МНОГОДЕТНИ МАМИ 29

• 13 724
  • 336
  •   1
Отговори
# 90
...... Ако ме вземат, ще разчитам на това , че бързо схващам. Mr. Green В тази връзка има ли някоя счетоводителка от вас?

Канима, ама с вас ли си говорихме на празника? Embarassed Не знаех, че си от нашите! Срам, срам. Много сте симпатични и ти , и мъж ти, а за малката поспаланка - нямам думи! Hug

Nadiaeuro, ако искаш, дрънни на лична - не съм точно счети, но ги чаткам и тез неща (имат общо с работата ми) - писах ти на 10-12, но не си видяла.

Хубав ден

# 91
  • София
ЧРД на Влади! Да расте здрав и много,много щастлив!

Миленче,дано по-скоро се оправите.  Praynig А ти да се пазиш,че....

Успех на снимките в предаването на М.А. и да не й се давате. Тя много не слуша гостите си,ако  мненията им не са според нейните критерии.Така че бъдете настоятелни,а ние ще стискаме палци!

# 92
  • София
Нели, пак да ти честитя рожденика, и пак да му пожелая сестричка/и!!!  bouquet И вие с тати да сте здрави, да си отгледате хубавите момченца!!!
Милена, желая ти от сърце да не слизат инфекциите надолу!
Пешеходке, браво за твоя мъж, да "смели" М.А. при нужда!
Наде, и аз стискам палци за работата!

На всички мами  Hug и хубав ден!

Егати, как се зарибих по форума...не е за вярване...чак си занемарявам на моменти работата  Embarassed ама като ми е кефффф

# 93
Не ми се пишеше, но няма как да пропусна новината - Искрено и лично ще правят предаване за многодетните семейства, единият участник ще съм аз (държаха на това  Thinking), искат и един татко - ако има кандидати, да свиркат.  Peace Снимките са в петък от 9, кога ще е предаването, не знам.

Цвете, нашия тати е мераклия... ще ти звънне днес - утре да се уточните.

Еха, ще стане страхотно предаване Party Кабо Алма и мъжа на пешеходката ще бъдат страхотен тандем. Laughing

ЧРД на ВЛАДИ! Най-сърдечни пожелания за весело и щастливо детство и много здраве за цялото семейство!
Нели, да ти е здраво порасналото момче и всички мъже в къщата да те носят на ръце  bouquet

# 94
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ВЛАДИ!
Да радва мама и тати и да помага в грижите за бебоците.

Лек и спорен ден на всички мами!

П.П./ Някой питаше за Наталия Викторовна. Има ли информация за нея?

# 95
Натали ми писа преди празника, че ще идват в София за един ден, пак мисля че за сина й, и от тогава не е писала. Имаше планове за чужбина, та не знам.

Вижте какво намерих във  в-к Сега:

Въвеждането на данък за многодетни семейства
като опит за справяне с глобалното затопляне предложи австралийски лекар, предаде АП. Педиатърът и преподавател Бари Уолтърс смята, че родителите трябва да плащат по 5000 австралийски долара (3000 евро) за всяко дете след първите две и допълнителен годишен данък в размер на 800 австралийски долара (480 евро). Според Уолтърс мярката ще компенсира отрицателните последици върху климата и околната среда, които всяко дете в повече ще причини през живота си. Той предлага данъците да се използват за засаждане на нови дървета.

Нямам думи!  ooooh!

# 96
Натали ми писа преди празника, че ще идват в София за един ден, пак мисля че за сина й, и от тогава не е писала. Имаше планове за чужбина, та не знам.

Вижте какво намерих във  в-к Сега:

Въвеждането на данък за многодетни семейства
като опит за справяне с глобалното затопляне предложи австралийски лекар, предаде АП. Педиатърът и преподавател Бари Уолтърс смята, че родителите трябва да плащат по 5000 австралийски долара (3000 евро) за всяко дете след първите две и допълнителен годишен данък в размер на 800 австралийски долара (480 евро). Според Уолтърс мярката ще компенсира отрицателните последици върху климата и околната среда, които всяко дете в повече ще причини през живота си. Той предлага данъците да се използват за засаждане на нови дървета.

Нямам думи!  ooooh!

това да си призная ми звучи като да те вкарат в затвора, защото може да убиеш някого през следващите 20 години... Sick
Простотии.

# 97
Аз пък току-що чух за решението на просветното министерство да намали ваканциите. Коледната не се променя, но пролетната е ... 4 дни, като двата от тях са събота и неделя!!!!!!!!!!!!! Не стига, че след стачката учителите претупват материала, не обясняват достатъчно и не оставят време за подготовка и заучаване на уроците, а сега децата няма да имат право и на почивка!!!!  #2gunfire  Писна ми! Нито решиха проблемите на учителите, нито учениците ще усвоят както трябва материала! А за моите деца годината е важна - те са в подготвителни класове на езикови гимназии. На всичкото отгоре вчера четох за ученичка, която от 3 дни е в кома след разправия с учителка за ниска оценка. НЯМАМ ДУМИ!

# 98
Честит празник на семейството на Нели Диева!!! Да ви е жив и здрав рожденника !!!
Мама на момчета не се притеснявай за ваксината.Ако знаеш ние колко сме ги отлагали....Бързо да минават нослетата ,че празници идваааааааааааааат
Пешеходке, аз вече я свърших тази работа- пишкосъбирането.Снощи Бояна след като я изкъпах,започна често -често да пишка.После взе и да се опуска в гащите и се оплака че я боли като пиша.Обадих се на личната ,и тя каза че сигурно е настинала .Да я натоплим и за днес да занесем урина за изследване .Изолирали се бактерии SadА нали мъж ми свърши работата ,не разбрал за какво става въпрос Thinkingв петък пак ще носим урина ...изписала хапченца...притеснена съм
Миленче,дано не се стига до болница PraynigЗа свекито ...ще замълча,че ............
наденце,ако имаш време разкажи за включването в програмата за детегледачки Ако искаш пиши и на лични Макар че информацията ти може и да е полезна и за други майчета.
Юле,правилно си го изтълкувала този господин Бари Уолтърс...ама си и добре възпитана да не се изразиш по-грубо....а пък аз ще се въздържа от  първосигналните си реакции ,само защото ТАТИ честичко ни спохожда напоследък и не искам да ме банне ,че не мога да живея без ВАС
Феичке,това което пишеш за момичето е много обезпокояващо...не бях чула.Подкрепям те за това
Цитат
Нито решиха проблемите на учителите, нито учениците ще усвоят както трябва материала!
И аз имам подобни терзания- имало нареждане за изчистването на всички отпуски до Нова година,та сега в предучилищната група на Софи следобед ги занимават леличките...До като не ми дойде до главата, аз подценявах доста ролята на подготвителните групи .Но сега след като се сблъсквам с материала и виждам огромната роля,която играят за формирането на навици у бъдещите ученици,този факт много ме притеснява.
За пореден път се опитах да гласувам за бебе на памперс...този път по- успешно .Изпратиха ми кодовете на мобилния ,обаче аз ги вкарвам а то ми иска верния код...е не съм чак толкова зле с компа ..5 букви мога да ги напиша ....ядосвам се, обаче съм и инат ,пак ще опитвам!
ЛЕК ДЕН!

Последна редакция: вт, 11 дек 2007, 15:14 от Тъща 3

# 99
Е, то нашето е профилактично, де -/ пишкусъбирането/, нямам оплаквания...
В тая връзка да споделя - предвиждат се санкции от страна на Здравната каса, за възрастни не преминали през задължителния годишен преглед, в размер на 100 лева! За  набор 70 -и има кардиограма, кръв, урина и цитонамазка - все полезни неща...За татковците - същото без последното /по обясними причини Joy/. По съвет на нашето джипи- да не се яде месо 3 дни преди прегледа, за да се получат реални резултати.
Тъщичке, всичко да разимне с малкото зло...
Фейче, радвам се да те видя - как си? Тумбачето- расте ли?
Наде, немам думи! Егати си му и политиката! Между другото - май Чико имаше нещо общо със счетоводството също...
Миленче, има клуб на мамите на тийнове...ако искаш, да си направим такъв и за свекитата - вервай ми - имам какво да кажа!

# 100
  • София
Наде,това отдавна сме го чели.Добре,че нашите "разумни" политици не са го харесали като идея като още един начин за събиране на пари.

