"Празнува първата годинка ДЕКЕМВРИйската дружинка!"

• 14 243
  • 288
  •   1
Отговори
# 45
  • Бургас
Честит Първи Рожден Ден на Теодор на кара, Ивайла на крис, Калина на елиелибг, Нели на веролина, Братан на бела, Карина на пепадг, Христина на женяРМ, Радина на ридик, Мойа на они и Ивайло на НелиМ

Последна редакция: пт, 14 дек 2007, 18:37 от Никки

# 46
Честит празник на V. Kuleva-нека цялото здраве и щастие ти се стовари на главата  bouquet

# 47
  • Vaudreuil Canada
Честит 1-ви рожден ден на Теодор на kara, Ивайла на kriss', Калина на elielibg, Нели на Verolina, Братан на bela, Карина на pepadg, Христина на Jenq_RM, Радина на Ридик, Мойа на oni, Ивайло на Neli_M.

Шемет не се тревожи, не изглежда така, както ти се струва .. айде сега остави малко подаръци и за останалите хорица в Монреал- да не изкупиш всичко ! Wink
АААААААааа оставила съм аз за другите хора - вчера ходихме за моя подарък - бях си харесала една кулинарна книга за шоколадови сладкиши и торти та докато се натуткам да си я купя за малко да я изтърва... ама я взех де Simple Smile

# 48
Шемет, пусни някоя снимка с рецепта като направиш нещо?

V.Kuleva, Честит Рожден Ден! Къде се изгуби? Да си здрава, щастлива, обичана мама и жена!  baloni

Аз да ви се оплача от плодови пюрета на Семпер - едното се казва "Джунгла", другото е маракуя с банан - и двете са толкова кисели, че Ели цялата потреперва от тях и изобщо не ги яде. От Джунглата така ми повърна върху дрехите, горкото. Много са гадни!

# 49
Абе, шамЕнет, стига с тоя семпер, бе..Взимай си Хипп, те са най- добри според мен..
Kaspur,честито!!!!Както се казва, безаварийно прохождане! Laughing
Мимак,дава ми ,че албумът е личен, дай парола...

# 50
Ето снимки на Мики от фотографа и от партито вчера.
 WinkПриятно гледане.
Wink

http://good-times.webshots.com/album/561697631iaxrtT

# 51
Абе, шамЕнет, стига с тоя семпер, бе..Взимай си Хипп, те са най- добри според мен..
A, да ме прощаваш ZizzuStop .... месните пюрета на Семпер нямат друг еквивалент такъв ! Peace
Толкова вкусно и аз не мога да сготвя  Peace
Хипп са едни бъркочи ... от всички са най-безвкусни, даже Гербер по-стават  Peace
/ мое мнение де ../
А Шаменет, от къде взимаш ти плодови ...аз само в Папагала ги намирам, имам една круша с киви ама я задържам заради рядкото щастие на Георги дето го е налегнало сега с антибиотика ..... жалко, възлагах и големи надежди  Thinking

# 52
Магесто моме, Laughing, недей така ,бе жена- различни бебета, различни вкусове. Аз  затова казах," според мен". На Хипп взимам точно защото са безвкусни, логиката ми е ,че щом яде тях, ще яде всичко друго. А Роси е много чувствителна. Некачествената храна веднага води до обрив по лицето.. Както за съжаление често се случва откакто ползваме държавната кухня CryОт ХИпп никога не се е обривала, затова ги давам за най- добри.
Поздрави на Жиж от нас Hug

# 53
  • Vaudreuil Canada
Шемет, пусни някоя снимка с рецепта като направиш нещо?
Ще пратя аз стига първо да реша какво ще правя за рождения ден на детето, че то време не остана а аз още умувам.

# 54
Честит Първи Рожден Ден на  Теодор на кара, Ивайла на крис, Калина на елиелибг, Нели на веролина, Братан на бела, Карина на пепадг, Христина на женяРМ, Радина на ридик, Мойа на они  и Ивайло на НелиМ  bdbaloni

Честит рожден ден и на V.Kuleva  newsm59

Да са живи и здрави!   bigdance2

# 55
# 56

Албумът е личен. Rolling EyesОтклучи го. Peace

# 57
Честит Първи Рожден Ден на  Теодор на кара, Ивайла на крис, Калина на елиелибг, Нели на веролина, Братан на бела, Карина на пепадг, Христина на женяРМ, Радина на ридик, Мойа на они  и Ивайло на НелиМ newsm59  bigdance2

Мимак аз немога да отворя снимката-дава грешна парола newsm78

Весито страхотни снимки smile3521-благородно ти завидях Embarassed Hug.А Мики е наистина като принцеса. Peace Heart Eyes

Лека вечер Heart Eyes

# 58
  • София
Честит Рожден Ден на Нели на Веролинка, Калина на elielibg, Tеодор на Кara, Ивайла на kriss' , Братан на bela, Kарина на Pepadg, Христина на Jenq_RM, Радина на Ridik, Moйа на Оni  и Ивайло на Neli_M!!!

Честит рожден ден на V.Kuleva   bouquet
Честито на проходилите Heart Eyes
Инче Лорка ще я схрускам с туй лимонче, и аз пробвах наскоро- гримасите са номер едно Wink

Мамчета днес наблюдавах щерка си как си хвърля играчките, ама с такава сила, че на мен ми става жал за тях #Crazy

Веси, Мики е много сладко зайче в бяло Hug

# 59
  • Русе
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=106169&photo=145 -парола   kirilov
Съжалявам за спама! Embarassed
Мики е много сладка и фотогенична! Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт