Шал, шапка, терлички- плетем дружно всички! /13/

• 83 955
  • 322
  •   1
Отговори
# 165
  • София/Овча купел 2

ketti,това vvvvvvvvv е лицевото,не си с грешка  thumbsup.

# 166
  • Толбухин
Весели празници на всички.

# 167
  • Пловдив
ВЕСЕЛА КОЛЕДА , ПЛЕТАЧКИ!
Аз не съм писала при вас почти година ,но винаги ,когато имам време разглеждам произведенията ви.Много хубави неща плетете.
 Аз скоро завърших една блузка на малкия,сега  си плета половер без ръкави.Като го завърша ще ви го покажа.

# 168
  • в баира
Ето един шал, който си оплетох за мен - цък и пак цък.

# 169
Момичета,честита Коледа и от мен!

Да ви питам плетете ли по празници?Аз от баба си знам,че на големи празници не се плете и шие и го спазвам,макар по принцип да не вярвам на бабини деветини.Обаче днес вече много ме засърбяха ръцете и подхванах пак блузата за племенницата.Ако мъжа ми се върне скоро,може и да свърша качулката до довечера  и ще ви покажа как я измислих.

Фифундрела, гледам,че със сина ти сме родени на една дата!(аз 23 години по-рано)

# 170
  • София/Овча купел 2
Момичета,опитах се да отворя старите теми,че търся едни чорапи,но не се отварят от 1 до 6 тема newsm78.При другите няма проблем.Може ли да им е изтекло времето и просто да са ги изтрили?

# 171
Момичета,честита Коледа и от мен!

Да ви питам плетете ли по празници?
плета, шия, ако това ми е греха, здраве му кажи  Laughing драмата ми е, че завърших шапката си на 24 декември и нямах подходяща прежда да започна нещо друго. утре ще изтичам до магазина...

# 172
И аз не мога да ги отворя старите теми. Даже влизах с библиотеката и много от нещата не могат да се отворят.

# 173
а моята драма е, че ми свърши преждата на 24ти и не можах да си довърша каскета Simple Smile чакай сега да стане утре......

thedragonbg, аз пък плета с два ката Мимоза, но с 2 номер кука.  затова е разминаването. Но напразно съм разплитала, добре си е била шапката и преди.

за старите теми - този проблем го имаше преди доста време, питах модератор и  ми каза, че в момента се местят в архива тези  и много други теми, и до няколко дни ще се отварят от архива. обаче тц.

# 174
Аз 5 дена само плетох  Flutter

# 175
Плета винаги, когато ми се плете. Не се съобразявам с празниците, защото плетенето възприемам като удоволствие, а не като работа.

И аз започнах каскета, дано да го докарам до някъде. За сега мисля се получава пък ще видим. Ако нещо не го докарам ще питам. thedragonbg   bouquet ако не беше написала за започването сигурно нямаше да му се престраша.

Весели празници!

# 176
Момичета, Весела Коледа на вас и на семействата ви!!! и от мен

# 177
Аз също съм от тези, които не плетат по празници. Просто така съм възпитана! Иначе си плета баретката на малката, но както винаги лична импровизация и ще видим какво ще се получи накрая!

# 178
  • в баира
Позволете ми да ви почерпя за моята щерка - днес тя има рожден и имен ден. Стефка прави 5 години.

Amelly, много се радвам!

# 179
  • София
Да е жива и здрава, да е радва на много успехи в живота!

И поздрав за нея!  bouquet

Последна редакция: чт, 27 дек 2007, 09:54 от veshti4ka

Общи условия

Активация на акаунт