целта. hahaha

Мда,акота-макота,кой какво хапва,кога заспива,все важни за нас и нашите деца неща,но някакси на моменти на човек наистина му се ще да напише нещо различно,било то нещо лично или за някава своя страст,преживяване,любов,омраза,щастие...

Peace

Ми, те много свежи, да взема да събудя дребната да ги изслуша  hahaha.

От месец тези песнички са част от менюто ни. JoyНе сядаме да ядем без да ги пуснем.

P.S.За протокола;Фил снощи заспа в 1 без 15.

# 174
Добро утро хайде на кафето

Много ми допада идейката за концертите и споделяне на такива  много празнични неща. Ние обичаме да ходим с мъжо на концерти. Аз в интерес на истината не бях ходила на концерти преди да се съберем с него. Но след първия път съм на линия винаги. Е чак по чужбина не сме ходили, но и тук става. Преживяването е вълнуващо от всякъде. Самата атмосфера, хората, групата, раздаването на изпълнителите е несравнимо.  Трябва всеки който дори и малко харесва рок музика да отиде поне веднъж на такъв голям концерт.  hahaha Исках да ви пусна клипчето как Криси клати главата на Nightwish, но ... нета но нета ни е отврат и не иска да се качи. Нищо друг път.

Музиката е истинско вълшебство, способна е да събере две души, да ги опияни и да останат завинаги свързани. Като при Арлина и Пингвина.  При нас не бяха точно така нещата, но в последствие я преоткрихме.

# 175
Иси-и аз нещо не разбрах-трябва наново да изпратя снимка,или имаш впредвид мамите,които не са пратили досега?
не който си е сложил до сега са обработени просто продължаваме ,възстанових и албума на пингвина Зимни маймунджулъци 07 останалите можете да ги видите в избрани албуми. Просто много снимки са сложени там и изисква много време и нерви. С потребител е childlike и паролата която аз ви дам на лични можете спокойно да слагате снимки за календар и Зимни маймунджулъци 07 . Това можах това направих. Със старата парола или някой по-погрешка е сменил паролата или си прави дебелашка шега.За да се оправи трябва или този който я е сменил да направи това или този който е направил първия албум. Някой от мамите ,които пишат още от бременлийския период могат да знаят кой е направил първия албум. Така това е от мен ,ако някой го интересува нещо да ми пише на лични за да не пълним темата излишно. Аз сега отивам да направя контролни изследвания на Валери и да чуят таткото ,после на родителска среща ,ако има нещо след 19 часа съм на разположение. Hug

# 176
Не съм ви чела влизам да питам: вие давате ли мед на децата,и кафява или бяла захар?
Вчера купих кафява захар, днес от днес де, ще и правя с нея всичко в което слагам захар!
Докато избераааа,един пакет ми миришеше на кафе буквално,друг на какао,и взех един който си пише тръстикова не оцветявана! Peace

Та така!

# 177
Е,момичета ето и дългоочаквания очерк на моята половинка за концерта: Mr. Green

http://zrockbg.com/forum/viewtopic.php?t=2627&postdays=0& … lin&start=165
Приятно четене.  superuu

# 178
# 179
РениСиянка за тази седмица нямам рамена!

Общи условия

Активация на акаунт