Пешеходке,аз си направих профилактични прегледи,но за цитонамазка не ми казаха.Може би защото сам набор 71  newsm78 А иначе другите неща ги направих.Слава Богу наред съм. Но и за тати нищо не ми казаха.Да не ме отупат предпразнично със 100 лв. ? Ще отида да питам  Naughty

Тъщичке,не искам да ти спирам порива за цветни постинги.Вече бях свикнала,така както Надето пише в синьо,а Феичката в зелено.Сета ми липсват твоите цветни писания  Wink ама и на мен не може да ми се угоди

# 101
Теди,  по здравна каса всяка година имаш право на цитонамазка. Няма нужда да чакаш твоя набор. Peace

Тъща 3, програмата засега е такава, че ако майката тръгне на работа преди 2год.възраст на детето от бюрото по труда й отпускат детегледачка по неин избор, може и роднина, регистрирана като безработна в бюрото по труда, и те й плащат минималната работна заплата. Очаква се да приемат от догодина за близнаците да отпускат двойно пари  за една жена или две жени, и да не е до 2 , а до 3 г.възраст. Ама не знам дали ще стане.
Thinking

# 102
Теди, не съм много наясно - останах с впечатление, че всяка година - различни неща ти се полагат...
Миналата година, не ми предложи нищо нашата джпи, но може би защото бях бременна. Преди това имах цитонамазка и мамограф /който се оказа, че е безплатен само във въображението на здравния министър, но това е друга тема/... Питай, де, от това - не боли... За бащите и изобщо за навършилите пълнолетие - важи същото! 100 кинта!

# 103
  • През девет земи в десета
 Hug

Докато изчета всичко и ще ме изгонят от компа ooooh!

Нашето GP нищо не е казвало по въпроса,май не нас а тях трябва да глобяват,аз прегледите които смятам за нужни си ги правя и без талони, Цветето на 6 месеца го водих в Цибалаб за кръвна картина и урина защото педиатърката се направи на разсеяна,предполагам,че талоните,които остават от такива като мене се раздават на близки и познати Rolling Eyes
Миленче, има клуб на мамите на тийнове...ако искаш, да си направим такъв и за свекитата - вервай ми - имам какво да кажа!
hahaha и не само ти!
Аз пък току-що чух за решението на просветното министерство да намали ваканциите. Коледната не се променя, но пролетната е ... 4 дни, като двата от тях са събота и неделя!!!!!!!!!!!!! Не стига, че след стачката учителите претупват материала, не обясняват достатъчно и не оставят време за подготовка и заучаване на уроците, а сега децата няма да имат право и на почивка!!!! ДУМИ!

И аз съм възмутена,но няма какво да се прави,на всичкото отгоре досега рашавах задачи по математика,отсега нататък ще трябва да се захвана с английския,сина ми от отличник ще стане тройкаджия ,защо и тази госпожа реши да преподава през пет урока,а да изпитва върху всичките,аз ли трябва да запълвам дупките #Cussing out

Цветето се разкашля от снощи,дано се разминем без антибиотик,пък и да изкарам тази седмица да си взема болнични от другата,после ще се гледаме,аз не я давам на ясла,майка ми я гледа и получава майчинството вместо мен,но е възрастна жена и по-трудно се справя Tired

Наде fingerscrossed

Ставам,че не ме оставят на мира,евентуално по нощите може да се включа отново,иначе хвърлям по едно око какво сте писали Mr. Green

Последна редакция: вт, 11 дек 2007, 21:40 от Пиги™

# 104
  • Не съм от тук и съм за малко
Здравейте, момичета, извинявайте че не пиша.  Embarassed Нещо доста работа се заформи около нас и мога само от време на време да хвърлям по едно око на форума.
Честито на всички празнували рожденици и именици, които съм пропуснала тия дни, всички да са много щастливи! И за Влади - много подаръци  happy bd
Успех на Цвета и половинката на Пешеходката, и здрави нерви. Аз тази госпожа М.А. много трудно я понасям, ама това си е мое мнение.
Добре завърнала се на Габи   bouquet
Джулката пак се е проявила    bouquet
Успех на работещите от скоро мами и на предстоящо работещите  Hug
Теди, надявам се, че Анди е все по-добре.   Praynig

Верно ли ще ни глобяват ако не минем профилактичен?? newsm78

Последна редакция: вт, 11 дек 2007, 23:13 от albena

Общи условия

Активация на акаунт