Умопобъркваници и мистерии-17

• 44 125
  • 1 467
  •   1
Отговори
# 1 305
Не помръдва това коте горе.

# 1 306
Не помръдва това коте горе.
ааа като наредиш пъзела цъкай по него да стане картина и тогава по котето

# 1 307
Ми то трябвало да маркирам ваничката с четката където сипах водата и да намажа пъзела  ooooh! hahaha И сега ще видим какво остана, щот имам всички предмети и му се вижда края  Hug

# 1 308
Готово стигнах до последната врата с цветовете, направих ги и сега не знам каква е паролата  #Crazy

# 1 309
Ми то трябвало да маркирам ваничката с четката където сипах водата и да намажа пъзела  ooooh! hahaha И сега ще видим какво остана, щот имам всички предмети и му се вижда края  Hug
нещо не мога да разбера кода с цветовете  newsm78 на бележника отгоре е нарисувано копчето от стаята с пъзела и кода 1425  Tired

как разбра цветовете ?

# 1 310
Кода 1245 цъкаш на кръгчетата където се променят цветовете в същия ред по толкова пъти. Но после трябва да се напише нещо и аз не знам какво.

# 1 311
Аз без да искам я затворих играта, но не ми се почва от начало. Ти ше кажеш какъв е края.  Аз започвам тази http://mac.rash.jp/games/dasyutu/05/index.html

# 1 312
Ей бой това какво общо има с темата? Малко е тъпичко да спамиш така във всяка тема.

# 1 313
baby сподели кажи докъде стигна Аз имам нож, книга, два ключа, клещи и писмо. Нещо като два крака сложих на поставка на пода и дотук. Сега си кликам като луда, и си се въртя в кръг.

# 1 314
не мога да измисля какво да напиша за код  Tired
от другата игра имам нож, ключ и едни крака

# 1 315
Аз само един ключ имам клещи, това на пода също го сложих книжка и кутийка от които извадих ключа и клещите и една пръчка и съм до тук. Втория ключ от къде го взе?

# 1 316
от къде кутийката , клещите , писмото и втория ключ ?

# 1 317
Единия е в книгата а другия като загасиш лампата и задържиш мишката долу на екрана от играта където е вратата, стаята се движи надолу и почват да блещука в единия край, дано си ме разбрала. Този ключ е за шкафа в стената, горното отделение, там е писмото.

# 1 318
от къде кутийката , клещите , писмото и втория ключ ?
КОгато отидеш на празния екран, тоест пода е леко розов а стената сива, кликай по стената отвая се и там има шкаф а краката ги слагаш като на този екран от играта задържиш мишката ж долния му край и стаята слиза надолу

# 1 319
Опа готово. Мерси. Аз си запълних всички квадратчета и ми остана само последното празно. Сега имам един разпънат кламер и ще търся какво се прави с него.

Общи условия

Активация на акаунт