До Януари време не остана и бебчето ще гушка мама!

• 12 303
  • 289
  •   1
Отговори
# 255
  • Бургас
Незнам за вас но аз заминава да живея по Южното ни черноморие  Joy  Joy  Joy
  http://www.journey.bg/news/?&ntype=1&country=1&city= … 07&news=21127

Късно е чадо....може би със следващото  hahaha hahaha

# 256
Купили ли сте шишета дами?
Аз попаднах на една статийка-http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=233992.20
Прочетете че е много интересно.От какви материали са направени самите шишета.

# 257
  • Бургас
EleoHopa ,ооо не вярвай на всичко,което пише.
Аз купих шишета на Авент.Верно е ,че стъклените шишета са най-добри,но според мен не са никак практични,а и опасни за по-голямо бебе.
Абе незнам,но в този живот неможем да сме роби на всичко.Така мисля аз.
 Peace
Ти купи ли шишета Ели??

Има една тема и за памперсите,ама аз няма да се върна на тензухените парчета от преди 20 години.Прекалено вманиачаване.

Последна редакция: нд, 16 дек 2007, 20:10 от kloie

# 258
  • Толбухин
kloie на вас в Бургас не дават ли?  newsm78

# 259
  • Бургас

дават те дръжки..нищо не дават
Там в приморско и ДК детската кухня е безплатна и таксата за ДГ детската градина.

Тука няма такива,общината има дълг от 9 000 000 лв. от стария кмет  ooooh!

# 260

дават те дръжки..нищо не дават
Там в приморско и ДК детската кухня е безплатна и таксата за ДГ детската градина.

Тука няма такива,общината има дълг от 9 000 000 лв. от стария кмет  ooooh!
Е,това е .Хората се интересуват и насърчават раждаемостта на някои места...Направо да не повярва човек,че има такива места в България!!! newsm78

Последна редакция: нд, 16 дек 2007, 20:31 от Anichka77

# 261
Купили ли сте шишета дами?
Аз попаднах на една статийка-http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=233992.20
Прочетете че е много интересно.От какви материали са направени самите шишета.
 Ох , Ели . Абе стига се шашка , бе жена . Ама откъде ги изнамираш , значи не мога да ти се начудя doh ?! Все на теб ти се пада - я за секциото , я за не знам си какво ... Абе не чети всички глупости . Карай си спокойно бременността и това е . Те само се чудят коя фирма на коя да подлее вода , че да й вземе клиентите , ти се плашиш . Нищо истинско няма . То ако беше така еееее....Я си помисли колко бебчовци са пили от тези шишета и какво ? Нищо . СПОКО. smile3521

# 262
Филипа, леко раждане и бързо възстановяване!

това за шишетата на авент... няма нужда да се шашакаме допълнително. всичко е в сферата на теорията, няма нищо доказано, а и отделянето на това вещество (забравих му името, че аз отдавна ги четох тези неща) се получава евентуално след много дълга употреба и прегряване. по тази логика иначе не трябва да пием нищо от пластмасови чашки...
а после като се почне с играчките, сред които наистина има опасни... на мен за там ми се струва трудно да се прецени... в някои китайски май все още слагат олово... има време, живот и здраве ще го измислим като му дойде времето. трябва да бъдем внимателни, но не да се вманиачаваме и параноизираме.

# 263
Абе на вас какво ви стана на всички??!?!?!?!?!?
Луднахте ли ко?Просто пуснах темата!!! А за секциото не я пуснах аз! Все на мен ми са падало!Шашкала съм се била...незнам си какво...като всички останали питам..и споделям.Ама явно няма да го правя повече.Благодаря за вниманието.

# 264
Айде пак  doh. Аз  не мога да разбера АЗ ли криво се изразявам или вие криво ме разбирате???????? Щото гледам , че се тревожиш за разни глупости и с най - добри чувства гледам да те успокоя , ти веднага подскачаш . И Аничка и тя така преди , ма после ми разбра мисълта , де .  Ели , а ти ако ще се цупиш за някакви глупости , с които съм искала да те успокоя - само кажи и няма да ти пиша повече .

# 265
Привет и от мен.
Ели,не се ядосвай.Майчетата просто си изказват мнение.
Филип@,пожелавам ти успех и ти стискам палци всичко да мине добре и да гушкаш най-сладкото бебе на света.
Дано всичко е минало добре с Морги и скоро да ни зарадва

# 266
Хмм, това за Приморско не е нещо ново за България. Същото е и за Чепеларе, но там трябва да си жител 6 месеца.  Sunglasses

Филипа
, стискам ти палци и знай- с теб сме цялата банда Hug Hug Леко и безаварийно раждане и утре карай умната, че пътищата са отврат  Heart Eyes

на мен ми омръзна да си пълня главата с бебешорски работа и днес намерих това
http://forum.bmo.bg/lofiversion/index.php?t628-50.html
с първия пост поздравявам канадките ни  Mr. Green  Wink

# 267
tedsan- страхотен поздрав  Grinning
Като си помисля колко съм ненормална.. миналата година на   -30  хич не ми пукаше и си пушех цигарката навън като пичка и да не ме занимават  Grinning   Тук пушене на обществени места на закрито е забранено, забранени са даже стаите за пушене и за това като куче на студа. Обаче взех та ги отказах, ами то чак толкова мъки не си струва за едно пушене  Grinning

# 268
Момичета,недейте с лошо!Разбираемо е,че нервичките ни вече са доста поопънати,ама стискайте зъбки още малко!
Аз затова няколко дни не се включвах,реших само да чета и да релаксирам.
А ако ви кажа,че и хабер си нямам как ще се справя с това човече - едва ли ще ми повярвате! Embarassed
Ама вече не се притеснявам - всичко се учи!

# 269
tedsan  супер е !!! Joy Joy Joy до празниците ще има да го чета ...

Общи условия

Активация на акаунт