Изцепки на мъжете, относно децата...

• 104 006
  • 727
  •   1
Отговори
# 225
  • Габрово
На мене това ми е първото бебе и отначало го гледах малко като извънземно. Затова пък имам котка от 16 години. И веднъж аз сънена го взимам да го кърмя, обаче той не знае на къде да си завърти главата и се обърнал на другата страна и аз как да го накарм да се обърне към мене и ми се изплъзна едно "Маци писи писи!"
Joy

Моят мъж има доста изцепки, но сега се сещам как първите дни след изписването изкъпахме бебето и той настоя да се заеме с обличането му. Сигурно половин час траеше процедурата и накрая когато поглеждам, нашият я облякъл и закопчал всичко прилежно, но забравил да й сложи памперса Laughing

# 226
И аз да споделя една моя изцепка провокирана от мъжа ми.Аз съм ж 14г.с и зверски ми се спи постоянно.Една вечер някъде към 2 часа през нощта улавям мъжа ми че не спи и се върти само в леглото, и взех че му казах :,, хайде заспивай защото ще вземем да ти имплантираме едно бебе и на теб поне да не будуваш,, , а той с контра атака ,, добре де ама аз ще си поискам да ми имплантират на гърба поне да не ми притиска пикочния мехур,,

# 227
Нова смехория при нас.. Преди няколко вечери детето реве, че е гладно и аз викам на мъжа ми малко да го погледа докато си измия гърдата да го нахраня, връщам се аз в спалнята, бeбето продължава да реве а нашия се хили. Викам му ти така ли гледаш детето а той: ми аз го дигнах да го дондyркам и то почна да ми цока носа. Като се замислих какво може да е "изцокъл" направо зле ми стана Sick. Друга изцепка, пак бебето реве, ама сигурно вече 15 мин а аз съм го оставила пак на мъжа ми да го утешава докато аз си оправях кухнята, отивам да ги вида какво правят а бебето продължава да плаче, а нашия като се изцепи, ми що реве сега щом не е гладен и акан, дали да не се консултираме с психиатър ooooh!.. А една вечер майка ми дошла вкъщи да и му се радва, а то му дошло време за ядене и той се върти и търси сега къде да цока а майка ми му вика.. чакай сега малко при мене няма какво да ядеш сега ще дойде мама квачка-кърмачка да те нахрани. Mr. Green

# 228
  • SOFIA
Направо ме разбихте. Браво -одавна не се бях смяла така със сълзи  и от сърце. smile3501 moresmile

# 229
Здравейте моми4ета,отдавна ви 4ета и мажо ми ме обяви за изперкала,4е съм се смеела сама newsm53Ето и една негова изцепка от първите минути на раждането на Габи-  ражда се бебето сле 4акане от по4ти месец сле термина(много о4аквано от тати,4е му е първо дете),обаждам му се да му 4еститя 4е си има дъ6теря,а той ми казва:  А така ли стана-дъ6теря,а пък аз даже и на него я кръстих,ама той си 4акал мом4е и не го интересувало какво показвал видеозона,как да не го убие6 на6ия тати #Sniper

# 230
Темичката е много свежарска. Peace
Тия дни мъжо беше много изморен и искаше да спи. И аз се опитвам да приспя синето, но на него не му се спи и ходи и се катери по главата на баща си и му говори нещо. При което мъжо го гушва, слага го до мен, вдига ми тениската, показвайки му гърдите ми и му казва: "Заповядай тате, самообслужвай се, аз черпя!" Joy

# 231
Ето и една наша история,съвсем прясна.
 От няколко дни моя син е научил няколко неприлични думички.И така са му се запаметили,че честичко ги казва.Снощи по време на вечеря аз и баща му говорихме на дълго,че всички ги знаем тези неща,но не ги казваме ,че е неприлично и невъзпитано да ги казва.И детето се съгласи с нас .
 Един час по късно съм пред компютъра,баща му гледа телевизея , а нашия 8год. син взел на баща се тел. и му рови в указателя.И срича:Анннгеел,Боорисс,Ваальоо,Вааскоо Хууу...яяя, и пак(Явно не схвана)Васко х.я,и следва :Мамо ,тате тука пише Васко х.я
 А нас като ни напуши един смях. Laughing

# 232
Я къде ни отишла любимата темичка Simple Smile

# 233
  Щях да го убия като го 4ух да и казва : На тати малкото смотаня4е... Shocked

# 234
Страхотна темичка, браво на автора й!  Hug

# 235
Ние сме на 10 месеца и сме на гърне много ми е смешно когато я постави баща и сяда до нея и започва да издава звуци от сорта на ъъъъъ  все едно се напъва той да върши нещо падам като ги видя

# 236
Нашия тати като гушне малкия, той винаги започва да търси цица Joy Joy Joy

Това обаче милото го засяга и снощи когато беше дошло време за хранене и пак гушна малкия докато аз се наглася и малкия пак почна да търси цица, и татко му се изцепи:

"Ей сега идва кораба майка, ще се закачиш и ще презаредиш"

Останах  Shocked

Това е НАЙ-смешното нещо, което съм чела напоследък!!! Страхотно!!!

# 237
# 238
Здравейте мили дами,

Току-що се случи нещо забавно, което нямам търпение да споделя с някой.

Правя теста за определяне на пола на бебето, който е в линка за развитието на бременността по дни (взех от темата на мамите, очакващи бебета през юли). Доста забавен тест. И понеже показва 98% вероятност да е момиче, каквото ние много искаме с таткото, му го изпращам да се зарадва и той, но без да му казвам резултата. След малко той връща отговор - 58% вероятност да бъде момче!!!!!!! Казвам : Патенце ти кои симптоми си описал в теста, моите или на бившата жена (от която има момченце)? А той отговаря, ами моите !!!!!!!!!! ))))))))
Вярно, че малко му куца английския де.

Поздрави на всички и дано съм успяла да ви развеселя малко.

# 239
Цитат
А той отговаря, ами моите !!!!!!!!!!

Я го прати и той да ражда направо! Като е почнал така... Joy Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт