На море в чужбина - 2008 - Всичко по темата!

• 77 460
  • 638
  •   1
Отговори
# 540
Laughing  А колко 4аса е пътя?

Най-тежката част от пътя Варна-Анталия в летния сезон е Варна-Малко Търново  Mr. Green След това има магистрала, която минава през Истанбул, та чак до Анкара. След Анкара се следва пътя за Коня и така до морето.
Километрите са около 1300, но никак не е тежко, пътят е хубав, широк. По магистралата се кара доста бързо, не е като в Гърция.

# 541
Ета, мерси zа отговора, Ще те по4ерпя в МОЛа  Laughing

Марги, да, раzШирен Пълен Пансион предлагат. Ще питам приятелката ми zа подробности и Ще пиШа пак  Peace

# 542
Likya системата е точно FB+. Имаш и кредит едно време от 5 евро, ако избереш ала карт ресторант. Който отиде там, винаги иска да се върне. Предлагат го Тез Тур, защото само те имат полет до Даламан. За съжаление ние ще пропуснем, защото часовете са убийствени.

# 543
  • София
здравейте,
моля ви да ми препоръчате курорт и хотел в Гърция  Praynig
ще пътуваме септември с 3,5 годишно дете и предпочитам да е по-близо, да не се пътува много /освен ако е оферта която не е за изпускане/.
Хотела 3-4*, ако може да бъде НВ или още по-добре ол инклузив. искам да е на тихо място, може и да е изолиран комплекс, да има детски басейн и плажна ивица и да не е гъч на плажната, ако има горичка/планина наблизо ще бъде чудесно. тъй като ще бъдем с детенце искам да има детска площадка.
знам че много са изискванията но така се надявам ще намеря по лесно това което търся ако въобще съществува.
ценова категория ,примерно 100 евро за ол инклузив на стая или подобно...?
така си го представям аз хотела, ще бъда много благодарна ако някой даде идеи...  bouquet

пс забравих да пиша че не бих искала стаите да са вехти, с остаряли и олющени мебели..
Ох,и аз искам точно това.Ако може и с кученце,ще е чудесно.
Ще следя темата.
Благодаря ви предварително за цялата информация.аз,ако трябва да търся сама,сигурно ще ми отнеме една ваканция.

# 544
Марги, говорих с приятелката ми която е по4ивала в Ликиа, само 4е по нейно време било оЩе Робинzон Клуб и zа това не можеШе да ми каже zа напитките. Но 4ета по отzивите на немски туристи, 4е бира и 4аШа вино е 4?, коктейл 7, 8? и т.н.
Препоръ4ва стаи в Реzиденс пред Вилидж  Peace

# 545
  • гр.София
ех море море къде си Thinking  newsm78

# 546
Марги, говорих с приятелката ми която е по4ивала в Ликиа, само 4е по нейно време било оЩе Робинzон Клуб и zа това не можеШе да ми каже zа напитките. Но 4ета по отzивите на немски туристи, 4е бира и 4аШа вино е 4?, коктейл 7, 8? и т.н.
Препоръ4ва стаи в Реzиденс пред Вилидж  Peace
Ще отложа почивката там за времето, когато ще отидем с детето.
Сега се колебая между следните хотели:
1. CLUB VOYAGE SORGUN SELECT
http://www.holidaycheck.com/detail-ch_ub-id_1156127752-ebene_hid.html
http://www.holidaycheck.com/detail-ch_ub-id_1155935646-ebene_hid.html

2. DELPHIN DELUXE RESORT
http://www.holidaycheck.com/hotel-Travel+pictures_Hotel+Delphin+ … ub-hid_72576.html

3. DELPHIN BOTANIK WORLD OF PARADISE
http://www.holidaycheck.com/detail-ch_ub-id_1156055380-ebene_hid.html
http://www.holidaycheck.com/detail-ch_ub-id_1155894878-ebene_hid.html

4. MARTI MYRA
http://www.holidaycheck.com/detail-ch_ub-id_1156144688-ebene_hid.html
http://www.holidaycheck.com/detail-ch_ub-id_1155916466-ebene_hid.html

Мъжът ми се смее, че нищо не ги обединява и че няма никаква идея какъв ми е критерият  за избор. Миналата година също имах няколко фаворита, накрая отидохме в съвсем друг хотел и останахме очаровани. Абе, важното е голяма градина да има и много барове. Mr. Green
Знам че има добри отзиви за хотел Делфин, а другите някой посещавал ли ги е? Доста руски форуми изчетох, пък и немски попрегледах и знам какви подводни камъни ме дебнат в Марти Мира и Ботаник, но естествено е най-добре да чуя мнение от първа, наша си форумска ръка. Simple Smile За първия хотел знам най-малко.

