Успех pretty и дано имате повече късмет от нас!!!

,искам да разкажа и аз за себе си-мъжът ми беше 2 месеца в Белград като корпусник в корабостроителницата,има ли и други мъже там,в неделя пак заминава и ми е едно празно,плаче ми се,но знам,че отива заради нас,дори незнам за колко време отива.Замина с една посредническа варненска фирма Тодорови,иначе е доволен,но аз ще се пръсна,всеки път ми е още по гадно,преди това беше 2 месеца в Румания и 6 месеца в Прага.Всеки път се питам защо живота е такъв

Вече даже изпрах , изчистих , сложих всичко в ред и наминавам да прочета и драсне някой ред.

Каза , че пътищата са изчистени перфектно , та съм споко. Да се измъкне и от Унгария и да влиза в цивилизацията.
Сега свекъра нещо не е хич добре , та не тръгнах пак по пътищата. 
А събота и неделя фиеста и за двамата. 
Аз сама си отгледах децата, той все по пътищата-така вече 19г. и 6мес.
Определено се свиква -аз в началото бях шаш и паника,но сега го давам по-спокойно.Вярно,че ми е трудно с децата -голямата започна да ревнува страшно много от бебето и ми се качва на главата(ако знаете колко пъти съм теглила на ум по една на тази негова работа,когато децата се разкрещят),ама знам че го прави заради нас,за да ни осигури що годе нормален начин на живот.