Яйчно руло - step by step

  • 7 006
  • 63
  •   1
Отговори
# 15
  • София
  • Мнения: 35 951
Ще го пробвам, мерси.  bouquet
Много вкусно изглежда

# 16
  • София
  • Мнения: 3 679
Ау, страхотно изглежда  Simple Smile

# 17
  • Мнения: 362
 много интересна рецепта ще я пробвам задължително Peace
 имам един въпрос-каква е големината на тавата в която печеш блата ,за да не го направя много тънък или пък по дебел отколкото трябва

# 18
  • Countryside
  • Мнения: 11 629
Ауууу, много интересна рецепта, потече ми лигичката  Mr. Green
И без това рулото стефани взе да ми омръзва, това е доста по-интересно,мерси за рецептата   bouquet

П.П. само едно въпросче -  за блата, всичко се омесва и се разбива с миксер, ами кашкавала?  Tired Щото гледам в тавата си сложила гладка смес, значи напълно се е разбил  Thinking

# 19
  • Мнения: 1 202
Много лесно изглежда направата на рулото , аз точно такива рецепти обичам ! Laughing
А и моите капризни мъже ядат всичките продукти за рулото .  Peace

# 20
  • София
  • Мнения: 1 320
Момичета, сега го почвам рулото, дано да стане...

# 21
  • София
  • Мнения: 1 320
Пак аз... Направих го и стана страхотно, само  добавих и малко грах към каймата. Вкъщи много го харесаха. Благодаря за споделената рецепта.

# 22
  • Някъде там, ела и провери...
  • Мнения: 253
® Радвам се че са го харесала във вас  Hug

а относно тавата T i T  с размери 30 на 50 някъде  Simple Smile

Камамбер в сместа слагам кашкавала и него с миксера той си се разбива и става почти еднородна смес от всичките продукти  Peace

# 23
  • Мнения: 4 371
Никога не съм ползвала хартия за печене и нямам. Мога ли да заместя с фолио?

# 24
  • Мнения: 4 668
Леле , страхотно е  Peace Още утре ще гледам да го направя  Hug
Не изглежда трудно ...

# 25
  • Мнения: 362
 правих рулото преди няколко дни стана супер,много ни хареса.Херка   bouquet
  Дуци и аз до сега не бях ползвала хартия за печене,но си купих специално за тази рецепта и съм много доволна.

# 26
  • Мнения: 4 371
Е, направих го с фолио снощи. Малко трудно го отлепих на места, но стана. Определено не е моята рецепта, но мъжът ми много я одобри Simple Smile

# 27
  • Мнения: 239
Днес и аз ще правя руло.Дано да стане като твоето,Xepka  chef.

# 28
  • Мнения: 4 380
О, отдавна го правя това руло. Grinning Наистина е много хубаво, но си иска малко сръчност при навиването. Като всяко руло впрочем. Едно улеснение. Каймата разреждам с вода за да се намаже на тънък и равномерен слой. Така рулото се завива по-красиво.

Последна редакция: вт, 08 яну 2008, 16:04 от xenia

# 29
  • Мнения: 4 371
Каймата в БГ е достатъчно водна, освен ако не си си я направил сам.
Аз с навиването се справих, а иначе съм от схванатите в ръцете Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт