Малките ни шуменски дечица красят коледната ни елхица

• 14 446
  • 297
  •   1
Отговори
# 75
  • където има любов
ЗДравейте и от нас с Али!Отдавна не съм писала но напоследък ,не ми остава време...
Ани,изкренни благодарности на Дидо,за помощта която ни оказа,тоест на Свилен.За пореден път се обеждавам ,че в нашата скъпа родина,ако нямаш познати тук-там трудно би се оправил...
Та ,кога ще е срещичката???Хайде давайте предложения.
Ние вече посрещнахме Дядо Коледа в радио Шумен.Беше страхотно,само дето моята пикла така се притесни,ме даже името си не можа да каже.Но към края на тържеството сама отиде и на ушенце си изрецитира стихчето на Дядо Коледа.Толкова развълнувана и притеснена не съм я виждала милата...
Диде,как са близначките,оздравяха ли???

# 76
  • където има любов
Понеже чета през редовете,сега разбрах че срещичка вече е имало Embarassed

# 77
Светле не плачи, скоро пак ще направим, ама най-вероятно догодина. Предлагам да е по в началото на януари, че да си разправяме, кой как е изкарал.
Иначе близначките изглеждат добре, но не сме правили изследвания да разберем дали са оздравели. След нова година ще направим и дано вече приключим  с болестите Praynig

# 78
Диде,много ти е хубав аватара. Тази снимка днес я видях на едно место, грижливо сложена на една секция!  Wink
Светле, разпали ми любопитството,ч е сега ходих да питам Дидо какво толкова е направил за вас. Радвам се че е имало с какво да помогне!  Grinning

# 79
Ех, весело беше  santa2

шоши, много исках да се запозная с теб, но уви нямаше как да те позная. Научих за интересната ти професия, дай повечко инфо за това къде се намира обекта(ако искаш на лични), мога да ви пратя клиенти.

# 80
Хубава беше срещата с Дядо Коледа в театъра. Много мило ми стана, когато разбрах, че представлението е безплатно и е подарък за всички дечица. Поздравления за всички служители от театъра за хубавия жест  Heart Eyes

Лимонче и аз се оглеждах, за да разбера коя е групичката на форумските майки, но не успях.  А що се отнася до обекта се притеснявам да не се брои за реклама и затова ще ти пратя инфо на лични.

Последна редакция: нд, 23 дек 2007, 19:27 от шоши

# 81
Шоши ние пристигнахме почти последни и даже седнахме разделени. Ела на следващата среща и ще се запознаем. Само Кари не можах да я видя къде е.

# 82
Не си ни видяла, Ани, защото не дойдохме. Яна беше наказана, без театър и подарък от дядо Коледа Naughty. Не че много и пукаше де... ooooh!

# 83
А така, какво не е слушало това сладурче през годината,че Дядо Коледа не му донесе подарък?

# 84
Пожелавам на всички весело посрещане на Коледа и много хубави подаръци!

# 85
А така, какво не е слушало това сладурче през годината,че Дядо Коледа не му донесе подарък?

Сладурчето много се инати онзи ден и затова го лишихме от театър. Tired А подарък така или иначе вече получи в градината от дядо Коледа, сега и в къщи ще има, тъй че не е много ощетена. Wink

Весела Коледа и от мен!
Ние отиваме на гости на мама за Бъдни вечер.

# 86
МНОГО УСМИВКИ И ВЕСЕЛИ ПРАЗНИЦИ, МОМИЧЕТА!  santa2

# 87
ВЕСЕЛА КОЛЕДА НА ВСИЧКИ  santa2

# 88
Честито Рождество Христово на всички    santa2

# 89
Честито Рожество Христово!
Щастие, любов, късмет
нека следват ви навред.
Витлеемската звезда
да ви засипе с чудеса!