Сокове не иска ли да пие- моят син вода не тачи много, но сокове пие Ренисияна, това твоето питие върху компа ли е

малеее, днес само аз пиша, я се събудете
- а изкарала ли си курс за маникюристка 
, ходих на коледно парти на фирмата. По инициатива на татито Яна остана с него, горе-долу са се справили и без мен, макар че ме е търсила доста. На мен обаче ми се наду главата - силна музика, цигарен дим, навалица, но все пак си беше някакво разнообразие, видях колеги и пийнах малко вино.
.
Май сме първи тази сутрин!Ние сме къде,къде по-добре днес.Поспахме тази нощ и сутринта Дейвид хапна цяла попарка,но пак заспа милото-явно е много изтощен,а и си е друго като му хапне човек на празен стомах.Сега ще закуся и аз,че напоследък яденето го пропускам и ще хукна малко с бу-бу-то на разходка самичка.
Да видя хора и аз-6 дни в изолация в къщи
didka 81 Дейвид до днес нищо не беше хапвал,а и при разтройство и повръщане не се препоръчват никакви млечни продукти-пълна диета от сухар,обикн. бисквити или солети.Ама той и тях не е хапвал от 5 дни като изключин снощната бисквитка!Отивам да се оправям и да офейквам на въздух.Днес таткото е дежурен

)аз не я бях забелязала.Но сегаааа всички я видяхме.
А и всички знаем колко много й се насъбра на Иси на последък.
Мамата, която е изгубила бебето, трябва да бъде силна. Не се отчайвай. При първата си бременост и аз изгубих своето бебе, наистина бях в началото, почти вторият месец, но шокът е еднакъв. За щастие попаднах на лекар, който ми даде кураж. С мъжът ми си казахме, че е подобре по рано, отколкото, ако не е било добре да се развие и да страда. За мое най голямо щастие след шест месеца, точно забременях, но в никакъв случай не сме си мислили само да направим бебе. То просто стана, и не само че забременях, но със близнаци. Сега са почти на годинка. Както казват хората всяко зло за добро. Стискам ти палци. Бъди силна
, не се отчайвай.