Много мина, мъничко остана, ФЕВРУАРИ бебче ще прегърне мама!

• 14 291
  • 302
  •   1
Отговори
# 90
Здравейте момичета.
Нямаше ме тези дни, а вие сте изписали толкова много!!!!
На 06,12 имах рожденик и именник /съпруг ми/ и не ми остана време да вляза да ви почерпя, но и не знам кат. Така че приемете почерпка без картинки.
На 07,12 бях на преглед. Бебето е седалищно и докторката каза, че най-вероятно ще съм с операция. Иначе е добре, не можахме да видим какво е. Беше си кръстосало краченцата, а тати толкова много искаше да го види. Тежи около 1500кг. Върви малко по едричко и ще е голямо бебче.
За контракциите ми каза докторката, че по какъв начин трябва да му се покаже на бебо как да стои. Иначе може да си лежи напреки на корема и да не се завърти изобщо.
Хемоглобина ми е 110, нормален за тази седмица.
Ходихме на гости в Плевен. /при свекървата и свекъра/ Исках да пътуваме с колата, но тя се развали и трябваше в последния момент да тръгнем с автобус. Не беше много приятно пътуване. Там обиколихме няколко магазина и гледахме количките. Видяха ми се много евтини в сравнение с Бургас, но за това пък не знам какво е качеството.
Е много писах, връщам се да ви изчета назад.
Чао и лек ден на всички.

# 91
здравейте мами!и аз да се отчета днес.бяхме на консултация-за първи път ми казаха теглото-около 1,400кг.каза ми че е в границите си и нормално се движи Grinning.диаметъра на главичката ни е 8 см.с главичката на долу сме,и дано така да си остане Laughing.хемоглобина ми е 118.смятам че е добре! newsm78

# 92
Здравейте и от мен!
Първо и аз да се присъединя към думите на повечето момичета към Джой!
Не се притеснявай,миличка!Всичко ще бъде наред!Ще видиш,че макар и скромна,церемонията ще бъде страхотна и ще е незабравим спомен!Аз имам два брака.Първата ми сватба беше страхотна,грандиозна!Някой ден ще ви пусна снимки.Всичко беше невероятно скъпо и красиво,но бракът ми просъществува само две години!Вторият път се омъжих скромно,само с най-близките,със семмпъл ритуал и ресторант,с още по-семпла рокля в екрю,но смея да твърдя,че съм ужасно,ужасно щастлива!Така че-не е е важно как и къде,и колко струва,важно е човекът до теб да е твоят човек,да се обичате и да се уважавате винаги!Парите не могат да купят тези неща,затова са толкова ценни!
А за бебчетата-за тях винаги ще намерим как да им купим нещо!Знам го от опит.Земята ще обърнем,но дечицата си няма да оставим голи и гладни!А и сега в радостта си всички роднини ще ви затрупат с бебешки подаръци.Ти само си осигури най-важното,другото все някой ще го купи за подарък!
Момичета,пожелавам на всички ви още мъъъъъничко търпение и спокойствие!Наистина,много малко ни остана!И мен ме друсат хормоните,изпадам в еуфории и депресии постоянно.Наскоро четох,че в 8-мия месец емоционалното състояние е най-нестабилно,сигурно е затова!Но си мисля колко хубаво ще е после и това ме крепи!
Така че,да си споделяме и да си помагаме,много мина,мъничко остана!Празници идват,все хубави емоции!Мислете позитивно!На всички ви пращам по една приятелска прегръдка с пожелание да мислим за хубави неща и трудностите да оставим зад гърба си полека-лека!
Сега за нещо по-практично!Аз се рових,рових в тоя Редут и понеже харесах доста неща,реших да ги поръчам.Ако има още някой желаещ-да свирка!Има интересни неща,цените в никакъв случай не са по-скъпи от тукашните,даже някои-по-ниски и според мен си заслужава!Ето линкове към намаленията,към детските неща и към това как става поръчката:

http://www.laredoute.fr/achatdefault.aspx?categoryid=23112671

http://www.laredoute.fr/achat-enfant.aspx?categoryid=22890572

http://www.pazaruvane.com/2007/07/la-redoute.html

Ако някой желае,може да си поделим доставката!

