Напредваме със Фотошоп-а, чакаме и новите уроци....(6)

• 19 277
  • 289
  •   1
Отговори
# 165
  • Бургас
nadi_mishi дай мейл да ти пратя мартеничка и кокичета без фон, подходящи за фотошопсване

Последна редакция: нд, 16 дек 2007, 01:54 от Никки

# 166
nadi_mishi, за мартеници може да разгледаш тук каталозите на производителите

# 167
момичета писала съм и обяснения под снимките в уроците.Ако има нещо неясно може и направо там да задавате въпросите и аз отново там ще отговоря за да е по ясно.

# 168
Първо това,което съм направила е по урока на Ани69-изглежда изрязано,но не е,второ казах че не съм я рязала и трето откога Лекси ми е говорител? newsm78

# 169
  • София
Първо това,което съм направила е по урока на Ани69-изглежда изрязано,но не е,второ казах че не съм я рязала и трето откога Лекси ми е говорител? newsm78
Откогато не отговаряш, когато учтиво са те попитали. Мислех, че е по този урок. Дай тогава линк към урока, който си ползвала.
Ани, още веднъж мерси за урока  bouquet Това се получи при мен. Малко е преекспонирано, но така ми харесва повече Grinning:

# 170
http://annaanastasova.multiply.com/photos/album/65Няколко поста след линка е моята снимка, то е логично.

# 171
  • София
Добре, де. Не се заяждам, моля те, не го талкувай така, но са те питали как си изрязала косата, а не как си състарила снимката. И на мен ми се струва, че фигурата е изрязана преди да се състари. Фонът е готов, изглежда, че си изрязала и пейстнала в/у него и чак след това си състарила. Или не е така newsm78

# 172
  • Бургас
Лекси, супер ретро снимка се е поличила! Поздравления!   bouquet
Плачо, сега и на мен ми стана интересно, като не си се отрязала от някъде, как я направи, с преливане  на изображенията или с нещо друго?  newsm78

# 173

Плачо, сега и на мен ми стана интересно, като не си се отрязала от някъде, как я направи, с преливане  на изображенията или с нещо друго?  newsm78

Ами нали първо я състаряваш и после слагаш отгоре някоя стара хартия и и намаляваш прозрачността,но понеже имаше линии и пеперуди в/у лицето, Ани е пояснила ,че с мека гума може да се изтрие това което пречи-това се получава като триеш с мека гумав/у леко прозрачен фон ,просто няма резки граници най-накрая пак добавих шум в/у снимката ,защото стоеше малко нереално,а и незнайно защо се беше поизтрил,шума де -много не съм наясно с тия опции.

# 174
Ето нещо и от мен после ще състарявам

http://dvv1.multiply.com/photos/hi-res/2/36?xurl=%2Fphotos%2Fphoto%2F2%2F36

# 175
лекси браво-чудесно се е получила.Това,че си преекспонирала е прекрасно.Така се прави винаги се добавя или маха нещо спрямо дадената снимка. Hug Hug Hug

ето още един урок ,който направих за състаряване по малко по различен начинhttp://annaanastasova.multiply.com/photos/album/66

DVV -чудничка е рамката.Весела и детска-БРаво

# 176
Ани благодаря Hug

Знаеш ли аз какъв урок искам и същевременно това може да е следващото контролно Thinking преди няколко месеца имаше при напредналите фотошопки такъв конкурс Цялата снимка е черно бяла ,само даден елемент е цветен Crazy Ама как обясних ooooh!

# 177
поправка на рамката сега как е?

ще започна да пробвам и уроците

# 178
Нямаш сянки ,дръпни голямата снимка съвсем малко надолу да не закача подгънатия край.И малките ги закачи със нещо за голямата (кламер,габърче, и тн)Peace

Аз съм готова със състаряването

Последна редакция: нд, 16 дек 2007, 11:34 от DVV

# 179
корекция, но сянки съм задала

Общи условия

Активация на акаунт