ВРАЦА - 6

• 14 162
  • 285
  •   1
Отговори
# 45
Здравейте!
След 1 седмица ще си ходим във Враца - юпии! Нямам търпение вече, много се затъжих. Мисля и през януари да изкараме 2-3 седмици там, но ще видим дали ще можем. Ще взема да се обадя днес да запиша час на малкия при д-р Алексиев, нали на 6 месеца било добре да минат пак профилактично при ортопед.
За месенето на питки, и аз не съм се пробвала, но за бебчо ще меся, живот и здраве като правим прощъпулник   Peace

# 46
Здравейте, момичета!

Как сте в този студен зимен ден?

Моят Злати кашля и няколко дни ще си е в къщи. Ще има де се чудя с какво да го забавлявам по цял ден. ooooh!

Последна редакция: пн, 17 дек 2007, 09:49 от Бонбони_със_сол

# 47
Добро утро на всички  Hug
А за питките аз такова съм завършила, но със смесите не ми върви, нещо не мога да догодя нито тесто нито за нещо сладко  Sick

# 48
Добро утро и от мен. Нещо студеничко ми се вижда днес, но ние с малкия все пак ще излезем към обяд като се събуди от сън да поседим малко навън да не се изнежваме.

# 49
Моят Злати кашля и няколко дни ще си е в къщи. Ще има де се чудя с какво да го забавлявам по цял ден. ooooh!

Бонбони_със_сол дано да се оправи бързо и скоро да си играете в снега  Peace

Ние днес излизахме за един час докато печеше слънце и се разходихме хубаво. Не бяхме излизали то няколко дни  Wink Оказа се че карането на количка по заледените и заснежени улици си е доста екстремно преживяване  ooooh! Ама се справих, де. Нали съм шифьорка  Mr. Green

Хайде лек ден от нас и по- малко настинки   bouquet

# 50
Здравейте,

излизах за малко на терасата, на това му викам аз кучи студ Grinning .

# 51
Здравейте  Flutter
Те и кучетата не биха излезнали  Laughing

# 52
  • Враца
Сега се прибрах от работа..нощна смяна....наистина е кучи студ!  ooooh!
Злати , по-добре ли е?Спря ли да кашля..
Пазете бебоците..стоите си в къщи ,че е тръгнал някакъв вирус.. Whistling

# 53
margi_vr, Злати още си кашля, но определено има подобрение. Надявам се до няколко дни да се оправи напълно, защото в четвъртък и петък ще имат в градината коледни тържества и той не би искал да ги пропусне. Ако не е напълно оздравял ще го водя само за тържествата.

Навън още не съм се показвала, но на обяд ще се наложи да взема щерката от училище и ще усетя студа.  cold

# 54
О да доста е студено днес. И аз да се оплача нашата кака я хвана този нов вирус със страшни болки в коремчето и повръщане. Ходихме на лекар и ни казаха за новия вирус сега пием само Деган и дано се оправи милата и от утре сме на училище и ние.

# 55
На мен пък ми се струва меко и приятно времето още от рано сутринта  Shocked Нещо май съм се повредила  #Crazy

# 56
Излизахме да купуваме подаръци за Дени - кучешки студ е #Crazy За Бога, не излизайте! Wink Laughing

Днес Дядо Коледа е минал през яслата на Дени, сутринта е било тържеството и нямам търпение да го взема и да ми разкаже Grinning

И през групата на Дени мина вируса с кашлицата и болките в гърлото. Той миналата седмица беше така. Ходих до градинката и в групата му бяха 5 деца , всички останали вкъщи с червено гърло и кашлящи. Тази сутрин леличката ми каза, че единия ден дори са били само 3 дечица.... Rolling Eyes

# 57
Съгражданки, забравих да се похваля, че миналата седмица излъчиха снимка на моя Дени в "Кой е по-по-най". Избран е сред финалистите в конкурса на Тео бебе Simple Smile  Blush

# 58
Честито Сиска твоя сладур да не го гледаме в някой филм догодина. Голяма звезда е  Peace

# 59
Честито и от мен и ние пращахме но май не са ни харесали Cry

Общи условия

Активация на акаунт