Отговори
# 120
  • в илюзия
Аз пък си нося бельото от преди , купих си само две нови комплектчета и то не скъпи , защото очаквах , че скоро няма да ми стават.
На мен много малко ми се качи номера на сутиена  Rolling Eyes Confused

# 121
Аз пък когато съм си в къщи не слагам бельо  Embarassed Embarassed Embarassed
иначе нося само безшевно и такъв потник си взех пак от безшевните , много са ми удобни прашките ги изхвърлих отдавна и си купувам само боксерки Peace

# 122
И аз не нося вече прашки, само боксерки Simple Smile
В къщи и аз не ползвам сутиен Simple Smile

# 123
И аз не нося вече прашки, само боксерки Simple Smile
В къщи и аз не ползвам сутиен Simple Smile

ама аз в къщи и гащи имах в предвид че не слагам Embarassed

# 124
aaaxa ами лошо няма  Grinning важното е да ни е удобно, че всички сме се закръглили вече и остава и в къщи да се пристискваме с разни неудобни дрехи и бельо  Peace

# 125
Ей чак сега сложих малко снимчици от сватбата ни в албумчето  да ни видите  newsm53 newsm03  love001,довечера ще сложа и бременни ,че тук на работа нямам такива.
 А за belioto ,общо взето това което не ми ставаше го разчистих,купила съм си няколко нови неща,гледам да са повечето памучни,и да не ми оставят следи,а и да не ме стискат,сега с чорапогащниците се разправям,защото ме стиска ластикът и се чувствам ужасно,хем съм си купила бая голям размер  newsm62 ,ама растем  preggo няма да се оплакваме .За сутиена от 75 б сега съм на 85 ц, смях  newsm62,ама четох някаде че било хубаво да се спи със сутиен докато сме бременни ,нямало да увиснат много ,абе ше видим.

# 126
  • Варна
kalli - за СПИН, кръвна група и Хепатит разбирам, един път се прави. Но МБ се прави два пъти. Щом не ти е правена досега, нека да ти пусне сега изследването, пък в 9-ти месец пак, за да е "прясно". Явно иска да си спести направленията лекарката. Ами я си представи, че имаш някаква инфекция, да не чуе дяволът.

за сутиените - най-удобен ми е един на Клеопатра 75Д за 10лв, нося по постоянно вкъщи и даже вечер не го свалям. Не мога да си представя за ходя без сутиен, много ми е некомфортно. И искам само да отбележа, че първите дни след раждането бюстът нараства главоломно. Мен ако ме беше видяла Памела Андерсън щеше да се изяде от яд.  Joy

оо, и разбира се: Добре дошла sprite!  smile3525

# 127
За киселините мога да разкажа как на мен ми минават! от 4 тия месец имах периоди в които просто независимо какво ям независимо кога го ям или по колко киселини все си имах и то главно вечер. Пих талцид- който е единственият безвреден при бременни, но от него ми минаваше за около половин час и после отново болки подуване киселини...... #Cussing out Не знам къде прочетох и кой го беше написал ама ефекта е поразителен-когато получа киселини вече дори и талцид не взимам.Започвам да пия прясно мляко на малки глътки и на почивки .От първта глътка се чуствам вече по добре,  а след 4-5 всичко отминава все едно не е било. киселините са си гадно нещо само който ги е имал знае какво е, но ние няма да им се даваме я!!!
За излседванията на мен МБ не ми беше правена лекарката ми беше написала че съм се отказала от вагинален преглед,а за другите HIV, Wass, HbsAg ми ги направи сега в 20-та седмица.Или си пестят направленията или  май наистина за да са валидни ги изместват колкото се може по в края на бременността.

# 128
С извинение, че днес пиша повечко и може да досадя на някой, искам да споделя с вас нещо:
Днес ходих до съда да пускам едни документи в търговския регистър. Наложи се първо да почакам на опашка от 4-5 души пред гишето на банката. След това изчаках една опашка от 8 души пред деловодството. Якето ми беше разкопчано и беше очевидно, че съм бременна. Но НИКОЙ, ама съвсем никой не си направи устата да ми отстъпи ред, чаках си като поп. Поглеждат ме и извръщат глави... Какво стана с хората, къде отиде човечността?!

kalii, на мен също ми пуснаха тези изследвания още в 12 седмица, но е възможно да се правят отново и в края на бременността. Но е срамота, ако досега не са ти пуснали такива изследвания...

SLADKA MAMA, тия момичета от детския кът са си за бой! Как няма да вземат изгубена чанта, беее! Кви са тия хора!? Какво ще им коства! Пък за чистенето - аз гледам да го попретупвам! Най-голям зор ми е чистенето на банята, с тия гадни препарати, пък и трябва да клякам! Ще накарам мъжът ми следващия път да я почисти. Знам, че ще си остави ръцете, ама какво да се прави! Бебо да е здрав!

За стриите - аз гледам по майка ми. Тя по време на бременността се е нацепила на корема. Процеът е невъзвратим, веднъж появили се, стриите не могат да се заличат напълно. Но с времето доста избледняват, особено ако лятото ги печете на слънце. Кожата лека-полека се излющва и така...

Благодаря на hrisi-pisi за моралната подкрепа, понеже така или иначе се очертах "злодея" на форума. Благодаря ти, мила, само ти ме подкрепи. Нищо, де, здраве да е! Няма да спра да пиша във форума, така или иначе, защото всички са ми много симпатични.

Последна редакция: пн, 17 дек 2007, 15:58 от asja

# 129
Здравейте и аз да се запиша за днес  Simple Smile
Сега гледах закона за семейни помощи за деца - http://lex.bg/cdoc.php?IDNA=2135441920 ,ама нищо не мога да разбера  newsm78, пише че има еднократна помощ при бременност и след това еднократна помощ при раждане, ама как трябва да се получат (какви са условията) не мога да разбера. Confused Ако някой разбира от тези неща, моля да обясни, че да можем да получим малкото което ни се дава.

