В снега и със шейна Юлчето прекосява града

• 12 915
  • 287
  •   1
Отговори
# 240
Oх,милата Сияна.Как ли я боли там  ooooh!

Попова вие намерихте ли хомеопатката?
Дано не боледуват децата че много почивни дни се очертават.Аз Гали ще го водя на ясла чак на 3-ти.Баща му да му мисли  Mr. Green Аз ще съм в салона.

Аз го кърмя моя само вечер за заспиване.И посреднощ си иска още 2-3 пъти Tired До кога ли  Thinking

# 241
Добро утро!  food010 kaffeetrmker_2 morning Coffee

И нашата ясла ще работи от 2-ри. На 27 и 28 ще са смесени групи, така че няма да я водя, така или иначе сме си вкъщи. Кърмя я сутрин и вечер, понякога и следобед като си дойде.

# 242
  • София
Момичета,пожелавам на всички весело посрещане на празниците и много щастливи моменти с вашите семейства.
Болничките да оздравяват и да се радват на подаръците.

Ние ще тръгваме днес при свекърите.Ще посрещаме Коледа там,а за нова година сме канени на Пампорово.

Целувки на всички.

# 243
Здравейте момичета.

Вчера беше най-ужсния ден откакто се е родила Ема. Цял ден е плакала, заспиваше за малко и то само като я гушкам. Милото много беше зле. Т не спадаше. За хомеопата..... не я намерих нашата, нито тел. си вдигаше, нито ме прие в кабинета...вервайте ми че полудях.Гледани ежуния-Николов, за който не съм чела добри отзиви. Калин дойде с нас, и накрая полудя и излезе...много е муден и изобщо не знае какво говори, първо останах с впечатлението,. че ема има налепи по гърлото, после нямала...абе ужас. Изписа й там някакво и каза, че до вечерта трябва да се оправи. И тъй като той не се допита до хомеопатката на Ема, аз й звънях...но уви, не отговаря. Дадох и това което ми каза, но  детето до вечерта никакво подобрение нямаше. Говорих с него и ми каза да дам друго лекарство....тогава вече в 20:30 ч. се свързах с великата хомеопатка, и тя потвърди да дам въпросното лекарство и че при по-остри случаи се налагало да се сменя лекарството.. След като го дадох ема спря да плаче и заспа. Днес вече е много по-добре, няма Т, малко е отпаднала, но е видимо доста по-добре. Най-лошото беше, че Калин не ме подкрепя в хомеопатията, и вчера аз бях виновна за всичко... Та дори и за това, че Ема е болна...колко рев изревах...досега не бях плакала така...
И това не е всичко, тъй като ми се събраха няколко нощи неспане. Вчера и аз се тръшнах, повръщане, разстойство, отпаднала...ужас. Не можех да си гледам детето. Много зле бяхме, добре, че татаито ни можеше да си тръгне по-рано та дойде да ни гледа.
Поста ми е доста объркан, но и аз самата съм много объркана, и се надявам това вече да не се повтаря, че ще се гръмна. Но щом вчера оживях, значи няма страшно...ще дочакам новата година... Wink

# 244
пак съм аз, но да си излея мъката за хомеопата...
Значи дежурния ме обвини, че аз съм виновна, зщото не съм дала на детето веднага осцилококцинум. На мен никой не ми е казвал какво лекарства трябва да имам в къщи и какво да давам когато детето не е добре. После вечерта се скарах по тел. със Стоименова, защото  цял ден не намери 5 мин. за да се чуем, какво остава да я приеме. Тя ми излиза с номера, че имала много работа. Ами на мен за 3 месеца за първи път я търся и ме приема друг, направо ми идваше да се разплача по тел. Опитах се да й обясня, че при друг такъв случай не отговарям, и че не е коректно от нейна страна, детето ми е зле, а тя не го поглежда, аз ако съм искала да я преглежда всеки да съм я записала При Николов (дежурния който я прегледа), защото на него графика не че не му е пълен, а е празен. С 2 думи исках да кажа, че когато трябваше да ми вземе парите за първичният преглед намери време в пълния си график, а сега когато детето ми е зле.... На нея графика й е зает до края на месеца, нещо не работят както трябва тези хомеопати...ще си оставят свободно време, за да отреагират и на спешни случаи. Съжаляам, че ви натоварих, но също съжалявам, че не записах ема при друг лекар, който да е на разположение поне по телефона когато се наложи.

# 245
Попова, ужасно тъжно звучиш Rolling EyesЦелувки и прегръдки за теб и Емка от нас Hug Изглежда предстои да ни се случи нещо истински хубаво в новата година, защото по друг начин не успявам да си обясня гадостите, които ни се стоварват в края на тази Confused

А какво ли стана с Пепи?Не се е включвала след прегледите!

Охооо, на 13-а страница сме, време е Пингвина да се влючва Grinning

Последна редакция: сб, 22 дек 2007, 11:43 от Asya_

# 246
  • София
Попова-горкото детенце,горката ти!И пак стигаме до въпроса-защо свеки не е дошла да ви гледа и двечките,ами ти е трябвало болна и изтощена да се справяш с всичко!А пък за хомеоПатката-думи нямам!Как така не си вдига телефона цял ден-права си да и държиш сметка!
Хубавото е,че малката се подобрява,но така и не разбрах какво и е имало всъщност... newsm78
Много прегръдки и бързо подобряване! Hug Hug Hug

# 247
Попова Hug Hug  love001 Heart Eyes понякога има много трудни моменти ,но за това сме тук за да помогнем поне по-леко да ги преодолеем. Моя мъж винаги в такива моменти ми казва ,че това което не ни убива ни кара да бъдем по-силни/
Не съм суеверна ,но си мислех дружно да си запалим една свещичка на Коледа и да си пожелаем повече здраве и разбирателство.