# 547
  • София, България
Марги*
аз като почивала в Делфин делукс само да ти кажа, че Ботаника е точно до него, но се води по-нисък клас. Един стил - ако не можеш да си позвалиш едното, то поне другото. Както виждам иначе всички други подробности си ги изчела  Peace

# 548
Лотосов цвят,сега видях .Благодаря .

Последна редакция: ср, 11 юни 2008, 13:24 от Андромеда

# 549
  • Paradise
Андромеда, най-вероятно си объркала темите Peace

# 550
Марги*,eдна приятелка е ве4е на по4ивка в един от хотелите ДЕлфин!Там е за 7-ми път  Simple Smileадски е доволна!Подробности 6те пи6а като се прибере и разкаже(до 1 седмица).И аз търся някъде да по4ивам със семейството си!

Последна редакция: пт, 13 юни 2008, 23:28 от Sesiliq

# 551
Марги*,eдна приятелка е ве4е на по4ивка в един от хотелите ДЕлфин!Там е за 7-ми път  Simple Smileадски е доволна!Подробности 6те пи6а като се прибере и разкаже(до 1 седмица).И аз търся някъде да по4ивам със семейството си!

С удоволствие ще попия всякаква информация, дори и да не отидем тази година в този хотел. Той наистина ми е сред фаворитите, но от няколко дни с мъжът ми доста сериозно се замисляме за една екскурзия вместо почивка. В Турция предлагат такива невероятни условия за деца, че ще е престъпление да отидем без детето, а то милото е само на 3 месеца, така че ще му е все тая има ли детска водна пързалка или не и съответно в Анталия ли е или в София. Догодина обаче, вероятно вече ще може да се възползва от част от детските забавления и тогава ходенето в Турция ще е задължително. Така че у нас логично възниква въпросът - Защо да ходим тази година в Турция, като се очертава следващите няколко да сме все там? Така и така няма да вземем детето с нас, където и да отидем, по-добре е да се поразходим из някоя европейска столица. Сега остава да решим къде да отидем - Париж, Лондон или Виена. За съжаление само за тези три града намерих самолетни екскурзии с приемливи програми и български екскурзовод. Confused

# 552
  • София
Здравейте! И моето семейство ще почива в началото на септември в Гърция п-ов Халкидики. Офертата, която ни предлагат е със закуска и вечеря. Имате ли информация или лични впечатления дали е скъпа храната там? Ще сме със две деца и искам да се ориентирам колко допълнително ще ми струва престоят там.

# 553
някой може ли да ми каже как е на тасос?ще ходим за първи път, с дете и не знам дали ще е хубаво?
какво да разгледаме и какво ще ми препоръчате да не изпуснем там?
мерси.

# 554
Всеки път, когато имаме възможност, отиваме на Кавала. Срещу нас е Тасос, плажа е спокоен, има какво да се разгледа, има с какво човек и да се нахрани, пътят е хубав, а и е много по-евтино от българското черноморие, което напоследък изгуби чара си за мен. Така че, септемви отново, когато приключим със строежа на къщата, стягам куфарите и отиваме отново там. Този път за поне пет дни, не само за един уикенд. Да се надяваме... Praynig
Относно децата, направо е рай. В центъра на града има един охраняем голям парк с люлки, катерушки, рампи за скейтборд, който е осветен дори в дванадесет вечерта. Децата там излизат към седем заради жегата и играят до късно вечерта на чист въздух, досами морето. Повече какво да ви кажа, освен че никога не бих се върнала на Черно море.

Общи условия

Активация на акаунт