# 130
ето ме пак с ново зъбче newsm47.цели 3 часа на този стол с 15 мин.почивка.сложиха ми 4 упойки и 2 пъти ми стана лошо,че ставах да се мокря с вода.както и да е свърши се,но нали не спах добре и сега съм много изморена.отивам да полегна,че от 6ч.сме на китайски ресторант да се почерпим за рожденния ден на мъжа ми.сладка мама-ти си с най-точна информация-кога се влиза в 7 мес.-26+4 или се бъркам,ти беше писала ама не помня?мерси предварително  bouquet.радвам се че се радвате да се върна.лека вечер и до утре.

# 131
asja не си се очертала като злодей, нормално е от време на време да се поизнервяме взаимно, то не са само хормони, ами сме и 120 човека, няма начин винаги да сме на едно мнение. Аз си ви уважавам всички и се радвам че съм сред вас, никоя не ме дразни а още повече да мисля че е злодей или нещо такова. Всички сте си супер според мен  newsm51
за чорапогащниците аз не нося, много зими съм изкарала само по дънки и не ми е било студено  newsm78
МБ ми е правена 2 пъти, за СПИН и другите в началото само Simple Smile

# 132
  • Варна
hrispi - Вагиналният преглед няма нищо общо с вземането на секрет за МБ. Ти може да си се отказала от такъв преглед, но въпреки това да ти вземат секрет. По принцип секретите се вземат от сестрата(акушерката) и даже не е необходимо да се качваш на магарето.

asja - Как така никой не те подкрепя бе, мила! Недей така! Просто много майки се въздържаха от коментар, за да не стане голяма разправия. Много сте ми симпатични всички от нашата тема, и ти и ася20 и всички останали момичета, да не ги изреждам поименно, че са много. Чувствам ви толкова близки и ми беше много болно, че се карате.
И не си мислете, че ще досадите на някой с дълъг пост. Нали затова са тези теми, тук да си пишем глупостите и да не задръстваме останалите форуми.  Laughing Очаквам с напредването на бременността и излизането на все повече майчета в болнични писането да се активизира. Понякога ако си стоиш по цял ден вкъщи и няма с кого две думи да кажеш, къде ако не тук да си излееш душата?

Сега да се надяваме, че всичко е ОК, а пък който иска и когато иска да пише. Няма проблем за темите, особено след Нова Година ще бъда по-свободна. Случва се обаче да мога да открия новата тема едва когато сте на 16-та стр, но явно модераторите на форума влизат в положението и не заключват темата, преди да сме отворили нова, за което им благодаря.

Като споменахме темите аз имам следния проблем: Не ми се публикува цялото мнение и ако сте обърнали внимание линковете към предишните теми се "изрязват". Много е изнервящо, защото на предварителен преглед излиза цялото мнение и като натисна "Запази" и се губи края му безвъзвратно. Питах и модераторите, споменаха за някакъв лимит за мнение, но като гледам например темата на Януарки, техния първи пост е къде къде по-голям от нашия пък излиза целия. Мисля си дали линковете към предишните теми да не ги пускам като второ мнение по темата. Какво ще кажете?

И друг процедурен въпрос: Още от първата ни тема съм записала следните априлки: bubinka79, desitas, fusa, mamaioio, maria_t и more_     . Дори не са си казали термините, а оттогава не са се обаждали. Някой да знае нещо за тях?

# 133
Но НИКОЙ, ама съвсем никой не си направи устата да ми отстъпи ред, чаках си като поп. Поглеждат ме и извръщат глави... .[/size]
Свиквай с това ! Трета бременност ми е, не си спомням някой да ми е отстъпвал ред някъде! Хем второто си дете родих през юли и от май нататък беше очевадно че съм в положение! Единствено са ми отстъпвали ред някъде когато съм с мноогоо мрънкащо дете / явно ги изнерва /
За бельото - отдавна не нося традиционното си- не мога изобщо да понасям нещо да ме притеснява около корема. Кухих са няколко по големки - 2-3 XL гащи и имам от преди някой по торбести. Сутиен с банел също вече не мога да нося! Имам обаче кърмачески сутиени които са ми много удобни за в къщи и за сън!
За стриите - първия път се мазах с какво ли не, но само корема , без ханша /кой да се сети/ и в 9-м. получих там стрии. Втоя път бях къто хипопотам и макар че се мазах навсякъде пак получих 1-2 стрии в ханша, явно там кожата ми е по податлива. Другаде нямам, затова и сега обръщам особенно внимание в мазането на тази зона!

# 134
Цитат
Но НИКОЙ, ама съвсем никой не си направи устата да ми отстъпи ред, чаках си като поп. Поглеждат ме и извръщат глави... .
возя се в трамвая и по някакъв невроятем късмет съм  седнала и срещу мен е седнало едно младо момиче, качва се баба с малко момченце, при което идват до мене и детето почва да реве с глас че иска да седне на моето място, бабата му казва "абе остави ги важните каки нека си стоят седнали" при което момичето срещу мен става и отсъпва място на малкото лапе  #Crazy, то сяда само и почва да реве че иска и баба му да седи, ама се тръшка със сълзи, като другите хора почнаха да коментират че вече прекалява. и аз си станах де ..поне ми дойде и спирката.
Друг случай качвам се в трамвая и една седнала жена ме пита " БРеменна ли си " викам и " да, в 6ти месец съм" и тя се усмихва и си продължава да си стои.
Не очаквам да ми се прави място, но и аз седна ли не ставам каквото ще да става!!!! #Cussing out

Общи условия

Активация на акаунт