Отговори
# 30
SLADKA MAMA, ти само при една гинеколожка ли се следиш? Вярно, че е важно да се казва истината на пациента, но пък така звучи много обезкуражаващо и не мисля, че е добре както за теб, така и за детето.
За съжаление риск винаги има - до 12 г.с, след това...
Аз гледам да не мисля много за това, но си давам сметка, че малко близначета се износват точно до края, пък и често ги слагат в кувьози и това ме плаши. Но ни остава само да се надяваме и молим всичко да е наред и да се радваме на здрави дечица!
Ти нали си си в къщи?

# 31
asja теб пък никаква те няма и се изкажеш-мисля че всеки има право да пише каквото си иска.ако някой ще прави забележка,то човека е ясмина.

Скъпа ми адашке Confused, какво значи, че ме няма?! Ти може би си присвояваш привилегията да поставяш минимум брой постинги на ден, които трябва да пускам, за да заслужа честта да пиша в темата?! Когато преценя, че имам какво да пиша, тогава ще пиша. Няма да взема да ви информирам колко дела съм имала днес, или пък колко пъти съм ходила до тоалетната и съм пила вода, я! Аз нямам възможност по цял ден да кисна пред компютъра по простата причина, че през деня съм на работа, а вечер чистя, готвя и се грижа за мъжа ми. Освен това, нямам склонността да пиша за щяло и не щяло, аз и във вербалното общуване съм такава - говоря, само когато имам нещо смислено за казване, не страдам от словесна диария. Просто такъв ми е характерът. Но чудесно си общувам и с по-приказливи хора, нямам нищо против тях.
Молбата ми относно безсмислените постинги беше добронамерена и съвсем любезна, но грубата ти забележка ме кара да сменя тона, за което се извинявам на останалите момичета. Имам право на мнение и го изказах. Никого не задължавам, никого не съдя. Ясмина, разбира се, няма да смее да направи забележка за постингите тип ФЛУУД /забранени между впрочем във всички форуми, както и в нашия/, защото, като автор на темата, не може да взима страна. Но съм сигурна, че не й е приятно на всеки 4-5 дни да мисли нова тема и ново оформление. Това все пак си е ангажимент! Ако терминът флууд не ти е известен, потърси в правилата на форума. Ето какво пише в т. 6 от правилата на форума:
Цитат
6. Спамът, флудът и "чатът" не се толерират
Спам - оф-топици, рекламни съобщения и др.
Флуд (flood - наводнение, потоп) - заливане на форума и темите с безсмислени, едносрични и/или повтарящи се постинги."Чат" -  личен разговор между двама или повече потребители, размяна на реплики от рода "Как си днес", "Хайде да пием кафе" и др.
Всички теми с "израждащ" се характер ще бъдат заключвани и/или личните разговори ще бъдат изтривани.
Потребители, които се "включват в разговора" за по едно "да .. добре .. чао" ще бъдат предупреждавани.
Ако имате да кажете нещо по темата - изразете го с повече от една дума. Пускането на едносрични постинги с цел трупане на брой мнения не се толерира!

Идеята на форума е да се помага на потребителите, а не да се използва за празни приказки  и лични разговори - за празните приказки използвайте чат канала, а за личните разговори има функция Лични съобщения!

Изрично се забранява пускането на теми от рода на "Лека нощ" , "Добро утро", "Как сте днес" и т.н. Темите ще бъдат изтривани веднага.

Изключение за подобен тип разговори и чатоподобни изказвания ще се прави само в текущата седмична чат (спам) тема в подфорум Клюкарник.

Както и да е! Написаното по-горе се отнася само за Ася20 и за никого друг! На останалите се извинявам!

Да забравим темата и да си флудим на воля, пък на Ясмина дупце да й е яко и да прави теми на всеки 4 дни, то се е видяло!

Последна редакция: сб, 15 дек 2007, 16:44 от asja

# 32
Момичета дайте наистина да забравим и да спрем да "пълним" темата  Peace
Не заемам ничия страна.....наистина доста бързо започнахме да изписваме една тема(горката ни Ясмина)

Вие мажете ли се с кремчета против стрии?В предишна тема бях писала,че си купих крема за корем на Чико-Мама Дона.Мажа се през вечер някъде!Казаха ми да си взема и на Икаров-то е като олио 100 мл. (4 лева)Ще взема да ги комбинирам двете newsm78Наистина не искам да ми излязат стрии #Crazy

# 33
ася нямам нужда от обяснения и не ми трябват твоите извинения-щом така си решила.приятно прекарване на всички във форума.аз бях до тук.аман от хора които правят от мухата слон!!!!!!!!!!!!!

# 34
sisee, аз се мажа през ден, като се старая да е всеки ден newsm78, ама все забравям. Но аз си купих на Мама Donna олио против стрии. Крем дори не ми предложиха в аптеката. Доста е мазно това олио и го дават за начална бременност /почнах в края на 3 месец да се мажа/, но пък попива сравнително бързо. Кожата ми е мека и еластична сега, но както имам чувството, че коремът ми расте с часове   newsm78 не знам дали е достатъчно мазането.

# 35
Май повечето ползвате на Мама Дона крема. Аз пък си взех крема на Мустела, но така ме мързи да се мажа...  Embarassed Е, мажа се чат-пат и все още нямам стрии, така че явно действа. Взела съм и маслото на Икаров, но него още не съм го пробвала. Моят корем също расте страшно бързо и съм доволна, че още не съм се нацепила. Има време...
Най-после украсих елхата. Сложих й лампички и стана много симпатична. Чаках снегът, та да ми дойде коледното настроение.

Последна редакция: сб, 15 дек 2007, 18:46 от asja

# 36
По въпроса за стрийте аз първо използвах крем на Мама Дона  но като свърши реших да си купя на Икаров; ,и мисля че той е по добро решение.Кожата ми се чуства по добре,а и много други майки ми го препоръчаха който са доволни от него.колкото до мазането би трябвало да се мажем по два пъти на ден Cryне,че аз успявам да спазвам това правило.Също така питах доктор ,да ми препоръча нещо ,а тои ми каза че няма нищо което е ефикасно ,а много зависело от кожата на жената колко е податлива,но все пак ни сме длъжни да опитаме.

# 37
Май повечето ползвате на Мама Дона крема. Аз пък си взех крема на Мустела, но така ме мързи да се мажа...  Embarassed Е, мажа се чат-пат и все още нямам стрии, така че явно действа. Взела съм и маслото на Икаров, но него още не съм го пробвала. Моят корем също расте страшно бързо и съм доволна, че още не съм се нацепила. Има време...
Най-после украсих елхата. Сложих й лампички и стана много симпатична. Чаках снегът, та да ми дойде коледното настроение.

Asja и аз ползвам Мустела. Доволна съм засега. Живот и здраве и с беба тази козметика ще ползваме  Peace   BTW честита ти елха Simple Smile И да знаеш, че много ти се радвам и подкрепям Hug

# 38
Привет
Аз също се мажа с масажното масло на Икаров. Само него иползвам от четвъртия месец. Не съм пробвала други. Просто една приятелка ми сподели, че започнала с това на Мама Донна, но и излизало доста скъпо и минала на Икаров до края на бременността. Тя самата доста напълня и няма нито една стрия от бременността. Иначе от преди това има тук там стрии, което ме наведе на мисълта, че има ефект това масло. Но въпреки това всяка кожа е различна, ще видим на мен как ще ми се отрази. Мажа се само вечер, защото е доста мазно и мирише силно.

# 39
  • In someone's dreams
Аз се мажа с масажния крем против стрии на Кокона&Майка, бързо попива и мирише приятно.
За съжаление вече съм с температура и ще пия антибиотик - Оспамокс  Sad. Стискайте палци да се оправям по-бързо, че се притеснявам за бебо с тия лекарства.

# 40
  Здравейте, момичета!
Mirror и Milenni, аз също бях с хрема преди 2 месеца и доки ми каза да си взема една банка с витамин С и да си впръсквам в носа със спринцовка. Другото, което ми каза да пия е само витамин С / аз си взех новото дето го рекламират CETEBE и го пиех един път на ден/. Обаче се оставих в ръцете на майка ми, която за една вечер ме излекува. Рецептата е простичка: сока от изтискан крумид-лук. Тампонче за уши се напоява със сока и се намазват вътрешно, хубаво стените на нозрите, в продължение на час- два.Процедурата не е приятна, но действително помага /аз не вярвах/. Ако се наложи се повтаря същото и на другата вечер. При мен не се наложи. Успех

Milenni, относно дрехите.... newsm78  защо пък точно риза? Има и други официални блузки, които стават за бременни. Аз също не нося широки дрехи. Купих си едни дънки за бременни, които нося без мерак и два панталона. Единият много си го харесвам, щото е тип 'цигара', а точно това е актуално сега.Не съм му прибавяла никакви платки, защото е ластичен. А блузите са си по мен.

Не се мажа със нищо и не знам дали ще го правя. Всичките ми познати, които са се мазали и на Икаров и Мама Донна са се нацепили. Обясниха ми, че всичко си е до кожа и дали ще се мажеш или - не.....
 Ще се въздържа от коментар за asja, наистина тук не е мястото за това. Извинявам се за злоупотребата си по този начин спрямо Ясмина.

Последна редакция: сб, 15 дек 2007, 19:40 от anilinda

# 41
*vera,ходя и по ЗК,но там док.не е толкова запозната с тези случай.Всичко това ми го каза докторката,която ми прави серклажа и се грижи за мен в МД.Другото което е,че и Марков изказа същото мнение,когато бях на ФМ.

# 42
  • в илюзия
Здравейте  bouquet
Ясмина както винаги темата е супер.
Аз се мажа с Мустела , за сега съм много доволна. А иначе на празника ще съм с рокле , много хубавко , плетено , пък и стои много добре.
Днес пак много ме заболя корема . Уплаших се , но си взех хапчетата и ми мина . Дано всичко да е добре. Praynig
И повече без разногласия Naughty

# 43
sisee, аз се мажа през ден, като се старая да е всеки ден newsm78, ама все забравям. Но аз си купих на Мама Donna олио против стрии. Крем дори не ми предложиха в аптеката. Доста е мазно това олио и го дават за начална бременност /почнах в края на 3 месец да се мажа/, но пък попива сравнително бързо. Кожата ми е мека и еластична сега, но както имам чувството, че коремът ми расте с часове   newsm78 не знам дали е достатъчно мазането.
И аз имам чувството,че расте с часове Winkдруго което забравих да ви кажа е ,че от известно време ползвам душ геловете на Dove-доста хидратиращи са.......не позволяват на кожата да се изсуши.В комбинация с крема на Мама Дона се надявам,е достатъчно овлажнявам кожата на корема си и няма да се появят стрии Praynig

# 44
Момичета относно образуването на стрии аз не вярвам на тези рекламни трикове.С първата си бременност си купих кокона мама, но се обринах от нея след това си купих Джонсън бебешко олио  и от него се обривах, и док. ми каза, че най- вероятно правя алергични реакции , ако продължавам можело и бебето да има алергия..и т.н.Мисълта ми е, че в крайна сметка с нищо не се мажех, а нямам нито една стрия, а бях качила над 20 кг.     

Общи условия

Активация на акаунт