Отговори
# 135
Ето ни и нас най-накрая.
Маслинка стискам палци всичко да се оправи, дано съкровището го израсте.
Ние нали вчера бяхме на консутация та ето ни колко сме пораснали: 68 см. и 7. 700 тежим. Май сме си в нормите,не знам, ама пък сме много жилави.

# 136

Е това за сега от нас , че отивам да взема на малката детска кухня вчера се записах ме и сега ще пробваме дали ще и хареса.

BARBORANA как така детската кухня newsm78 не са ли  малки още?
При нас кухнята е след  9 месеца  Thinking

# 137
 smile3525  ЗДРАВЕЙТЕ и от мен!
Кога успяхте да изпишете толкова smile3555...аз докато прочета и то мойто Диваненеце се наспа.Сега на бързо ще се отчета.
Честит Рожден Ден на Трапезица!Пожелавам ти всички мечти да ти се сбъднат, да си здрава, обичана, желана и всяка нова утрин да ти носи само усмивки и щастливи мигове!
 newsm59mmm ЧРД на баба ти - да е жива и здрава още толкова години и да ви слуша!
  :partytime:Yoya, все още не знам от коя козметика се оправя кожата на Марти, защото непрекъснато пие някакви лекарства - сега е на Фенистил отново. Когато е на капки проблемите почти изчезват. До сега съм мазала с Балсама на др. Тайс(не съм доволна от него),Атодерм и  Липобейс,като го намажа с някое от тях и обривите много се зачервяват, после се успокояват, дали е нормално?След къпане също е много зле. Моля те  Praynigкажи нещо повече за "Певизон"а, КС ли е?
GERY80,благодаря за приветствието. За ба-ба не се ядосвай,не е осъзнато още като думичка.-със сигурност първата ще е МАМА  Anty, Dimi дано да нямате вече произшествия (те децата така растат!) .Ей, защо не черпите от  тази баница!?  newsm29тя много вкусна ще се окаже щом има и късмети?
Detrixa ,  washчестита придобивка - за Коледа трябва да се подновим!
Краси, много ти е сладко бебочето!  ylinfant
Жузефина,скорошно оздравяване, за нослето промивай обилно с натриев хлорид и ще е по-добре.
ЧЕСТИТА ПОЛОВИН ГОДИНКА НА ПЕТЯ И ЯНА!!!
jeninik,сподели за бабешкия лек за венци,и ние имаме нужда.
`Маслинка, радвам се за теб и бебчо,не мисли за операция, радвай се как расте и гледай напред!!!  love001
Марти е много неспокоен от тези венци, така си смуче ръчичките...Мажа го с Гингигел,но май много не помага.
Успешен ден на всички!  food010

# 138
Здравейте пак от мен.  Искам най- искрено да Благодаря на всички мами за поздравите , направо ме шашнахте и ме трогнахте.Иска ми се да ви почерпя найстина , но за съжаление всички сме от различни крайща на България и мога само виртуално да ви почерпя.Благодаря и на съгражданките ми 4око 25 и на ted и ви пожелавам и на вас всичко най-хубаво и весело посрещане на празниците. Чао от мен.

# 139
В нашият град детската кухня е разделена на две:
Млечна за бебета от 5 месеца като са пасирани храни също като пюретата
Преходна за бебета от 8 месеца която е не пасирана
Аз взимам от млечната днес за първи път и и хареса , изяде си всичко пък и ние се захранихме по ранно.

# 140
Пак сме ние Laughing

Малкият спи и аз използвам свободното време за форума!

Тъй като ни предстои купуване на стол за хранене, проходилка и стол за кола искате ли да си поговорим малко за тези така необходими вещи?
Има ли мами, които вече са си купили, доволни ли сте или ако не какви марки и видове бихте си купили. На мен например ми харесва стола за хранене на Пег перего - този дето става и на люлка има и музика,няколко степни на височината и на облегалката http://www.pegperego.com/page.php?sid=578615b8750745f7a62975ca44 … 00000156&cl=C Относно проходилките се чудя за тези, които са проходилки - бънджи http://www.pegperego.com/page.php?sid=578615b8750745f7a62975ca44 … 00000158&cl=N пак на същата фирма, а колкото до столчето за кола - нямам си на идея какво да бъде. Ще са ми полезни всякакви мнения и идеи по въпроса. Отново чао

# 141
Честит Рожден ден, Трапезица! Бъди най-щастливата жена и майка, колкот и изтъркано да звучи, няма нищо по-хубаво от здравето и щастието, така че ти ги пожелавам в изобилие!  Hug
Честити месечинки на малките звездички Пети и Яни! Да растат здрави, да порастнат големи... красавици!  Grinning
Аз моя убавец го захраних. С антибиотик!  Close Много съм ядосана на себе си, но свободен час за ХП имаше чак на 10.01, запазих го, но ме е страх до тогава да не се влошат нещата. Все още ака зелено, макар да не е разстроен. Всяка вечер вдига Т. Не е много висока, абсолютно съм съгласна с Лъвицата, че под 38.5-39 не трябва да се смъква, ама всяка вечер ми е като парцал детето и затова днес се реших. Ще изкараме курса, а след това се надявам да забравим що е туй АБ. Praynig

