На море в чужбина - 2008 - Всичко по темата!

• 78 527
  • 638
  •   1
Отговори
# 240
  • Paradise
мона лиза, благодаря ти за инфото  bouquet

Мен определено месеците юли и август не ме привличат за престой в Турция.
Веднъж съм се лъгала да почивам юли в Турция.
Мисля да не повтарям.

# 241
Аз също чакам от Астрал ,кога пускат втория чартър за 10 дневната комбинации.Миналата година беше от 15 юни.
Цената не е ниска ,защото ти дори да не ползваш единия полет-мястото ти е празно и не се ползва от друг........
надявам се,че обясних добре
Ако е много късно и аз няма да се възползвам ,защото юли и август в Анталия не са подходящи за 2 годишно дете.

# 242
  • край Дунав
Момичета, чета ви -хайде-записвайте се сега-на 26 април-първият чартър-та да сме заедно Hugхем ще се запознаем и имаме какво да си говорим докато децата лудуват и мъжете придремват LaughingВ Турция съм почивала в средата на юни и то по-нагоре-кушадасъ и Айвалък и беше зверски топло-очаквам в края на април да е достатъчно хубаво за плаж в анталия.Мразя горещините !А и да си кажа 315 евро си е нормално за ол инклузив и 5*+самолета.Не знам, ама винаги , когато съм се опитвала да направя точни разчети на парите и да поспестя от нещо/примерно транспорт или вид нощувка/ после съм си късала нервите с недорзумения и подобни-затова сега записах и квото сабя покаже./подсказвам-Керван сарай-Конду/ Peace

# 243
  • Край морето
Skorpion,

С коя агенция ще ходите?

# 244
Тук могат да се видят температурите в Анталия за миналите години
Според мен април е супер рано,освен за смелчаци и задължителен вътрешен басейн с подгряване на водата
-илизат ми 16 градуса средни за деня в края на април 2007
http://bulgarian.wunderground.com/
skorpion намерила си много изгодна оферта,агенцията с която аз пътувам го предлага хотела ти за 430 евро на вашата дата.
Малко рискуваш с времето,но дано имате късмет  bouquet

# 245
гледам, че всички пишете за Анталия та се чудех там по хубаво ли е от другите курорти  newsm78

# 246
Тази година и ние с приятели решихме да търсим оферти,за Турция и по специално,за Мармарис

# 247
  • София, България
гледам, че всички пишете за Анталия та се чудех там по хубаво ли е от другите курорти  newsm78

за мен - да  Peace

# 248

за мен - да  Peace
супер, аз съм се ориентирала към Мармарис, но ако може повече да ми разкажеш за Анталия - какъв курорт е,  голям ли е и най вече плажа хубав ли е / с пясък, че за някъде четох, че няма пясък а камъни / newsm78
извинявай за многото въпроси но ако е по хубаво там да си сменям предпочитанията навреме  Laughing

# 249
  • София, България

за мен - да  Peace
супер, аз съм се ориентирала към Мармарис, но ако може повече да ми разкажеш за Анталия - какъв курорт е,  голям ли е и най вече плажа хубав ли е / с пясък, че за някъде четох, че няма пясък а камъни / newsm78
извинявай за многото въпроси но ако е по хубаво там да си сменям предпочитанията навреме  Laughing

В Анталия има много места със страхотен пясък - например Сиде, има и по другите курорти. Тук трябва да се поясни че Анталия е събирателно за няколко курорта- самата Анталия, Алания, Кемер, Белек, Сиде, Манавгат...
Навсякъде има хотели с много добри плажове  Peace

Точно пък за Мармарис почти няма пясък! Повечето хотели са с плаж-платформа
С такова впечатление  поне оставам като чета описанията на хотелите. Иначе от хора, които са били - имам информация че в Мармарис е много красиво.
Ако търсиш най-добрите All/ultra all и т.н. пакети - мястото е Анталия. Там е и най-топло, особено в Алания.
ПИши ако те интересува нещо конкретно  Hug
За мен мога да кажа,че след Анталия, не бих се върнала пак на другите турски курорти.

# 250
Мона Лиза  PeaceИ аз така

# 251
благодаря ти мона лиза   ще разгледам офертите за Анталия - идеята ми е с чартърен полет, края на юни и за повече от 7 дни  Laughing
незнам с коя туристическа агенция  обаче newsm78

# 252
  • София, България
благодаря ти мона лиза   ще разгледам офертите за Анталия - идеята ми е с чартърен полет, края на юни и за повече от 7 дни  Laughing
незнам с коя туристическа агенция  обаче newsm78

Eми има доста сериозни агенции.... всички до една с издънки по един или друг повод, ама все пак ето най-използваните и най-сериозните
Алфатур
http://alfatour.bg/

Астралхолидейс
http://astralholidays.bg/

Алматур
www.almatour.net

Акватур - напоследък я предпочитам  Peace
http://www.aquatour.bg/02/981-31-33/index.html

Он травел - по-солени цени
http://ontravel.bg/

# 253
  • София
От два дни съм се разтърсила за хотел примерно 4* в Турция и направо луднах!!!Те са толкова много...Ние сме с две деца/на 8 и на 1 години/ Както се досещата трябва да сме със самолет,че дребната няма да издържи рейса.Най учтиво Ви моля да ми препоръчате хотели,в коита сте били и сте доволни,че да имам някаква отправна точка PraynigНаши познати ми препоръчаха  "Гранд Ефе" в Кушадасъ,но не ми се "хвърля" направо там.Прочетох добри отзиви за "Коштур клуб,но май няма оферти за пътуване със самолет....

# 254
  • София
А още един въпрос до почивалите вече там - времето в Анталия средата или края на юни как е - много ли е топло?

Общи условия

Активация на акаунт