ПАЗАРДЖИК скован е в студ - дядо Коледа е тук(16)

• 14 139
  • 299
  •   1
Отговори
# 165

Весели зимни празници!

Пожелаваме на Вас и близките Ви много здраве,благополучие и добър късмет!

# 166
ВЕСЕЛА КОЛЕДА! Да сте живи и здрави, много любов и разбирателство в домовете ви, много усмивки и късмет на семействата ви!

И ние още снощи отворихме подаръците.Вики получи толкова много, че просто не знаеше какво да прави, въртеше се в кръг и взимаше ту едно, ту друго. Grinning
А паричката се падна на съпруга ми. Simple Smile

# 167
ЧЕСТИТА КОЛЕДА МОМИЧЕТА!!!ПОЖЕЛАВАМ ВИ ВСИЧКО НАЙ-ХУБАВО И МНОГО ЗБЪДНАТИ МЕЧТИ!!!

# 168
Честито Рождество Христово и Весела КОледа - още веднъж от мен   bouquet

От над 15 години сигурно, парата не се е падала на мен, ама снощи при мен дойде  Heart Eyes

Та някой да ме "светне" какво се правеше с нея?

п.с. за протокола от как сме заедно с мъжа ми - все на него се падаше, та аз му виках "ми ето късметът ти до теб седи"   Joy

# 169
  • в Надежда-та
Е тия мъже бе, да са ни живи и здрави и много да ни слушат Naughty

mother-of-pearl   до колкото знам или се носи в църквата или остава в къщата, ама нека някой по-знаещ да обясни.

# 170
Mother-of-pearl, и аз така знам - носи се в църква. Peace

# 171
Честита Коледа Ние днес ставаме на два месеца Парата се падна на таткото И аз знам че се носи в църква и се оставя на иконата на Богородица

# 172
Честито Рождество Христово!

Брейй, тази година късметите са на мъжете ни - ама това не е зле!
Вкъщи се падна на Божидар, във Велинград - на мъжа ми.
Паричката се слага под икона вкъщи или се носи в църквата и се дарява на Бога.

# 173
Честито Рождество Христово ! Желая ви здраве и щастие у дома и много работа на вън!
У нас паричката се падна на големия син, вече е голям и сам може да се финансира  Mr. Green  .
Запазете празничното си настроение и за уикенда, още празници ни предстоят. А диетите ще ги отложим пак  Wink

# 174
Честита коледа,
 при нас паричката се падна на Младен

# 175
Честита коледа!

# 176
   помоооощ... аз ли криво се молих,той ли криво ме разбра и вижте какъв късмет ми се падна от коледната баница:

Бяла спретната къщурка
с две коли отпред
и мадама за притурка –
туй е твоят нов късмет!

казвайте моля,какво сега да я правя тая жена-мадамата  newsm78,идеи приемам всякакви,не обичам да съм неподготвена в извънредна ситуация  Grinning,а ние май сме изключение от повечето тук,паричката у дома се падна на свекървата.

# 177
Честита Коледа и весело посрещане на новата година!

Пожелавам Ви здраве, щастие и успех във всяко начинание!
Миналата година паричката се падна на малкия, но тази година при мен е късметът.Паричката се носи на Ивановден в църква и се оставя на иконата на Света Богородица.

# 178
Ще обвинят мъжа ти в двуженство, обаче ти и мадамата ще си мате бяла спретната къщурка и личен автомобил Mr. Green
 Друг по-добър сценарий - спечелила си два автомобила от няккава игра и една мадама седи пред новата ти къща и те търси да ти даде ключовете Mr. Green

# 179
 Мамо Яна,с нова визия си ти и едвам те познах,аз пък се надявах,че ще имам домашна помощница през новата година,но и твоите предложения са вариант възможен  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт