За касетофона-предния път видях,че имат хубаво ДВД,хубав телевизр,дискове с песнички и филми.Тогава като попитах казаха,че такива неща имат.
За плодовете-да,смятам и аз,че е добре плодове,но ми се иска и нещо шоколадово да има,дечица са все пак.
За търговиите-честно казано аз нямам нищо против да напазарувам,парите са във Валя,може и заедно с нея да идем.Обаче проблема ми е,че мога само в извънработно време на Ангел,за да го използвам като превоз,а и той да се занимава с децата.Аз дефакто нямам и час свободен без Бубка,защото дори когато е на градина,аз стоя в коридора там и я чакам.Така че възможностите ми запазаруване са свързани неотлъчно с работното време на Ангел,а той се прибира към 17ч.Мислех да купим нещата от Кауфланд.Но ако някоя от вас може да ги купи от някоя търговия,пък после ние с Ангел да ги вземем..не знам,това ще го решим впоследствие.
За групите,Джина,помагай.Аз доколкото зная едната група е с бебенца-за тм според мен лакомствата са излишни,те са бебенца все пак.Другата група са децата,при кито ходихме предния път-те с някъде между 2 и 4-5г,водят се здрави,друг въпроса доколко са здрави-нито интелектуално,нито физически се развиват нормално.И другите дечица са тези с увреждания.Но при тях май не пускат.Може би пък за тях ще имат нужда от нещо специално..не знам.Именно това е идеята на утрешното ни ходене,да проверим,да поговорим с персонала.По Коледа сигурно ще имат и други дарения.
Деси,аз ще дам пари за тебе,не че имам излишни,но така ще имаш причина да се видим,да си поговорим за прословутите пердета

ПСМоля да не обръщате внимание на правописните ми грешки