Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво се обсъжда във форума?
Какви съвети се споделят във форума?
Какви теми се обсъждат във форума?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво се обсъжда във форума?
Форумът е платформа, където потребителите споделят поздравления за различни поводи като годишнина от сватбата, именици, рождени дни и други празници. Те също така обсъждат различни теми като избор на имена за деца, интервюта за работа, здравословни проблеми и дори технически проблеми с компютри. Потребителите споделят своите лични преживявания и се подкрепят взаимно в различни ситуации.
-
Какви съвети се споделят във форума?
-
Какви теми се обсъждат във форума?
-
Какво е предложението за въвеждане на данък върху многодетните семейства и какви са мненията за него?
-
Какво е решението на Министерството на образованието относно ваканциите и какво е мнението на хората за това решение?

Но по- добре така...
)

. Мнооого здраве и подаръци от добрия белобрад старец
.

Аз вчера организирах на класа на Камен посещение в Дом за деца, лишени от родителски грижи - да помогнат за коледната украса и да внесат малко разнообразие в живота на децата. Уж се уговаряхме, уж мислиха някакви предложения, уж учителката по трудово щеше да помага - два дни преди посещението се оказа, че нищо не е подготвено и да видиш кой тича да пазарува подаръци за децата и материали за украсяването и да подготвя моделите за украсата. Падна изрязване по нощите, казвам ти - ръчички, елхички, камбанки, снежни човеци - от всичко по 50 бройки. Идеята беше ръчичките да послужат за запознаване - всяко дете от класа на Камен да очертае в моделчето от зелен картон ръчичката на дете от дома и да му напише името, после да се сменят, а готовите ръчички да залепят на едни кръгове, с пръстчетата навън, като слънце и да ги украсят - така се получават коледни венци за стената. От останалите моделчета се очакваше да направят висяща украса с помощта на остатъците от лепенките на Джулка от нашия празник и флумастери. За мой ужас замалко всичко да се провали - от дома бяха предвидили много малко място за работа - за 50 деца имаше подготвени около 15 места около една маса, при това гостите отначало бяха шокирани от вида на домакините, а домакините бяха превъзбудени и започнаха с магариите, за да блеснат... за около 10 минути ми се струваше, че всичко отива по дяволите. Но постепенно нещата се подредиха, децата се увлякоха в работата, намериха общ език, взеха да се гушкат... Накрая някои от гостите не искаха да си тръгват, а домакинчетата питаха дали утре пак ще дойдем... Не се получи, както го бях замислила, но ми се струва, че все пак беше добре. Още няма отзиви от класа, чакам да си поговорят в часа на класа какви са им впечатленията. Ако искат, може да направим отново нещо подобно за Баба Марта.