Изцепки на мъжете, относно децата...

• 104 008
  • 727
  •   1
Отговори
# 240
Запис да следя темата.
Аз няма какво да ви кажа тъй като има още много до появата на бебче.
Много весела тема

# 241
детето е със сополи и се опитва да ги шмърка,а те текат и татито:А бе ти като някое циганче насреща.......

# 242
  • Разград
Темата е супер! С интерес изчетох всичко и доста се посмях, че и на мъжа ми разказвах.
И вкъщи сме имали изцепки - от рода на "да си видя и аз семето" и "да го измие с чорапки", което за таткото не е ненормално.

# 243
  • Варна
Да се включа и аз.Постоянно ръси бисери тати ама сега се сетих само за една изцепка докато четях другите. Много ме разсмяхте с историите си.
Та докато се хранехме на три часа една вечер след банята в 9 съм заспала дълбоко.В 12 въобще не съм чула кой е плакал и какво е ставало.Събуждам се в 3 и не мога да се осъзная ама виждам двете шишенца мръсни-значи са яли в 12 newsm78.Започвам да сменям памперси, абе нещо разхлабени и ританките мокри Rolling Eyes . На другият ден го питам
"Храни ли ги в 12"
А Той
"Да"
 и аз
"А памперсите?"
 и той
"Не питай.Изгасих лампите и си стисках очите щото голяма работа беше"
Е как няма да са мокри децата Joy

# 244
Цитат
"Не питай.Изгасих лампите и си стисках очите щото голяма работа беше"
Е как няма да са мокри децата

Това беше върхът! smile3532 rotfImao rotfImbo rotfImao smile3532

# 245
Излизаме един ден на разходка с таткото, но времето е студено и съм й облякла космонавтчето. Тя милата се разлигавила и той ми вика "Изтрий я че е олигавила роботчето" при което аз  Shocked и той се поправя "ААА, не де, скафандърчето" последва бурен смях  Joy rotfImao

# 246
  • София
Eдна изцепка от днес.
Малкия проявява желание сам да пие от шишето с вода и съответно целия ламинат е в капки. Обръщам се и какво виждат очите ми - мъжа ми взел една плюшена мишка от коша с играчки и бърше капките от пода!  Laughing
Така де, и мишката си е на детето, капките също, какъв ми е проблема!

# 247
Прибира мъжът ми детето от детска градина, аз гладя, а той от вратата ми казва:"Айде съблечи Кати, че на мен са ми много студени ръцете". Аз съотвенто се разсърдих и му обясних, че независмо дали са ми студени ръцете или не, всеки път аз я преобличам като се приберем. А той милият се изцепва и ми отговаря " или си слагай ръкавици като събличаш детето или го остави в коридора и ида да си напариш едно хубаво ръцете на праното".

# 248
  • Асеновград
Те са безброй неща,но едно от тях ще ви споделя.Малката казва на татко си че има чиш.Той сваля панталонките и готово.Отивам да ги погледна тя с гащите на гърнето и чишка милата.

# 249
# 250
  • София
записче  Hug
а всъщност аз съм си още бременна, чакаме момиченце, но това не пречи на бъдещия татко да разпитва познати и недотам познати имат ли вечерен час дъщерите им и до колко часа...  Joy

# 251
На една приятелка е историята. Прибрала се с бебето от родилното и мъжът и гушка бебето вече на спокойствие в къщи и му казва: Ох, на бате ooooh!

Е това не е толкова странно. И аз на малкия първите дни все му казвах "На кака, момчето" После влязох в релси.
А иначе с нашия татко нямаме изцепки. Откакто се е родил Виктор, голяма част от грижите по него са прехвърлени и на баща му, когато не е на работа. Честно казано, когато баща му отсъства за няколко дена, се виждам в чудо. Тогава ми е малко трудно да се справя сама с всичко.

# 252
Нашият татко пък иска да топлим мокрите кърпички на детето, за да не му е студено на дупето.

# 253
Нашият татко пък иска да топлим мокрите кърпички на детето, за да не му е студено на дупето.
Да ги топлите  newsm78?! Може би на печката , или  ooooh!?! Ха ха , това ми хареса ! Joy Joy Joy

# 254
Една вечер,след като изкъпахме малкия го оставих на таткото да го облече докато аз му направя добавката ..
и .. връщам се в стята и гледам- той му облича бодито като му пъхнал крачетата през отвора за главата и дърпа нагоре,как ли щеше да му пъхне ръчичките ..  ooooh!  и на всичкото отгоре-наопъки,лицето на бодито му беше на гърба  Confused

Общи условия

Активация на акаунт