Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Каква е новата тема, която се отваря във форума?
Какви са впечатленията за кипърските мъже, според участниците във форума?
Какви са впечатленията от въвеждането на еврото в Кипър?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Каква е новата тема, която се отваря във форума?
-
Какви са впечатленията за кипърските мъже, според участниците във форума?
Участниците във форума споделят различни впечатления за кипърските мъже. Някои от тях ги описват като неорганизирани и работохолици, които обаче обичат семействата си. Други изразяват негативно отношение към тях, като ги определят като "женкар". Въпреки това има и участници, които споделят положителни впечатления за кипърските мъже, описвайки ги като добри и любящи към семействата си.
-
Какви са впечатленията от въвеждането на еврото в Кипър?
Участниците във форума споделят своите впечатления от въвеждането на еврото в Кипър. Някои от тях отбелязват, че въвеждането на еврото води до промени в цените и плащанията, като се наблюдава закръгляване на цените. Други изразяват опасения относно инфлацията, свързана с въвеждането на еврото. Въпреки това има и участници, които споделят положителни очаквания за улесненията, които въвеждането на еврото може да донесе в бъдеще.
-
Какви са впечатленията от снега в Кипър?
-
Как се прави прощапулник?

на празниците и познайте иска само това да прави
и съответно трябва някой да я държи и направлява постоянно
.На работа докато оправим програмите
с еврото също не ми оставаше време.Надявам се да ме извините за закъснението
.Било вярно,че колкото растат толкова грижите се увеличават(сега го разбирам).Какво ви говоря повечето от вас го знаете,защото сте минали по този път:loveekiss: 

.Не съм виждала от 4 години.
И коледа и нова година със слънце
като че ли не върви.Затова минаха ей така без да ги усетя.
В тази връзка много ми харесват координатите които си посочила: "Местожителство - в обятията на любимия и само там!"