Януари дойде ли, познайте – ще си гушкаме бебоците, потрайте!

• 14 399
  • 288
  •   1
Отговори
# 225
Djulichka май ще се окаже права,че за януари няма да останат бебоци,ако се продължава с тия темпове.Я стискайте още малко,де!!!newsm03е

# 226
  Честито безценно щастие на Jungle  bouquet

И аз ще раждам в Токуда (термин 01.01) при д-р Кръстанова, много е мила и загрижена и най-важното не е привърженичка на секциото smile3521, само когато се налага. И аз си мислех за Вип стая, но май няма да я избера. Предпочитам да съм и с други мамита, да си говорим, да не ми е скучно newsm53
  Тази есен записах да уча магистратура и сега си подготвям домашно, което трябва да предам електронно утре, а нещо усещам контракции и взех да се притеснявам дали ще успея да си го напиша. Мисля, че са подготвителните и не смятам да им давам значение smile3521
  Ще си лягам и утре ще продължа newsm47

# 227
Честито на мама Jungle  bouquetДа и е жива и здрава малката принцеска!

# 228
  • Карлово
Честито бебче на Jungle! Да расте голяма и здрава хубавица! Чакаме снимки!
Вчера нямах нет и докато ви изчетааа...
Само да вмъкна за болничните-при преносване корекцията се прави от лекаря на майката. Ако се роди преди термин-тогава е от джипито на бебето
Мари, това ти ли си на снимката? С новите очила?

# 229
  • В полите на Пирин планина
Здравейте!
Честита бебка на мама Jungle  Hug Нека много да я радва.

Мари - много си хубава с новите очила.

Аз да се отчета, че снощи бях на преглед - ориентировъчно тегло на бебето - 2600 гр. Обаче нещо съм взема да повишавам кръвното - 130/90. И с Коки в тия седмици беше така и от снощи пия Допегит  Whistling Дано да го задържим в приемливи граници туй пусто кръвно.

Djulichka - браво за пребореното одеало.  Grinning

# 230
Здравейте и от мен.  bouquet
Аз снощи изкарах една отвратителна нощ с много силни болки като преди цикъл.Така се стреснах,направо ужас.И болката не минава.Не е през определено време,а е постоянна.Взех си Магнерота,после и Но-шпа и накрая съм заспала след 1.30часа  мъка ooooh!На някой случвало ли му се е това.Доста ме изплаши-така ме срязваше ниско долу SadСега като станах от време на време се появява болка,но не е толкова силна.Звъннах на лекарката и ме вика днес на преглед,но нали ми отмина мисля да не ходя.
Честито бебоче  на  Jungle    bouquet
Djulichka поздравления за одеялцето Hug

# 231
На мен май ми падна тапата, или поне част от нея. Но нямам контракции. Утре ще ида да ме прегледат за разкритие.

# 232
Atti как така падна? Малее ние наистина няма да оставим бебета за януари месец.. Shocked
Vania_84 и ти вече с болки... newsm78

# 233
  • Варна
Аааа, не така, няма да се разберем  Naughty не съм съгласна да ни изпреварвате тези дето сме в началото на месеца  Grinning Моля всички с болки да стискат до след Нова Година  Grinning
Ваня, защо не отидеш? Хем ще видиш бебчето извънредно  Simple Smile

# 234
Добро утро от мен,

Vania84, мисля, че е добре да отидеш. Нищо не губиш.  Все пак вече сме накрая и дори бебчо да се роди по-рано е по-добре, няма страшно.  Ако наистина болката е продължителна и постоянна, и привечер пак те стегне... По-добре отиди, за да си по-спокойна.

Atti, възможно е - да. Хубаво е, че утре ще те прегледат.

Вярвам че, всичко ще е наред.

# 235
Ваня, за мен по добре иди на лекар, нищо че сега си ок, за да ти каже поне какво е. Peace

Incandescent, внимавай с това кръвно. Да не те ядосват нещо на работа, дръж се.

Ати, щом ти е паднала тапата не трябва ли да се бърза към болницата или щом няма контракции може да мине време. Как се процедира в такъв случай. newsm78. Тамън снощи си мислих по въпроса - ако първо ми падне вкъщи тапата да се засилвам ли...

# 236
  • София
ДОБЪР ДЕН И ОТ МЕН
ЧЕСТИТО МОМИЧЕНЦЕ НА JUNGLE- НЕКА ДА РАСТЕ ЗДРАВА И ДА РАДВА МАМА И ТАТКО!

АЗ СЪЩО ЩЕ РАЖДАМ В ТОКУДА  ПРИ ДОКТОР ДИКОВ. ВЧЕРА БЯХ НА ПРЕДРОДИЛНА КОНСУЛТАЦИЯ ПРИ НЕГО, КАЗА ЧЕ ГЛАВИЧКАТА НА БЕБКА Е СЛЯЗЛА НИСКО, НО ЗА СЕГА НЯМА ПРИЗНАЦИ ЗА РАЖДАНЕ. ГИНЕКОЛОГИЧНИЯ ПРЕГЛЕД ЧЕСТНО КАЗАНО МЕ ПОЗАБОЛЯ  Sad
ПОНЕЖЕ ВИДЯХ, ЧЕ ИМА И ДРУГИ МАМИ КОИТО ЩЕ РАЖДАТ ПРИ НЕГО ДА ВИ КАЖА КАК СЕ ПРОЦЕДИРА- КОГАТО ПОЧУВСТВАТЕ БОЛКА , КОНТРАКЦИЯ ИЛИ НЕЩО ВИ ИЗТЕЧЕ- ОТИВАТЕ ДИРЕКТНО В БОЛНИЦАТА, ПРЕГЛЕЖДА ВИ ДЕЖУРЕН ЛЕКАР И АКО Е ЗАПОЧНАЛО РАЖДАНЕ МУ СЕ ОБАЖДАТ И ТОЙ ИДВА.
ОТНОСНО БОЛКАТА И ТЕЖЕСТТА НИСКО ДОЛУ- ИМАМ Я И АЗ, ЯВНО Е ОТ ТОВА ЧЕ БЕБЕТО Е ВЕЧЕ ДОЛУ.
ДАНО НЕ СЪМ ВИ ОТЕГЧИЛА С ДЪЛГИЯТ СИ ПОСТ. ЖЕЛАЯ ВИ ПРИЯТЕН ДЕН!!!

# 237
# 238

Ати, щом ти е паднала тапата не трябва ли да се бърза към болницата или щом няма контракции може да мине време. Как се процедира в такъв случай. newsm78. Тамън снощи си мислих по въпроса - ако първо ми падне вкъщи тапата да се засилвам ли...

Ами аз се обадих веднага на акушерката и тя ме разпита за контракции, болки, бебето дали мърда и т.н. и каза, че не е нужно тази вечер да ходя, но да отида утре сутрин да видят за разкритие. Не мисля, че е започнало раждането при мен, даже четох сега, че може да изкарам още няколко седмици така, живот и здраве.

# 239
  • Варна
Шушони, може и седмици да се изкара с паднала тапа. Т.е. няма защо да се тича веднага до болницата, ако няма контракции, ако не са изтекли води, ако няма кръв..стоиш и си чакаш  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт