На море в чужбина - 2008 - Всичко по темата!

• 77 452
  • 638
  •   1
Отговори
# 525
Мерси, Мона Лиzа   bouquet
Само 4е в тоzи хотел стаите са с едини4ни легла  ooooh! Може би Ще се насо4ваме към Lykia World , макар 4е е по скъп, но моя приятелка (която е работила в тур. агенция на ТУИ и е раzгледала хотелите йм в Турция  Sunglasses) гореЩо го препоръ4ва  Thinking Не, 4е на мен не ми харесва, де  Laughing

# 526
Миналата година бяхме в Iberotel Palm Garden Сиде.
Всичко беше супер. Настаниха ни в апартамет, леглото си беше двойно  Laughing

# 527
  • София, България
Мерси, Мона Лиzа   bouquet
Само 4е в тоzи хотел стаите са с едини4ни легла  ooooh! Може би Ще се насо4ваме към Lykia World , макар 4е е по скъп, но моя приятелка (която е работила в тур. агенция на ТУИ и е раzгледала хотелите йм в Турция  Sunglasses) гореЩо го препоръ4ва  Thinking Не, 4е на мен не ми харесва, де  Laughing
последно  Mr. Green аз този хотел Lykia World го знам много добре. Братовчед ми живее в Германия и всяка година е там с децата  Peace
Казва че било страхотно  Peace Гледала съм поне 500 снимки от хотела, всичко си е както на сайта  Peace

# 528
Иzвинявам се 4е не съм иz4ела вси4ките 26 страници на темата, та може и да сте го коментирали  Blush Някой да има отzиви zа Iberotel Sarigerme Park в Саригерме, Турция?

изглежда превъзходно  Peace
за съжаление само това мога да кажа за този хотел.
Коя агенция ти го предлага и къде точно в Турция се намира, че на сайта не можах да намеря карта.

Аз видях, че Тез тур го предлагат, но не мога да се ориентирам дали е същия хотел. http://www.teztour.bg/hotel.php?id=420
А Lykia World изглежда доста добре. Simple Smile

# 529
Аз се ориентирах към Гърция и  по точно Корфу.По път смятаме да минем и през Каламбака  за да видим и манастирите в МЕтеора. Имам един въпрос  обаче- чух че имало селце от гръцката страна на Преспанското езеро което било страхотно за 1-2 дни. Някой да знае нещо по въпроса?

# 530
Не се мяркам често из форума, но съм експерт по Турция колкото и не скромно да звучи.  Laughing
Почивала съм там незнайно колко пъти. Имам много близки приятели и колеги в Турция. Sarigerme турците го обожават. Може да пробвате и Magic Life там. Но Likya e номер едно! Това е раят. Не се колебайте.

# 531
Чудя се защо чак сега попадам на темата, след като почти на всички въпроси намирам отговор в любимия ми форум! Hug
Утре ще прегледам отговорите назад по-обстойно, но сега се включвам само да споделя, че аз една седмица се лутам из разни гръцки сайтове, за да избера местенцето за нашата почивка през септември.
Ето тук има доста приемливи цени и местенца http://www.halkidiki.com
Извинявам се ако се повтарям с линка, наистина тази вечер не съм прегледала отговорите назад, но утре ще го направя!
Само се моля времето да е хубаво, защото почивката ще е към средата на септември. Малчо за първи път ще го водим в чужбина и на море по принцип, дано не се окажем каръци.
Иначе ние миналия месец бяхме два пъти в Гърция и се влюбих в прекрасните и чисти води на морето!

# 532
  • София
Миналата година бяхме в Iberotel Palm Garden Сиде.
Всичко беше супер. Настаниха ни в апартамет, леглото си беше двойно  Laughing

Ета, през коя агенция резервирахте миналата година?  bouquet

# 533
С Алма Тур резервирахме.

# 534
Ета, а със самолет ли отидохте, или как?`

# 535
Не се мяркам често из форума, но съм експерт по Турция колкото и не скромно да звучи.  Laughing
Почивала съм там незнайно колко пъти. Имам много близки приятели и колеги в Турция. Sarigerme турците го обожават. Може да пробвате и Magic Life там. Но Likya e номер едно! Това е раят. Не се колебайте.

Интересно дали го предлага някой в БГ?

# 536

С кола  Mr. Green.
Абе, пишман туристи, както се казва!  Laughing

# 537

С кола  Mr. Green.
Абе, пишман туристи, както се казва!  Laughing

Laughing  А колко 4аса е пътя?
(Искаме татко да дойде с нас а той е от твоята партия, пиШман турист  hahaha , и смята да пътува с кола  ooooh! )

# 538

Интересно дали го предлага някой в БГ?

Ако питаш за Lykia World, видях че и Тез тур, и Партнер травел, и Алма холидейз го предлагат, а вероятно и други. Дори и да са само тези, които продават пакетите на Тез тур, никак не са малко.

Мен обаче ме интересува друго - предлага ли го някой на база All Inclusive? Прочетох за 14-те бара и още от сега ожаднях, ама не мога да си представя колко пари допълнително ще трябва да платим, за да си утолим жаждата в жегите. Иначе въобще не държа денонощно да има какво да се яде, защото предпочитам да се излежавам до късно, вместо да тичам да закусвам, но кафето не искам да пропусна Simple Smile после пък за обяд е прекалено топло и предпочитам студени плодове и остава само вечерята. Но неяденето го компенсирам с няколко литра тоник и промишлени количества минерална вода и хич не ми се нрави да мъкна навсякъде пари и да не мога да си изпусна и за миг от поглед багажа, когато съм в басейна например. Всъщност, сега се сетих, че момента с носенето на пари /сякаш е голям товар Simple Smile/ отпада, ако всичко се записва на сметката на стаята, но така пък ще се притеснявам каква ли сума ще сме изпили. Ако само тази година го предлагат на база FB, ще чакам догодина, но ако винаги е така...  Rolling Eyes

# 539
Осъзнах, че твърде много съм се разглезила с този форум. Тук от всякъде блика полезна информация и мен просто вече ме мързи да си я търся сама. Wink Да направя огромно усилие като кликна няколко пъти с мишката ме амбицира единствено желанието да почивам в Турция тази година. Та отворих сайта на Lykia World и видях, че не настаняват на база All Inclusive, а предлагат само разширен пълен пансион, което значи, че по време на закуската, обяда и вечерята се предлагат безплатно вино, бира, газирани напитки, минерална вода и сокове.

Общи условия

Активация на акаунт