# 93
evelinar,хайде разкажи за реакцията на таткото като видя бебо!наистина сигурно е незабравим момент Grinning,и аз се моля всичко да мине нормално и ние да изживеем този момент Praynig Praynig Praynig

# 94
 Момичета да ви кажа доста ме поуспокоихте. Като изчетох всичко осъзнах, че със сигурност има и момичета, чието положение е и доста по тежко. Така, че не е зле да се стегна, че каква майка ще съм като пред най-малкия проблем се ушашквам. Другото което исках да ви се похваля е, че си измислих тоалет за банкета: купих си 1 черен плътен клин за 10 лв. Много е хубав .Имам си една кафява туника и така. Аз все пак съм бремнна и едва ли някой си ме представя с бална рокля да речем  Party.

# 95
аз искам и да попитам нещо-какво означава фундус утери и И.Т.М.? Confused

# 96
east_lights, не знам какво означават тези неща.
За таткото и раждането:
О, цялото му поведение около раждането беше едно мнооого особено.
Видяха, че тоновете са лоши и ми казаха, че ме приемат в болницата, той като се ухили, щастлив и доволен, хем ще му родя син, хем няма да се случи в колата по път за болницата  Rolling Eyes. Е, после ми изяде храната, щото на мен не ми даваха да ям, пък той, милият, гладен и ме пусна сама да меря коридорите, че тамън беше ритал и беше уморен и седна да си чете вестник  Twisted Evil.
Както и да е - на следващия ден вече ме свалят в предродилна зала и аз му се обаждам да му кажа да не идва в болницата, че няма да може да ме види. Обаче хич не бях сигурна, че раждам и той малко преди да родя ми звъни на телефона: добре ли съм, какво правя  Shocked. Едвам му изсъсках, че раждам и да не ме търси повече, а Нина се залива от смях до мен, то ако не беше тя нямаше и да му вдигна. Сега горкият ми мъж се кълне, че повече няма да направи грешката да ми се обади докато раждам.
Като родих Нинка го набра моментално, още не бях родила плацентата, и ми подава телефона да му кажа, че има син, едвам му казах, че съм родила и да се обади на родителите ни и ... той ми затвори телефона - бързал да се обади на всички. После един час избира бонбони, щото били много видове, не можело ли да има един или 2 вида бонбони, това било тормоз за новоизлюпени татковци (сега ще си ги купя предварително и ще му ги приготвя, да не се мъчи милото Rolling Eyes).
Както и да е, дойде и... онемя. Осма година сме заедно и само тогава ме е гледал по такъв начин. Все едно за първи път ме виждаше и само се чудеше как да ме запрегръща. Бебето гледаше като теле (този поглед си заслужава да го види всяка една майка, много ми беше забавно  Mr. Green), едва не подскочи като му дадоха да го гушне и си дръпна ръцете, каза на Нина на мен да го даде да го гушкам. Три дни беше умопомрачен, не спираше да ми се обажда да ме пита какво прави бебето му, а то спеше през цялото време и понякога ядеше, но разговорите ни не бяха особено разнообразни  Wink. На третия ден се престраши да го гушне и после започна да учи всички баби как се гушка бебе, щото те не знаели така добре да го правят като него  hahaha Joy. С пристигането в къщи той реши, че само негово е правото да го къпе и да му сменя пампата и дори на свекърва ми не даваше да пипа безценното отроче.
Е, ентусиазмът му траеше около седмица, но до ден днешен много ми помага - само той го къпе и му сменя памперса когато е в къщи.
При изписването от болницата първото което ме попита е много ли е боляло и дали пак бих му родила дете, и аз глупачето като му казах, че не боли толкова много и искам още бебета, сега съм в отчетните за февруари  Mr. Green.
Докато раждах си представях много нетипичните за него реакции и ми беше много забавно, сега пак ще си мисля за глупавата му физиономия докато раждам, защото това вдъхва много кураж!
Всички ще изживеем този момент, всяко дете коренно променя една връзка, след появата на Благун и двамата осъзнахме колко ни е липсвало детето. Сега го обичам двойно, защото освен мой мъж е и баща на сина ми и не престава да се грижи и за двама ни!