# 248
Didi, свекърва ми не знае, че не сме добре.  Rolling Eyes Не сме й се обаждали, за какво да я притесняваме, тя така или иначе не може да помогне. Калин си е вкъщи и помага.
Аз вече се чудя дали изобщо й има нещо на ушенцата, не дава признаци да я болят, дори и вчера изобщо не ги е пипала, само като проверява лекаря леко се дръпна. Но тя се изплаши от него и май е нормално. Днес не е имала Т, но преди малко пак вдигна, дадох Панадол, и спадна на 37.7. Дали е възможно да са зъби, защото хомеопата й пипа венците и каза, че кучешките само къде не са се показали...  Rolling Eyes.
Аз също съм по-добре, само се моля, бързо да му минава на детенце, когато тя е добре, всички сме добре...Това е най-тожко, да гледаш как детенцето ти страда и не можеш да му помогнеш!
Вчера цял ден не е сукала, и това ми дойде малко в повече, помисих си че това е краят и на нашето кърмене...Днес обаче на обед засука, и съм доволна, защото нищо друго не хапва. Пие чай, и преди малко изяде около 100 гр. супичка.

# 249
Ей, Ронка стига боледувахте. Вече ви искам здравички Hug Hug Hug Въобще не се притеснявай и се обади на свеки. Дори един чай да направи и да прибере или пък топла супа винаги са добре дошли.
Аз няколко дни не съм влизала, но имаше само хубави поводи. Всеки ден мои познати имат рожд. дни и пада голям купон  ura А вчера следобяд кумицата роди момиченце.

Абе купона е на макс. Crazy
Днес правих 5 часа коледни сладки, но за 3 къщи и направо ми се увидя  Whistling Сега съм като парцал. Но тия дни ми липсвахте и затова при първия свободен момент съм при вас    love001

Последна редакция: сб, 22 дек 2007, 20:47 от eti_31

# 250
Попова, изпращам ти малко положителна енергия, за подкрепа  Hug Целувки и на Ема  Grinning
За лекарите, няма смисъл да коментирам  #2gunfire Не е нормално, при положение, че си пациент и те са се клели да помагат, да са с изкл.тел. и да нямат отношение към нещата. Ей затова си смених личната преди години  Mr. Green
Ети, да е живо и здраво детенце   bouquet

# 251
Ронка,мила дано Емка се оправи,че е ужасно да гледаш детенцето си така Sad Cry
Аз профилактично давам веднъж на седмица осцилококцинум на Алекс и да чукна на дърво дори и от нас не прехвана грипа Praynig
О,във Варна е ужасно с тези гадни румънци #2gunfireНавсякъде из Хипермаркетите е АД и се чува само джагара-магара #Cussing outДа не говорим,че мъжо ми работи и днес и аз сама с детето ходих на пазар и разстояние от 20 минути с кола изминах за 1 час Sick

# 252
О,във Варна е ужасно с тези гадни румънци #2gunfireНавсякъде из Хипермаркетите е АД и се чува само джагара-магара #Cussing out:
Ооооооооо, ние в Русе какво да кажем  Crossing Arms Всеки втори е такъв  smile3506. Дори вече, за да те наемат на работа с предимство са владеещите румънски.  #Cussing out Само ние българите сме такива подай-гъз Sick
Днес Венци ми наду глава Whistling Бля-бля....не спира от два дни. Даже почна да ми вика Ети  Heart Eyes На всички им знае имената, но само мама си беше мама.   Mr. Green На мама сладурчето  Heart Eyes

# 253
Днес си имаме ново братовчедче - една малка госпожица с прекрасното име Анаис.  Heart Eyes Етърва ми е родила тази нощ и сме много радостни. Жалко че толкова разстояние ни дели и няма как да се порадваме лично на бебенцето. Таткото се обади и каза, че жена му била добре, но той бил гроги Joy Joy JoyНали и той раждал с нея, просто се бил скапал! Викам й на етърва ми - май тежко е било раждането за мъжа ти Grinning

Попова, да, така са известните хомеопати май - все нямат време, а продължават да приемат нови пациенти. Когато имаш съмнения за болка, давай панадолче без да му мислиш. Това не е толкова страшно, на мен всички хомеопати които съм виждала досега са ми разрешавали да го правя. Както и за температура над 39 градуса. Въобще като видиш, че не можеш да имаш връзка с хопмеопата, не се тормози, а потърси други решения - например можеш да заведеш детето на лекар, за да постави поне диагноза - да ти каже за гърлото, дишането, ушичките. Така поне ще знаеш дали положението е истински сериозно и много спешно или можеш да изчакаш и да пробваш с някой компрес, билково сиропче, чайче или друго. Аз също ужасно много се стресирах заради подобни неща, но след всички перипетии реших да заема по-философска позиция и си казах, че в крайна сметка и без хомеопата мога да си помогна. Моята педиатърка знае много добре за позицията ми относно лекарствата и при спешност ми дава някои съвети, които да спасят ситуацията на първо време. Последният път хомеопатът ми беше в София за почти цяла седмица и не можахме да се видим. Каза ми да давам сироп от мащерка и да държа на топло децата. И докато си дойде вече нямах нужда от него - те просто се оправиха. Пожелавам ти бързо оздравяване на теб и Емичка. разбирам те, защото и мен ме тръшна гаден вирус и още не мога да се оправя. децата оздравяха, но ние с мъжа ми просто сме тъжна картинка.

# 254

Общи условия

Активация на акаунт