Съпруги ,чиито мъже пътуват - 2

• 38 312
  • 284
  •   1
Отговори
# 165
  • Варна
Всичко си е до човека,дали ще гледа по чуждо или не!Ние си имаме пълно доверие,а и сме заедно почти 9 години Peace
Не съм съгласна за българските момичета ,които са по пасажерите,че задължително трябва да прелъстят някой и особено женени мъже Naughty
Моя много добра приятелка работи на пасажерски кораб и причината да е там е само за да си изкара добри пари ,да не се налага да я издържат тук.Защо така ги приемат другите,че са ''леки'' жени

# 166
  • Между гори и планини
Е, Вале, нали знаеш , че и нас одумват от сорта "мъжа й пътува, а тя му харчи парите и си вее байряка". Грубо казано, но е факт, че доста хора си го мислят.
Само ние обаче си знаем колко ни е трудно, как трябва да сме майки и татковци, мъж и жена за децата когато сме сами.
Ето, аз сама започнах да сменям душове, оправям бушони, копувам пералня....

Чакайте сега да ви питам, случва ли ви се, като тръгне мъжа ви на път все нещо да се развали?  Thinking Или само аз съм такъв карък? Щото моя мъж уж всичко гледа да остави на 6, всичко изправно и ....като замине...2 дена след това малкия се разболява, чупи ми се фасонка в банята, 2 пъти слагах нов душ, пералнята се развали......

# 167
  • Варна
И на мен ми се случват разни такива повреди.Последно и аз сменях ,само че батерията на мивката в кухнята Peace

# 168
  • Варна
"мъжа й пътува, а тя му харчи парите и си вее байряка".
За съжаление с такава слава са известни жените на пътуващи мъже. Да, има жени, които го правят и от там идва всичко.
Когото мъжът ми реши да пътува, свекърва ми беше ужасно против,поради тая причина, макар  че тя е жена на бивш моряк.Бяхме женени 2 г. и дъщеря ми беше на 1г 6м. Взе да ми обяснява как едни познати мъжът и се качил да пътува и те се развели. Казах й да не съди за мен по някой друг!
Сега видите ли тя ще харчи парите на сина ми.Ами тя цял живот е харчила парите на мъжа си. Ама на сина е друго. Видя,че нещата са корено различни и си трае. А и мъжът ми хич не и обръща внимание.

За повредите ще пиша после и там имам какво да кажа.

# 169
Е за сега големи аварии не е имало, но и аз съм си научена да се оправям сама от малка. "Развалям" се единствено аз  Shocked то изкълчени глезени ли не бяха, то чудеса ли! Два дена ходих със сълзи на очи до тоалетна или където и да било. Не съм от суеверните, но наистина като замине ме почват здравословни проблеми!
За хорските приказки какво да кажа? То мъжете ни и да не пътуват, хората ще си намерят друго, в което да ни обвиняват. Както може би знаете в градът, в който живея нямам нито един познат, -а, роднина със сходен живот. Всички ме мислят за луда и гледат с друго око на мен. Дори в службата като ме попитат "Кога се връща?" и чуят отговора следва "КаквОООООООООООООО?"
Честно казано не искам мъжът ми да пътува, но ако се налага и продължи поне се надявам до година, две вече да сме във Варна?!

# 170
  • Варна
Дан4е в кой град живееш?

# 171
Дан4е в кой град живееш?

На липите, поетите и правите улици  Laughing Ст З

# 172
  • Варна
Така си и мислех,но не бях напълно сигурна Wink
Ти някъде по напред го беше писала май Thinking

# 173
  • Варна
Не мога да му кажа да спре да пътува, само ако той реши но няма да го направи. И двамата знаем, че ако слезе никъде няма да си намери такова заплащане на сушата, а и ни не сме малко гърла. Като се родиха близнаците приятели се бъзикаха ,че баща ни въобще не трябва да слиза. Laughing
Много хора живеят по този начин и се свиква/поне според мен/, но има и хора дето тази работа не е за тях и се отказват лесно. А и там не е за всеки, определено.

