Къде сте мами от Кипър?? Хайде да се запознаем!! 2

• 26 334
  • 230
  •   1
Отговори
# 165
Мерси Katy6 ще дойдем някой ден.Малко е трудно сега с детенце,(ако решим вечер)пък и не ми се разделя с нея,достатъчно не я виждам като съм на работа,ама като стане на възраст да яде риба ще я вземаме с нас.Чувала съм много добри отзиви. bowuu  chef bowuu  chefЩе организираме скорошно идване. 1dating

# 166
  • вече в прегръдките на любимия, и само там
eeee, живот и здраве и ние може да дойдем на ресторант, а може и форумска среща да си чукнем при Кати един ден

# 167
eeee, живот и здраве и ние може да дойдем на ресторант, а може и форумска среща да си чукнем при Кати един ден

Това, Mimito, е суперска идея! Hands Thumbsup  На мен, ако не ми мине котка път ми се очертава до края на м.март да се озова за кратка проучвателно-опознавателна екскурзийка в Кипър. Mr. Green  Тъй де, с любимия последно като говорихме се разбрахме, че той като дойде тук и поседи седмица - две, на обратно ще тръгна и аз със него (за около седмица също) та да се запозная с бъдещата си рода. bowuu  Flutter   Ох, леле мойкооо, само като си го представя това и ме хваща сценичната треска! Blush 

Та тогава може да се посъберем, колкото сме на линия.

Уф, спирам да кроя планове, че с моя кьорав късмет току виж пак изкочила някоя пречка. Sick

# 168
стискаме палци всичко да е надобре и както ти го искаш при теб и любимия

# 169
  • Larnaca, Cyprus
Тук съм........ Heart Eyes
Благодаря за подкрепата....В момента съм с една огромно надута буза....
Отварям си устата до половина.......Ама като огладнее човек до половина до половина ама как си
яде да знаете..... Embarassed Embarassed
Малко се измъчих... SickДобре че бях взела свекито с мен за подкрепа иначе незнам как щях да
издържа сама... Thinking Thinking
Сега ще стискаме палци за Блонди Мама че и тя ще се
 мъчи скоро... newsm47

Пък това за форумска среща в ресторанта ни .....ми хареса много.......Когато сте готови само свирнете и
съм там да ви посрещна  bouquet
Имам много приятна новина за всички от Ларнака .... PeaceТочно до ресторанта ни ще откриват български
магазин със всичките му там луканки ...лютенички...обикновенни вафли и т.н. smile3508 smile3508

# 170
Здравейте на всички и от мен!
Това за срещата много ми допада,въпреки че не се включвам кой знае колко често във форума:( ама с моите две деца...
Ако се намери кой да го организира,пишете ме и мен lalalala

А това за българския магазин е наистина добра новина,въпреки че май вече имало някъде такъв,ама ние с мъжо така и не го намерихме Embarassed

# 171
Здравейте на всички!
Аз съм съвсем нова във форума,и съвсем начинаеща майка!
От скоро съм и в Кипър,близо 5 месеца...повода да дойда е Любовта(нали все пак и Кипър е острова на Афродита и любовта) та преди 2 седмици разбрах,че съм бременна...след разговор със приятеля ми взехме решение бебето да се роди (живот и здраве) в Кипър...
Ние и двамата сме Българи.Той е с договор към един местен футболен клуб...аз работя в същия клуб само,че съм без договор ей така...Преди месец попитах шефа ми да ми се направи договор ама и дума да не става...Така ,че ще ми е нужна вашата помощ относно информация за местните закони,за здравни осигуровки....Че за сега ходя в една частна клиника и няма да казвам за какви пари става въпрос...Аз преди да забременея лекувах повишен Пролактин,та при този лекър съм от Нова година насам....вика ме всяка седмица,а прегледа му вече от 35 евро стна на 50 евро...а за кръвните изследвания да не приказвам ... приятеля ми има здравна карта,ама варианта да я ползвам и аз е да имаме да сме женени...Някой ако знае какъв е реда за да подпишем тук нека да каже...
Това за сега от мен...Хубава събота и неделя от мен!

# 172
Значи nadeto_pm за да подпишете е необходимо да си изберете едно кметство(препоръчвам Лиси,кмета се казва г.Тофиас(много добър и ексипиретикос(не се сетих за българската дума) господин) )за да си уговорите ден и час,клетвени декларации от съда,паспортите,копиа от разводите(ако има такива)и личните карти на двама свидетели.Носят се предварително в кметството за да се оформят документите.Плаща се някаква сума(незнам точно колко).Питайте като се обадите,телефона може да намерите от услуги.
Идеята за форумска среща е чудесна.  bouquetКогато решите съм на линия. Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 173
ее най накрая се наканих да сложа снимки от рождения ден на дъщеря ми да споделя радостта ни от 4-тата й годинка

