Отговори
# 285
  • някъде
Ронкис, дано утре да е чисто нов Hug Сокове не иска ли да пие- моят син вода не тачи много, но сокове пие Rolling Eyes С какво го храниш- с мляко ли  Rolling Eyes
Ренисияна, това твоето питие върху компа ли е Wink
малеее, днес само аз пиша, я се събудете Hug

# 286
еха, Ренка, готина професия Peace- а изкарала ли си курс за маникюристка Thinking

Да,имам курс  Wink
Освен това обичам да си рисувам ноктите.

# 287
  • София
Хайде вече да свършват лошите новини!

Аз пък бях малко "отпуска"  Simple Smile, ходих на коледно парти на фирмата. По инициатива на татито Яна остана с него, горе-долу са се справили и без мен, макар че ме е търсила доста. На мен обаче ми се наду главата - силна музика, цигарен дим, навалица, но все пак си беше някакво разнообразие, видях колеги и пийнах малко вино.

А миналата неделя бяха организирали коледно парти за децата - беше в НДК, с представление с джуджета, Снежанка и Дядо Коледа. Яна много й хареса, танцува много по сцената, снимахме се със Снежанка, а дядо Коледа я щипна по бузата и ни подариха плюшено куче. Имаше и нещо като занималня с играчки и там също доста си поигра. Сега като се замисля, май повече се изкефих на нейното парти, отколкото на "възрастното". Какво да се прави, май сменихме приоритетите вече  Thinking.

Утре вече ще пиша и по темите, а сега се бухам в леглото.

# 288
  • София
Добро утро! Hug Май сме първи тази сутрин!Ние сме къде,къде по-добре днес.Поспахме тази нощ и сутринта Дейвид хапна цяла попарка,но пак заспа милото-явно е много изтощен,а и си е друго като му хапне човек на празен стомах.Сега ще закуся и аз,че напоследък яденето го пропускам и ще хукна малко с бу-бу-то на разходка самичка.   car003 Да видя хора и аз-6 дни в изолация в къщи  #Crazy didka 81 Дейвид до днес нищо не беше хапвал,а и при разтройство и повръщане не се препоръчват никакви млечни продукти-пълна диета от сухар,обикн. бисквити или солети.Ама той и тях не е хапвал от 5 дни като изключин снощната бисквитка!Отивам да се оправям и да офейквам на въздух.Днес таткото е дежурен  Wink

Последна редакция: нд, 16 дек 2007, 10:20 от ronkis

# 289
isi kam има малка правописна грешка в името на темичката-думичката "цветя".Не знам дали може,но ако може поправи я- newsm10
ако има нещо ми пишете на лични. А и в края на темата мисля ,че не беше много коректно

# 290
  • Казанлък(Бургас)
isi_kam Hug Heart Eyes

# 291

Ренисияна, това твоето питие върху компа ли е Wink

Да didka в/у компа е.За съжаление това не е моят комп,за радост моят е по-хубав Laughing
ronkis-грешката е човешка(голяма работа,само аз съм безгрешна smile3533)аз не я бях забелязала.Но сегаааа всички я видяхме.
А ако някой не е видял и твоят пост да хвърли едно око как се пише изключим.Нищо лично,само да видиш че просто се случва в бързината.  bouquet

# 292
Ronkis,аз давах за разстройство и оризова каша-готова.Инач може да му вариш за разнообразие и оризче без нищо друго.Иначе ще му догади на детенце от тия попари

# 293
Аз също не бях забелязала грешката. Толкова много ми харесва заглавието и темичката, че изобщо не се вглеждам в такива детайли. Никой не е безгрешен, пък като ще се правят забележки, по-добре първо да си проверим собствените!  Wink А и всички знаем колко много й се насъбра на Иси на последък.

Иска, Ронкис сигурно го е казала с добри чувства, не се натъжавай. Ние всички знаем колко много правиш за нас и за това да е красива темичката ни. Колкото и да се вглеждам в другите отчетни, по-красиво оформени от нашите теми НЯМА!!!

Ронкис, дано скоро му мине на малкия разСтройството!  Hug

ПП. благодаря на всички за поздравите. И моето питие е на ПЦ-то, както е показала РениСияна.....и аз да си кажа, че моят също е много по-хубав от показания....а и няма как да е след компетентното мнение на Кредор.  Party

Последна редакция: нд, 16 дек 2007, 12:17 от Попова

# 294
# 295
Praynig Мамата, която е изгубила бебето, трябва да бъде силна. Не се отчайвай.  При първата си бременост и аз изгубих своето бебе, наистина бях в началото, почти вторият месец, но шокът е еднакъв. За щастие попаднах на лекар, който ми даде кураж. С мъжът ми си казахме, че е подобре по рано, отколкото, ако не е било добре да се развие и да страда. За мое най голямо щастие след шест месеца, точно забременях, но в никакъв случай не сме си мислили само да направим бебе. То просто стана, и не само че забременях, но със близнаци. Сега са почти на годинка. Както казват хората всяко зло за добро. Стискам ти палци. Бъди силна newsm10, не се отчайвай. 

# 296
# 297
Намериииих я     Марияели го е дала рових се в старите теми от иналата година!

http://www.funphotor.com/

Общи условия

Активация на акаунт