Последна редакция: вт, 11 дек 2007, 14:54 от evelinar

# 97
evelinar, СУПЕР ПОСТ! НАПРАВО МЕ РАЗЧУВСТВА И ЗАРЕДИ С ЕНЕРГИЯ И ПОЛОЖИТЕЛНИ МИСЛИ! БЛАГОДАРЯ ТИ! СУПЕР СИ!  Hug

# 98
evelinar.....просълзи ме.наистина си заслужава сигурно Hug.дано всички да имаме твоя кураж и да не изпадаме в паника.щото аз съм си малко паника и се моля като дойде време да съм спокойна Simple Smile

# 99
Евелинка, много красива приказка! Много благотворно ми повлия! Благодаря, че сподели с нас!  bouquet Благодаря ти и за инфото за доплера. Hug
Евил, благодаря и на теб за информацията. Hug Много мило!
Бубе, стискай още миличка, не си мисли за раждане сега! Naughty Почивай си повече и попитай доки!
Естрелка, чудесно е че носиш кърма на бебенцата! Това е най-добрия начин да им помогнеш да порастат бързо и да са си скоро у дома! Ти си майчица героиня!
Галив, отдавна не беше писала, чак се притесних. Ти нали нямаше да работиш повече?
Варненки, някой има ли отзиви за д-р Папазов от Окръжна болница Варна?

# 100
Здравейте,милички!Днес сутринта седнах да пиша и 2 пъти спира тока. #Cussing out
Джой,радвам се че вече си по-спокойна.Ще видиш че всичко ще се нареди Peaceи ще си имаш незабравим сватбен ден.
Лейди,то не остана до събота.Пожелавам ти да бъдеш най-щастливата и най-красивата булка  marriedи другата седмица да покажеш снимки photo
Слънчице,честит имен и рожден ден на съпруга ти на патерици Tada.
Мери, smile3501за зъбчето,дано не те боли повече поне до края на бременността.
Евелинка,като четох за таткото и раждането на твоето синче се сетих и нашия татко как прие появата на малкия,но ще ви разказвам за това когато имам повече време.Много мили спомени са това yes
Приятен ден на всички от мен  love001

# 101
Най накрая ви изчетох. Имате много поводи за поздрави. ЧЕСТИТО.
Исках да кажа на някой нещо но забравих.
Не се сещам кой пита за д-р Ризова. Аз също съм при нея на консултации. За сега съм доволна. Държи се много мило. Но за самото раждане все повече се замислям като отида в болницата който се падне на смяна той да е. В крайна сметка ще видим какво ще реша. Бебето няма да остане в мен. Страх ме, е но толкова жени раждат.
Евил направо се разчуствах. И аз си представих как вилия ми мъж ще реагира. Самата аз не знам как ще се чувствам. Изпитвам едно странно чувство сега. Едновременно притеснение и нетърпение.

# 102
Илинка  ,вьобще не сьм и предполагала ,че може да са такива- да ги наречем предродилни разтягания . То сигурно е нормално да се наместват таза и костите ,ама .............кой  знае #Crazy  Добре че е естрела да каже ,а аз моито доки ще я видя на24.12 -тогава ми е следващият преглед  newsm78  Знам ,че трябва още  да стискам  -мерси ...........  bouquet  newsm17

евелинка браво на вас - като го прочетох разказьт ти и ми се стори като сценарий на филм ............ smile3501

# 103
  • Варна
Откак пишете за тези болежки в областта срамната кост и все се опипвам  Embarassed и се чудя, мен що не ме боли  newsm78... нищо не ми се намества, нито таза, нито костите...направо се чувствам изолирана от групата  Wink за сметка на това пък имам ужасни болки под ребрата и в гърба, сигурно бебка е високо , съдя  по това , че пак започнах да повръщам...може да съм яла съвсем малко, а се чувствам сита...Утре ще разпитам нали съм най-после на ЖК...Да не ви занимавам вече с болежките си  Laughing
Айде да отивам да изгладя , че кое време стана  Rolling Eyes

# 104
evil по-добре ,че не те боли там ,но пьк за крьста е много кофти. Weary  Почивай си повече  и не стой много права .... 1ironing Успех утре на прегледа и да пишеш после  smile3523

Общи условия

Активация на акаунт