# 142
Привет!
Честит рожден ден на Трапезица  bouquetПожелавам ти много здраве,семейно щастие и любов!
Честити месечинки на Петя и Яна!Да растат здрави и умни деца!
И в нашя град може да се запишеш  на детска кухня от 4м,но мисля чак напролет да пробваме.
Жузефина,бързо оздравяване Peace
Светли,и аз съм си копнала тази страничка FlutterМисля по Коледа да спретна капамата.
Гоголина,лоша работа е с това приспиване.Моя заспива сам,но голямо обикаляне на кошарата пада.Дано бързичко да се научи сам да заспива.
МММ и Анту,дано да нямате повече произшествия PeaceА за мъжете какво да кажа много са бъзливи.Антудано да се оправите и без АБ Peace

# 143
  • Пловдив
Ха честито ни гласувано и прието ново майчинство. От януари 2008 г. - 220 лв.  Party/то голямото увеличение, но айде пак е нещо/

# 144
  • София
Момичета малката се запече от пюренцата. До сега е яла само картоф и морков, днес за първи път й дадох картоф+тиква (хареса й), днес е четвърти ден да не е акала нормално, вчера и преди малко се изходи с по една малка дарадонка. Кажете какво мога да й дам да се освободи стомахчето, че милата само пръцка и се пъне.
Сега почвам да ви чета и после пак ще се включа.

Да ни е честито! Тези в парламента заслужават  #2gunfire не мога да ги трая! Подиграват се с народа, а непрекъснато си увеличават заплатите. Добре, че поне изравниха майчинството с мин.работна заплата.

# 145
Ох Анту дано се оправи малчо и повече никога да не се налага да пие ги пие тия антибиотици  Praynig.Гери щом днес си дала тиква може би ще се изака тя регулира стомахчето  Peace.Ася и прочетох не че са милиони но пак е нещо  Tired.Светли може и аз да ги пробвам ама нещо хич не ме бива в готвенето  newsm78.Я почерпи по една сладка да видим дали са вкусни  Wink.

# 146
Ох, Герчо, не знам, не се сещам и аз... ПОкрай нашите истории се сещам само за стягащи неща. Има плодове, които действат отпускащо, но не знам за толкова малко дете. Thinking Ако много се мъчи, направи и клизмичка с термометър, после ще си почне нормално. Не е хубаво да се прекалява обаче, за да не свикне да се изхожда така. Успех!  Hug
А тия в парламента видяхте ли как ни изиграха? Според мен си е било заложено да ни дават по 220 лв, но пуснаха слуха за 190 лв, за да се надигнем и като кажат "Добре, айде, на ви 220 лв" ние да кажем "Еееее, благодаря, страхотни сте!"  #2gunfire
За ДМК мисля, че чак към лятото ще се запишем, ако изобщо преценя, че има нужда. Най-рано пролетта, във всеки случай.

# 147
Анту,сега прочетох за АБ,жалко,дано поне бързо да се оправи Максимчо Hug
Гери,и аз като захраних с тиква имах същия проблем,уж не запича.Сега добре я понася.Ти с плодове захрани ли?Обикновено като видим зор с акането давам пюре от круша,ябълка или синя слива.Изчакай,може днес след тиквата положението да се оправи Peace

# 148
Анту какъв е АБ , че ако  Оспен и др. от неговата група при някои деца се получава разтройство , а при вас да не се засили?Миличкото дано бързо ви мине и се оправи бебока и дано повече никога гадните АБ и аз не ги харесва  , но понякога без тях не може.
Гери80 щом днес си дала тиква нещата ще се оправят , тя има разхлабващ ефект и ако искаш няколко дни може да и даваш от нея за да се регулират аканията  Mr. Green

Е честито майчинство то подобри така отколкото гадовете как си мислеха само10 лв. увеличение #2gunfire #2gunfire
Дидинка относно Фенистила и др. такива препарати притихват временно симптомите на алергии докато се пият в момента в който се спрат всичко на ново излиза.Аз имах огромни проблеми с алергии с баткото , само че при нас тя се изразяваше в астматични пристъпи и единствено помогна това че го израстна и за сега да чукна на дърво от 1 година не сме получавали пристъпи .Иначе започнах ме с Фенистил на 1,3 след това Ериус след това Зиртек и накрая пиехме Ксизал капки тъй като дават най малко странични ефекти.

Това за сега че трябва да излизам така че после пас ще се включа!

# 149
  • София
Офф, момичета това с парите ми е съвсем болна тема. Но пак се радвам, че са минимална работна заплата, а не по- малко. Майка я осигуряват на толкова и си мислехме да прехвърля майчинските на нея. И се ядосвах, че ще е ощетена. Сега поне един проблем по- малко. Мислех да се вращам през май на работа, това което не ми достига през април да го взема като отпуск, останали са ми 15 дни от тази година. Ама като превих сметка, ще ми трябват повече от 15 дни. А и от НОИ не ми превеждат парите още за октомври. Защото се осигурявам от две фирми, а са обработили документите само на едната. Миналата седмица счетоводителката ходи да ги пита и казали, "ама няма проблем да не се притеснява, документите са наред, просто не сме ги обработили". Ами аз имам аванс пари, запазени от преди раждането и мъжът ми получава заплата на време, ама те съвсем се оливат. Какво е това няма проблем, ние не сме си свършили работата, да не се притеснява. Просто недоумявам що за простотия.

Гери, наистина с тиквата би трябвало да се оправи стомаха на малката. Но имай предвид, че вече нищо не е същото. Laughing Като вид, цвят и аромат.

Анту, стискам палци да се оправи от този АБ, който си почнала и повече да не ти се налага да даваш.  Heart Eyes

И мерси за поздравите, бабата е интернет маниачка, щот има снимки на правнука там и говори по скайп с другата си внучка, която учи в немско.

Общи условия

Активация на акаунт