Изцепки на мъжете, относно децата...

• 104 041
  • 727
  •   1
Отговори
# 285
Само да кажа, като стана въпрос за песничките.
Влизам в спалнята мъжът ми седи на леглото и пее " дундаки дундаки черна котка с мустаки"  newsm78
детето не можеше да смогне да се евакуира  hahaha
Други песни не знаел, тая помнел от детската градина...аз за сефте я чувам Simple Smile

Гледаме кастингите на мюзик айдъл, и милото вика "я да идете двете с детето, ще ги биете всички с тихо се сипе първия сняг, ти пееш то припява Simple Smile "

# 286
Изцепка на мъж / ама не моя, а този на майка ми...  Wink  т.е. баща ми /...
Бях много зле и съм полегнала на креватчето да отмарям, опитвайки се да дремна , докато дядо и внук разглеждат с интерес книга за животните ...
Разгръщат се страници, детето сочи, дядото обяснява ..... знаете как е  Laughing
По едно време в просъница чувам : "а това е дядо .... бял лъв !"  Shocked
Трябва ми време да осъзная какво съм чула .... отварям с едно око да видя това чудо на природата , а дядото минал на друга картинка вече и обяснява ли обяснява ... Rolling Eyes
Оказа се бял вълк  Mr. Green

# 287
# 288
  • София
И аз да се включа с нашия татко. Той засега няма много прояви, но се сещам една. Като бяхме на първата консултация при новият ми доктор на третия месец от бременността и понеже доктора има прекалено много пациентки още не беше свикнал с мен, в смисъл познаваше ме по физиономия, но не помнеше подробности, все пак едни път ме беше виждал. И така говорим си ние преди прегледа и той ме пита: Как си сега? По-добре ли си? Още ли ти става лошо?
АЗ: Не по-добре съм.
Доктора: Ти беше с близнаци нали?
Аз: Неее.
А мъжа ми: Доктореее, какво съм ти направил бе?

Да уточня, че мъжа ми много се радваше, че съм бременна и двамата много го искахме, но мисълта за две наведнъж винаги го е ужасявала.

# 289
Нашия татко идва в болницата да ни види като родих и вика" ама тя и уши има вече"  Laughing

# 290
Нашия татко идва в болницата да ни види като родих и вика" ама тя и уши има вече"  Laughing

този отговор е мой-нещо се обърках и незнам защо влязох с това име  Rolling Eyes Grinning

# 291
моят мъж беше убеден, че когато бебето се роди веднага почва да пълзи.

# 292
# 293
 Баща ми като съм била бебе много ходил на командировки в чужбина и всеки път с ентусиазъм ми е купувал страхотни "корикомски" подаръци. Едни дънки, които ми е взле тогава...ги носих чак в 6-ти клас!

# 294
# 295
Ще следя с интерес  Grinning

# 296
Моя обикновено говори глупости....
Веднъж му казвам за бебо "Виждаш ли как хубаво мирише на бебче"... а той ми отговаря "Сега мирише на бебе, а догодина ще мирише на чорапи"....  Joy

# 297
И аз се записвам да следя! Супер е темата!!!

# 298
И аз се присъединявам  Grinning

# 299
  • София
Ние с моя приятел нямаме бебе, но повечето ни приятели вече имат и една вечер сме се заговорили за бебета и кърмене и аз му обяснявам, че една приятелка е кърмила 6 месеца. Той ме пита колко е нормално да се кърми, а аз му обяснявам, че може да кърми 1 година, а може да не кърми изобщо. И той като облещи едни очи  Shocked и ми вика "Аз мислех, че се кърми най-много 1 седмица след като се роди!"  hahaha

Общи условия

Активация на акаунт