Ей я Мимката, от вярата ни се пръкна 

.
. Или пък се опитва да вземе едно нарисувано моливче от книжката и се ядосва, че не може. Дали много фантазия има или още не може да направи разликата кое е истинско и кое негов образ?
.

Ще си с любимите хора, това е важно 

), там е Цецко. Но като гледам как вали сняг и как ще допълзя с колата до там, не знам
. Дано са изчистили магистралата 
Но от друга страна по-добре да разбере,че така може би е било по-добе,ако бебечето е било увредено.По-добре по-късно бебе,но пък здравичко,вместо с някакви болести и увреждания.Пази боже 
И снощи,както си сърфирам из нета,чета аз една огромна статия,че учени от Бостън установили,че фрешовете били толкова вредни,колкото и газираното и другите готови сокове
Иди разбери какво да правиш 
Ще имам едни гости шотландци за няколко дена по Коледа и ще ходим на Уинди Хилс,но не върви само там да стоим и се чудя къде още да ги водя 

всичко да се оправии да не се стига до там поне още известно време.

това е за вас. 

Дала и наща да пие вода,после развъртяла от горе бибата и ми вика(еми тя сама поиска).
Викам и (а не поиска ли,да не те види повече)-мълчи.Та така.
не е честно толкова време да ме държат на студено.

за детенцето. 
Пък за свекито- но комент
-пипна го някакъв вирус(мисля че ви споменах).Сега вече нещата излизат извън контрол,защото детето освен,че се скъсва да дриска вече 4-ти ден за което нищо не помага,не се храни изобщо също толкова,но и е станал като парцал от всичко.Постоянно спи и се търкаля в леглото.От вчера изобщо не го държат крачетата и само лежи.Направо съм пред нервен срив.Толкова съм изморена от напрежението и недоспиването,че ми иде да се нарева едно хубаво,че да ми олекне.
И сега имам среща в 17 часа с шефа на детското в Инф.б-ца д-р Мангъров,който до сега го следеше.Надявам се да реши да ни приеме,че да го оправят там час по скоро.Хайде чао от нас и стискайте палци!
Съжалява за негативизма преди Коледа! Препоръчани теми