А относно повредите и ремонтите вече съм се специализирала.Което е по силите ми го върша сама.Като това лято се оплакаха тези под нас,че им тече в банята.Ами запретнах ръкави и фугирах цялата баня и им спря да тече, но има моменти се стига и до съседите. Кой ли не е идвал у нас да оправя нещо.Със съседа и свекърва ми сме ходили да избираме бойлер/тя го докара/ после двамата го слагахме.
Счупи се пантата на прозореца на остъклената тераса веднага идва други я съсед с електрожена да заварява.
Сега като замина ми се развали крана в тоалетната извиках другия съсед и ми го смени човека.
Тъкмо го изпратих и на другия ден близнаците със зверско повръщане и разтройство.Посред нощите по спешни кабинети, дежурни аптеки.Хвръхчах като линейка.Заведох ги при мама и газ на робота.После всяка вечер там да ги наглеждам. Сещам се когато дъщеря ми беше болна от шарка лежи до мен с висока Т, аз бременна в 5м.
Ох, колко неща са ми се случвали, но ще стане много дълго и някои вече не помня.
Ако мисли някой,че е лесно мъжът ти да пътува и да му харчиш парите нека да заповяда с радост ще се сменим да види какво е.
За мен това е едно предизвикателство,на което трябва да издържа задължително.
Има нещо друго на силните хора Господ им помага!

# 174
  • Между гори и планини
ооооооох.....една голяма въздишка от мен......

# 175
  • Варна
Аз много се дразня на всички, които щом чуят, че съпругът ми е моряк и си мислят, че всичко при нас е супер - изхождат единствено от финансовата страна.
Що се отнася до авариите - естествено, че всичко се скапва, когато съм сама. Миналата година без малко да наводня блока - скъса се топлата връзка на бойлера и се получи истински фонтан в банята. Добре, че си бях в къщи- вода имаше дори в хола. И за капак, случи се точно, когато се прибирахме от болница със сина ни.

# 176
  • Варна
Ами запретнах ръкави и фугирах цялата баня

Така ме разсмя с това,направо на глас се смях Joy Joy Joy

# 177
  • Между гори и планини
Аз много се дразня на всички, които щом чуят, че съпругът ми е моряк и си мислят, че всичко при нас е супер - изхождат единствено от финансовата страна.
Що се отнася до авариите - естествено, че всичко се скапва, когато съм сама. Миналата година без малко да наводня блока - скъса се топлата връзка на бойлера и се получи истински фонтан в банята. Добре, че си бях в къщи- вода имаше дори в хола. И за капак, случи се точно, когато се прибирахме от болница със сина ни.

УЖАС!!!
Имало и по-големи каръци от мен.... Hug

# 178
  • Варна
Цитат
УЖАС!!!
Имало и по-големи каръци от мен.... Hug
Има явно  Wink
А за престоя ни в болница с малкия, и то два пъти за по-малко от два месеца, научи след като си дойде. Така майсторски го заблудих, че сама бих си дала Оскар. А в същото време ми се искаше да му изкрещя да си дойде, че имам нужда от него, но... въздържах се естествено.
Всички най-вероятно сте минали през такива изпитания. Затова харчете спокойно парите на мъжете си :love

# 179
Само ние си знаем колко ни коства всичко, какво е да спестяваш информация за плещите ни...
Вече надживях аборта си до голяма степен и говоря свободно, но никой не знае какво ми беше. Два дена ни вест ни кост от мъжът ми(беше някъде по океаните) и се свързах с него когато вече бях в АГ-о и щях да влизам в операционната. Какво ми е коствало да се държа мъжки и да не го тревожа... до ден днешен не съм си изляла цялата мъка пред него! Мислех да го направя като се върне, но не го направих. Всичко е в миналото, а и знам, че и той си е изплакал очите. Та мисълта ми беше, както каза Илиева, на който му стиска да дойде да харчи тези пари!

Общи условия

Активация на акаунт