Напредваме със Фотошоп-а, чакаме и новите уроци....(6)

• 19 286
  • 289
  •   1
Отговори
# 135
Момичета ще направя наколко урока за състаряване,по молба на кяколко съфорумки.Стягайте се,че после ще дойде и контролното

# 136
# 137
Момичета, как да си сваля от pdf file на компютъра в jpeg или друг формат!

Като отвориш документа с Adobe Reader може да си селектираш страничката със Select Tool и след това да щракнеш със Snapshot Tool /фотоапарата/. След това отвори нов документ във Photoshop и дай Paste.

# 138
да се оплача сетринта си изтрих версията 7 и сега немога да си инсталирам версията CS заради инсталационния номер  Tired

# 139
Как ви се струва това за малко календарче?

Единственото друго, което ми хрумна за тази снимка, е да сложа фон небе с облаци, крила и да стане банално ангелче  Wink. Дали ще е по-добре?

# 140
ted....защо си я изтрила 7-та!Аз работя и с двете!И със 7-та, и с CS2!

# 141
 smile3547Може ли малко помощ? Ще ви върна съвсем в началото.
Качих си няколко фона и елементи за рамки в My Pictures. Когато отварям My Pictures през старт менюто, фоновете и елементите са си там но когато отварям My Pictures през фотошопа ги няма.Успявам по друг начин да ги извадя във фото шопа но тогава пък move tool и Free Transform са неактивни и съответно немога да прехвърля фона върху новия документ който съм отворила във фотошопа newsm78

# 142
Предполагам, че инструментите не се активни, защото слоят е заключен. В Layers щракни два пъти върху слоя и го отключи /катинарчето ще изчезне/. Защо първо не го прехвърлиш в новия документ /като предварително си настроила резолюцията/ и после да го обработваш?

# 143
Момичета, как да си сваля от pdf file на компютъра в jpeg или друг формат!

Като отвориш документа с Adobe Reader може да си селектираш страничката със Select Tool и след това да щракнеш със Snapshot Tool /фотоапарата/. След това отвори нов документ във Photoshop и дай Paste.
Благодаря Ati, но не ми позволява да направя снимка, не е активен фотоапарата!

# 144
Първо селектираш, нали?

# 145
Да Ати!След това от tools избирам фотоапаратчето но,....не е активно...

# 146
Не знам тогава какъв е проблемът. Би трябвало като маркираш някакъв участък да става. Друг вариант е направо да си отвориш файла с Photoshop

Последна редакция: сб, 15 дек 2007, 17:18 от Ати

# 147
dilmi  нещо не разбирам какво се опитваш да направиш  newsm78 ... картинка от PDF да стане JPEG , така ли ?

# 148
Харесала съм си няколко елемента, но са в pdf, и не зная как да ги използвам.Като се опитам да отворя във Фотошопа не ми ги отваря ....иска ми парола..

# 149
Ати-недей да променяш нищо-Великолепно е Бравоооооооо

Ето и първия урок от състаряването/много е елементарен и е въпрос на 5 команди.

опитайте
http://annaanastasova.multiply.com/photos/album/65

Общи условия

Активация на акаунт