На море в чужбина - 2008 - Всичко по темата!

• 77 451
  • 638
  •   1
Отговори
# 495
  • София
zvetun4o, препоръчай ми моля те, към коя агенция да се насоча за почивка в Испания.   Sunglasses Аз съм ползвала услугите на България Холидей и съм доволна, но за почивки в България. Сега те все още нямат нищо на сайта си за Испанските курорти.  Преди 2 години ходихме в Турция с Bulgarian VIP Tours, мога да кажа че почти съм доволна. Надявам се да имаш опит и с почивките в Испания, като чета тук, доста си пообиколила. Мерси предварително   bouquet

# 496
  • София, България
Много ги обичам тези лятно-морски теми   grinning039

Ние другия месец сме тук. В Сиде. Дали някой може да ми каже нещо за Сиде, за морето, плажът...  Blush

Блонди честито  Mr. Green
отличен избор на хотел  Peace
Ще останете доволни  Party

# 497
Zazolinka, за съжаление за Испания не мога да ти помогна. Там на почивка още не съм ходила, все го отлагаме Laughing.
Дано се включи някой да ти помогне. Знам само, че за Испания важи същото като за останалите страни от средиземноморието, зависи по какъв начин виждаш почивката си, дали в огромен хотел он инклузив, дали във вила, на къмпинг, на по-оживено, или не толкова място. В зависимост от решението ви, има достатъчно дестинации, които се предлагат.

# 498
  • София
Zazolinka , осмелявам се да ти препоръчам не агенция, а място за почивка в Испания - Коста дел сол! Прекрасно место, а и отправна точка да разгледаш цяла Андалусия! Избери си хотел със закуска и вечеря - ол инклузива не е препоръчителен, топло е, а и няма да ти остане време и желание за обяд. Рент-а-кар е много приличен - ниски цени и нови коли. Полета е до Малага - има и чартъри, а има и редовни полети. Андалусия е вълшебно място - непременно трябва да се види!  Peace

# 499
Още един глас за Коста дел Сол!
Полета до Малага е всеки вторник с бг еър.
И нагледно - снимки от А … 89;ия

# 500
  • В най - голямото село
Още един глас за Коста дел Сол!
Полета до Малага е всеки вторник с бг еър.
И нагледно - снимки от Андалусия

Много красиви снимки! Ти кой хотел би препоръчала и евентуално агенция?   bouquet

# 501
scorpios снимките са страхотни!
Искааааам да обикалям из целия святтттттт!ама много ме изкушавате ! Joy

# 502
Андалусия ми е детска мечта! После я поизоставих... Другата година може пак да я подхвана. За съжаление се боря с мултиплая и не знам дали ще мога да видя снимките...  Confused

# 503
  • София
Момичета, благодаря за отговорите. А снимките наистина са впечатляващи. Още нещо да питам: Коста дел Сол близо ли е до Барселона, защото искам непременно да видя този град. Иначе наистина няма смисъл от включен обяд. Ние не сме от хората дето прекарват почивката си само лежейки на плажа. Предпочитаме да обикаляме различни места и да разглеждаме. Ако и други имат впечатления, моля да се включат.

# 504
Коста дел Сол близо ли е до Барселона, защото искам непременно да видя този град.

Не Зазолинка, не е близко до Барселона. До Барселона е Коста Брава Peace

# 505
Zazolinka, Андалусия е прекрасна, но Барселона е изключително приказна.
В Андалусия има много за разглеждане - Гренада, Кордоба, Севиля са задължителни, но пътят до тях е дълъг и остава малко време за разглеждане. Това е разбира се ако закупиш стандартен пакет, който продават всички агенции и почиваш в хотел по крайбрежието. Независимо дали ще наемеш кола или ще разглеждаш забележителностите организирано, си е доста изморително. На ден трябва да се изминават по около 300-400 км. До Севиля пътят е около 350 км., до Кордоба малко по-малко, но пак си е път. Ако можеш да си позволиш хотел в Севиля например е нещо друго.
Ако съм изправена пред дилемата дали да отида в Коста дел Сол или в Коста Брава /Коста дел Маресме/, без да се замислям ще избера да съм по-близо до Барселона, защото ще мога да се радвам на красотите на този град всеки ден. Иначе хотелите в Коста дел Сол /Марбея/ са несравнимо по-класни от тези в Коста дел Маресме.

Наскоро съобщиха в някоя от информационните емисии, че Барселона я е налегнала адска суша - от година и половина не е валяло. Казаха, че имало забрана да се ползва питейна вода не по предназначение - да се пълнят басейни например. Едва ли това важи за хотелите, но все пак проучи. По-важното обаче е, дали работи фонтана на хълма Монджуик, защото това е гледка, която не бива да се пропуска. Екскурзоводката ни твърдеше, че само за един-два часа се изразходват по 3 милиона кубика вода и за това пускаха фонтана само късно вечер, когато може да се види и светлинното шоу.

# 506
  • София
здравейте,
моля ви да ми препоръчате курорт и хотел в Гърция  Praynig
ще пътуваме септември с 3,5 годишно дете и предпочитам да е по-близо, да не се пътува много /освен ако е оферта която не е за изпускане/.
Хотела 3-4*, ако може да бъде НВ или още по-добре ол инклузив. искам да е на тихо място, може и да е изолиран комплекс, да има детски басейн и плажна ивица и да не е гъч на плажната, ако има горичка/планина наблизо ще бъде чудесно. тъй като ще бъдем с детенце искам да има детска площадка.
знам че много са изискванията но така се надявам ще намеря по лесно това което търся ако въобще съществува.
ценова категория ,примерно 100 евро за ол инклузив на стая или подобно...?
така си го представям аз хотела, ще бъда много благодарна ако някой даде идеи...  bouquet

пс забравих да пиша че не бих искала стаите да са вехти, с остаряли и олющени мебели..

# 507
  • София
Марги, благодаря за изчерпателния отговор. Това за безводието в Барселона и аз го чух, ще продължавам да ровя по темата. Иначе нашата почивка е планувана за средата на септември, все още имам време за проучвания.

# 508
  • София
здравейте,
моля ви да ми препоръчате курорт и хотел в Гърция  Praynig
ще пътуваме септември с 3,5 годишно дете и предпочитам да е по-близо, да не се пътува много /освен ако е оферта която не е за изпускане/.
Хотела 3-4*, ако може да бъде НВ или още по-добре ол инклузив. искам да е на тихо място, може и да е изолиран комплекс, да има детски басейн и плажна ивица и да не е гъч на плажната, ако има горичка/планина наблизо ще бъде чудесно. тъй като ще бъдем с детенце искам да има детска площадка.
знам че много са изискванията но така се надявам ще намеря по лесно това което търся ако въобще съществува.
ценова категория ,примерно 100 евро за ол инклузив на стая или подобно...?
така си го представям аз хотела, ще бъда много благодарна ако някой даде идеи...  bouquet

пс забравих да пиша че не бих искала стаите да са вехти, с остаряли и олющени мебели..

Стига де, 100Е за 2 възрастни + дете ол инклузив! И басейни, площадки... Съмнявам се да има такова нещо.

# 509
  • София
всъщност разбрах че има, малко над 100 евро е, 4 звезди. а басейните и площадките не са екстра, на повечето места ги има. а в бг има оферта 100 евро в 4* пак на ол инклузив и то в пиковия сезон, друг е въпроса че не ми се ходи в бг вече Naughty та цената не е чак толкова ниска колкото ти се струва aunt ogg. пък и в гърция масово дете под 12 г е фри в двойна стая.

Общи условия

Активация на акаунт