със своя тати, който вече се завърна

на празника с бабите

и отново с тати

# 174
Ех, ама че сте сладки, Мими! Като гледам такива семейни снимки, от които щастието просто струи,....и така се умилявам.... малко се и натъжавам......  Rolling Eyes

Между другото вчера любимият имаше рожден ден и целият ден ми беше едно.... Tired Face  Явно все по-трудно ми става вече да я понасям тая ситуация - той там, аз тук....  Cry  Сигурно и на 14-ти ще ми е пак така криво..., ами по-бързо да минава февруари и да идва март, та белкем "изгрее слънце и на нашата улица"! Heart Eyes  В тоя контекст, огромно МЕРСИ на Katy и mecheto - вие си знаете защо!  bouquet  /Ефектът беше както и очаквах... Heart Eyes/

Аз днес бях на зъбар и наистина както и подозирах, като почна да ровичка с машинката се оголи нерв, ама тоя път се размина с минимално количество болка. Сложи ми арсен за умъртвяване и в четвъртък вече ще ходя да ги маха нервите. Та тогава стискайте пак палци fingerscrossed, щото може да има гърч, ако не са се умъртвили напълно. smile3511

И накрая, щото гледам че се е завъртяла приказката около темата "сключване на брак", разкажете ми там (в Кипър) отделно граждански и църковен брак ли се сключва, а също и за документите - например като съм разведена трябва ли да правя легализиран превод на решението за развода или как? newsm78

# 175
Да ти е жив и здрав възлюбения, Блонди, и да не усетите времето до март, а след това само хубави моменти

и аз все си мисля за моя зъболекар, както съм се запътила за Кипър, че ако оставя за там мале, мале после ще има  smile3511

# 176
Леле къде съм блеяла та не видях темата не знам Close. Предстои ни пренасяне в Кипър. И имам нужда от много съвети. Надявам се че вие ще ми помогнете. Ще ви пусна и линк към темата, която пуснах преди малко ако можете и искате да драснете някой друг съвет.

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=266166.new#new това е линка към темата, която пуснах.

# 177
 Hug   На нас ни казаха,че  пътуваме началото на март-изчакваме още някякви разрешителни-от Кип.страна/за работата на половинката става въпрос/.А колкото до квартирата-е в Пафос-до тук добре.Но сега започнах да мисля-битовизми.Какво ще има там Thinking-какви ще са условията  ooooh! Пак трябва да разпитам-то бива да помъкна от тук-чинии и тенджери  newsm78  wash newsm64 1ironingей такива неща ми се въртят в главата.Ако нямя пералня  baby_neutral ---общественни има ли?

# 178

Mimito, благодаря ти за пожеланията и се надявам всичко да се развива от тук нататък  според очакванията, че вече наистина ми е много трудно място да си намеря.... #Puppy dog

То на влюбен мозък колко му трябва за да се тормози.... Току ми минават някакви подозрения..... (без да имам конкретно основание, ами на - параноя) ku-ku

Хайде малко да променя настроението с един виц (относно параноите пак де  Mr. Green). Мисля, че това е мъжка наздравица /тост/ по грузински:
"Да пием за това никога да не ни се случват нещата, които нашите майки си мислят, когато вечер закъсняваме! Но да пием винаги да ни се случва онова, което нашите жени си мислят, когато вечер закъсняваме!" Mr. Green 

Надявам се всички тука да имате добро чувство за хумор и разбира се пожелавам, никога нашите мъже да не вдигат подобен тост!   Hands Thumbsup

# 179
Барборанова не успях да отговоря на личното ти съобщение защото нета ми нещо се скапа но сега ще напиша всичко тук.
Майка ми е в Кипър в Левкосия вече една година. Знае гръцки перфектно защото живя три години в Гърция. В момента не живее сама (тоет има мъж до нея). Работи в (до колкото знам) най-големия търговски център в Кипър в един бутик. Те ни предложиха да ни изпратят пари за абсолютно всичко, което трябва да покрием тук и така нататъка и да заминем при тях. Те живеят на квартира и в същия двор има още една къща, която се дава под наем там евентуално ще сме ние. Мъжа ми е строителен майстор (наистина много добър майстор). Аз няма да работя защото сина ми е с тежко хронично заболяване Муковисцидоза 100% инвалид. Няма как да го пусна на детска примерно. Много ме е страх и единственото, което ме успокоява е че там ще имаме подкрепа и няма да заминем на сляпо. Още повече че тук нямаме собствен дом и още повече няма какво да ме спира. Страх ме е от много неща и аз вече не знам от какво точно. Трябва ми всякаква информация ВСЯКАКВА. Много ме интересува и в какво положение е здравната система там. Притеснявам се и за самото пътуване и за това дали ще имам интернет там... и куп глупости още. Ако се сетя още нещо ще пиша.
п.п. Сега като видях колко мами има в Кипър съм още малко по-спокойна.

Общи условия

Активация на акаунт