Отговори
# 105
  • Bristol
Стискам палци и дано Дени и Сиска по празниците да са в къщи, здрави!

# 106
Добро утро!

Какви са тези лоши предколедни новини от Сиска и Дени? Как толкова малко дете с песъчинки в бъбреците? Ох, дано да се оправи,че дядо Коледа го чака. Стискам им палци.

Ние в 21ви век нямахме снощи ток, падна напрежението и запалихме газеничето, но като сме откъртили към 21ч, че чак сега ставаме. А тока си дойде към 3ч, но кой да го чака. Аз тръгвам за подаръци, но мисията е почти невъзможна, защото нямам идея какво ще купувам, лоша работа като стане така.

Лек ден и до после.

# 107
Сиска  Hug
Дано наистина за празниците вече сте си у дома  Praynig Praynig Praynig

Ние ходихме вчера до София и взехме шините и обувките на Теа!Днес сме на 1 РД на едно детенце като Лори и...
Иначе сме добре!
Само да споделя, че Теа все още не е проходила!Малко може да съм ви подвела!Просто имах предвид,че иска да хои и стъпва на крачетата /но водена за раменцата/ръцетее/, докато след самата операция не искаше да стъпва изобщо; подвиваше крачетата и тръгваше да пълзи!

Гушкам ви всички!Изчезвам! Hug
Имаме си тати за цели 2 седмици! Heart Eyes

# 108
  • Mediterraneo
Сиска, много силно ви прегръщаме. Дано скоро всичко е наред и се приберете у дома  Praynig Praynig Praynig

# 109
  • София
Аничка, пиши как са били изследванията днес?
Сиска не ми вдига телефона..или прост имам по-стар номер.
Дано не лепнат от вируса там

# 110
Дано  днес има добри новини за  Сиска и Дени. Praynig
Ние сме добре,днес и ние ще ходим за подаръци, Ники ще я пратим при свеки ,че племничката на мъжът ми се е дошла от Англия и Ники много я обича!
Лек ден!

# 111
  • София
Сиска ми писа, че резултатите от изследванията са ОК, Дени също, но на ехограф са видяли песъчинки.
Повече подробности от Аничка...или по-скоро дано да са лично от Сиска и Дени.
Ех, душичките те. Много им се събира Confused

Иви2000, наслаждавайте се с тати на пълно семейство  Hug

# 112
Ох, миличките душички...дано скоро Сиска се включи с добри новини!  Praynig Моля се и аз за тях! Дано не го боли Дени...

# 113
Пожелавам на Сиска Дени бързо да оздравява и да са си вкъщи за празниците Hug

Аз съм почивка, на работа съм чак на втори януари Party
Мишка е при баба си и дядо си, а ние ще ходим днес да пазаруваме подаръци за малки и големи и съм много щастлива - хем съм се наспала, хем съм почивка, изобщо, хей, живот, здравей, здравей Laughing

На всички ви пожелавам весели коледни празници Heart Eyes

# 114
Сиска, прегръщам ви силно и се моля час по-скоро да се приберете вкъщи здрави! Praynig

# 115
Последната информация е,че в понеделник ще ги изписват,но може да ги пуснат още днес в къщи и сутрин само да ходят да носят пиша за изследванията.Дени бил много послушен на прегледите,изпълнявал всичко което му казват,даже като легнал за ехографа и заспал  Grinning  Heart Eyes
Явно е наследствено-кака и тати също имат проблеми с бъбреците,дядо ми също имаше и от това почина.Но Дени много от рано го почна... Sad

# 116
Сиска дано бързо се оправите, стискам ви  палци много Praynigнацелувай Дени.

Последна редакция: сб, 22 дек 2007, 14:52 от buba76_

# 117
Влизам и какво да видя!
Дано бързо се оправя Дени и да са си вкъщи максимално бързо!
Лоша работа... Дано Сиска пише скоро!
От мен  Praynig Praynig Praynig

Ние още влачим вируса. Отврат е, дано наистина не го лепнат и те....

# 118
Вкъщи сме си...

Благодаря ви, милички! Много съм притеснена Sad После ще пиша.

# 119
Сиска  Hug . Пиши после как сте.

Общи условия

Активация на акаунт