Шал, шапка, терлички- плетем дружно всички! /13/

• 83 735
  • 322
  •   1
Отговори
# 120
Амели, позволих си да погледна Направих си сама от подписа ти  #Crazy особено тоалета ти за сватбата...

# 121
Надявам се да те е шокирал в положителния смисъл Laughing - с тия изхвръкнали очи малко ме смути.... Wink
Еми талантлива съм си,кво да ме правиш bowuu

# 122
аз така си гледам  Wink. В положителен я! Laughing

# 123
Намерих я схематаааа  newsm44. http://picasaweb.google.bg/shakerita79/JLoSCasquette
На пръв поглед не е кой знае какво, но като го почна ще видим.  newsm78

и аз се мъчих с нея,но не става....поне при мен
писах по въпроса в  предишната тема (защо никой не чете)

и защо никой не ми отговаря на предишните въпроси.... Cry

# 124
тули, не съм колосвала снежинки, а играчки съм плела 2 с остатъци от прежда  Wink

# 125

и защо никой не ми отговаря на предишните въпроси.... Cry

Еееей недей така, всеки чете по мъничко и отговаря, където може. Освен това различни хора се включват в различно време в дискусиите.

Виж, заз примерно съм обещала схема, за която ме помолиха, но още не съм я пуснала, защото ми липсва време, но ще я пусна разбира се при първа възможност. Така е с всички, предполагам.

Amelly - възхитена съм на уменията ти   bouquet

# 126
  • с. Драгоево, обл. Шумен
Аз изплетох къскета на Джей Ло, но с меланжова(батикова)  прежда(още не мога да му направя снимка и да ви я изпратя) и никой не се съмнява, че аз съм го плела.
С времето хората ще започнат да вярват във вас, без претеснения.  WinkИ при мен беше така в началото, докато им се докажа.

# 127
# 128
  • в баира
и аз се мъчих с нея,но не става....поне при мен
писах по въпроса в  предишната тема (защо никой не чете)

Олеее, наистина ли?  Confused Хайде някоя майсторка, която го е изплела да ни каже с две-три думи каква е всъщност техниката!

# 129
Ако може да добави информация и за дебелинаа и вида на преждата, с която се плете!

# 130
 Здравейте  искам да ви пожелая весели празници, много усмивки, късмет и любов.   Heart Eyes  Hug Joy  Joy

# 131

я кажете,как колосвате снежинките,но така,че да останат бели,а да не пожълтяват от брашното...
 и другият ми въпрос е от каква прежда се плетат играчките,от някаква специална ли или...

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=236338.msg5439817#msg5439817 - за каскета
Аз моите ги колосвам с нишесте. Натурално, бяло

Момичета, пожелавам ви весели празници!

# 132
Аз понеже по стечение на обстоятелствата ще празнувам вкъщи, няма да бързам да Ви честитя празници.

# 133
 tuly, за колосването - нишесте (чувала съм, че се продава и "кола" в магазините за битова химия, ама не съм проверявала)и за всеки случай ги гладя през кърпа, за ютията ми е жал Mr. Green.
Играчките предимно памук (ние сме алергични иначе не пречи да са от каквато и да е прежда), в повечето случаи от остатъци.

# 134
  • Анкх-Морпорк
Колосвах снежинките с брашно, защото не намерих нишесте, което да не е оцветено като ягода или малина.
Гладих през кърпа и после мазах с брокатен лак за нокти, хем е бляскав, хем ги прави още по-твърди.
Плела съм от българските памучни кълбенца - 40 номер, едно турско памучно - 50 номер, и пак турско - Атлас - сребърно полиестер с ламе - то като се оглади, се фиксира, но конеца не попива брашното и от колосване полза особена няма.

Общи условия

Активация на акаунт