Тръпне Варненска душа, пред Коледната си елха! - 31

• 12 368
  • 287
  •   1
Отговори
# 225
  • Варна
Здравейте  Hug
Да попитам мамите родили през 2007 - получихте ли писмо за допълнителни пари за "европейски бебета". Една колежка спомена днес за дъщеря на позната на позната..... Та искам да разбера има ли нещо верно  newsm78

# 226
  • Откъм Варната
k_savova аз не съм чула, ама тука мамите щяха да си кажат отдавна ако имаше такваз екстра, слух ще да е  Hug

# 227
Добър ден Simple Smile

ЗА пентаксима когато слагах ме първата нямаше никакви реакции и го къпах ме ве4ерта нищо не съм давала Peace смятам и сега втория прием по същия на4ин Peace въобще неразбра 4е го боцкат Peace

# 228
След ваксинация не се къпят децата.  Peace

# 229
  • Варна
Здравейте  Hug
Да попитам мамите родили през 2007 - получихте ли писмо за допълнителни пари за "европейски бебета". Една колежка спомена днес за дъщеря на позната на позната..... Та искам да разбера има ли нещо верно  newsm78

Малката ми дъщеря е родена на 20,06,2007, но нямам ни най-малка представа за какво говориш. За първи път чувам такова нещо  newsm78. Та в този ред на мисли да почерпим по една тортичка за половин годишнината ни  Heart Eyes .

# 230
Братовчедка ми роди Hug  bouquet Момиченце Аделина 2700кг

# 231
  • Варна
ДВВ, да ви е жива и здрава малката госпожица! Много радост да донесе на цялата ви фамилия. На щастливата майка бързо възстановяване.  bouquet

# 232
Здравейте и от нас!!!
Честито бебче DVV да е жива и здрава малката Аделина и да радва мама
Аничка (баничка) честита половин годишнина на малката сладуранка.Много щастливо детство,изпълнено с безкрайни емоции  bouquet

# 233
Честита ти плененница, DVV! Да е здраво и послушно бебе и бате Ники да и помага!
Честита половинка на щерката на Аничка!  bouquet
На лято ще инспектираме младите гаджета.
Днес Колята се паркира на тила си. Къде-в кварталното "Джули" евкорс и сега го дебна за признаци на сътресение на малкия мозък (щото голям не му е поникнал още!)

# 234
Вержи, вече ме съмнявате! Вие се разболявате нарочно, за да останете на саме без детето... Laughing Embarassed Mr. Green

# 235
  • Варна
Добър ден Simple Smile

Вчера най-после се ваксинирахме. Коко така изплака като го боднаха, а на майка му толкова и стана жално  Confused Щях и аз с него да зароня сълзи  Blush Иначе засега нямаме усложнения освен, че мноого спи и като е буден е много крив. Но не надявам скоро да му  мине.
Аз пък днес минах на профилактичен преглед. Всичко е ок, но цикъл май скоро не се очаква. Не че бързам де Mr. Green

Вержи, гледах снимките. Много сте сладки Heart Eyes И по-скоро да оздравявате.

Деситийм, и аз преди време бях се набрала по същата причина. Писна ми да няма къде да излезем с малкия. Подкрепям инициативата ти. Peace

"Европейски бебета" ли?  Laughing Та ние едва извоювахме 25 лв. за детските ooooh!

Честито бебче ДВВ! Да е жива и здрава и много усмихната финната Аделина.

Аничка (баничка), честито и на вас   bouquet

Аз днес ще се опитам да отида на фризиьор. Но схемата с таткото и кОко е много сложна. Да видим дали ще стана.

Хубав следобед момичета!

А забравих да ви напомня, че днес е Игнажден. Гледайте здрав и щастлив човек с пари да влезе у дома за да ви е такава годината.

И имам една голяма молба - НОИ не са ми превеждали нищо от август месец насам. Някой има ли телефон, на който мога да питам защо. Всички номера, които издирих из нета не отговарят #Cussing out Благодаря предварително.

Последна редакция: чт, 20 дек 2007, 14:51 от Yanina

# 236
Не се къпе само след ваксинация против тетанус  Peace Знам го от лекар. Свато, вземи си пусни скайпа  Rolling Eyes снимки искам! На Лорка купона го изтървахме, но поне от вашия да ни има документирани!
Дилянка, да ви е жива и здрава малката госпожица!   bouquet
Аз се обадих за бележки за детските, обаче ако ще ги подам сега, предполагам, че ще смятат за доход 200 лв на човек, а така няма да ги хване  newsm78 Дали ще ми мине номера?  Thinking
Честита ви половин годинка Аничка (баничка)  Hug Още много по толкоз и все щастливи!
Здравейте и добре дошли на всички нови мами и кандидат мами!
На първата ни ваксина педка вика: "Сега ще ви разплачем малко, но няма как!", но едва ли очакваше да ревнем двамата   Joy  Сега вече поне не рева и аз! Пък и тя много леко му ги слагаше! Само на първата изплака (сложи я сестрата), другите все едно нищо не му правят, даже и се усмихваше.

# 237
  • Варна
И имам една голяма молба - НОИ не са ми превеждали нищо от август месец насам. Някой има ли телефон, на който мога да питам защо. Всички номера, които издирих из нета не отговарят #Cussing out Благодаря предварително.

Янина, аз на тези съм се свързвала  052-66-32-47, 052-66-32-79, но много мъчно вдигат.  Peace

Благодаря на всички за честитките!   bouquet

# 238
Тъкмо и аз там звънях  Hug

# 239
DVV специялни поздрави от мен на братовчетка ти.   bouquet Честита маклка госпожица.  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт