ПАЗАРДЖИК скован е в студ - дядо Коледа е тук(16)

• 14 119
  • 299
  •   1
Отговори
# 210
Честит рожден ден, KAMYST!
  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet   bouquet  bouquet

# 211
Привет на всички!
С най-добри пожелания честитя на всички празнували и празнуващи smile3525 и благодаря за вашите пожелания по случай моите празници!

ЕГН-то - наистина се добавя 40 към цифрата на месеца, за да няма дублиране. Моят син е роден на 7 ноемри 2005 и неговите първи цифри са 055107.

Мечтание, по моето скромно мнение, 1,300 кг. за месец са доста за бебе, което е на АМ. Но аз не съм наясно със ситуацията около теб и бебето и затова най-важно е какво мисли твоят педиатър по въпроса. Моля те би ли споделила кой е педиатърът на Борислав и какви са неговите основни възгледи за отглеждането на детето. Питам просто информативно. Както повечето момичета тук знаят, аз обичам да съм информирана.  Mr. Green  Иначе за коликите помага гушкането "тяло в тяло" и изобщо ласките.

Желая на всички весело посрещане на Новата 2008 г.!

# 212
Желая на всички момичета весело посрещане на Новата 2008 година!
 newsm18 newsm74 newsm18

Последна редакция: пн, 31 дек 2007, 15:38 от Елфина

# 213
  • в Надежда-та
Еййййй, че сте никой не иска да сподели как е минала срещата. smile3516

# 214
В другата тема и снимки има Mr. Green
беше супер!

# 215
Stefaniva ние сме малки затова надаваме толкова Родих го 3 кг но ни изписаха 2 600 от болницата Сега сме вече 5050 иначе има бебета които се раждат толкова трябва да ги стигнем Педи ни е Найденов от Здраве казва да продължаваме в същия дух
Весело посрещане на новата година

# 216
Мечтание и ние се родихме 3,300 втория месец наддадохме1,500,  но педиатъра ни казаха че е много и от тогава започна да си качва около 800гр. и 1кг.

# 217
  • Пазарджик
Привет и от мен Wink, пак съм тук, след като дълго време не съм писала, както знаете имах основателна причина е сега вече мога да се похваля - Дипломната ми работа (135 страници моя гордост) Partyе готова и се надявам до края на януари дори да съм я защитила.
Честито на всички празнували и празнуващи и от мен.
Около нас иначе няма много ниви неща- Марти вече лази, изправя се- много е сладък, само че татко му си счупи крака на един пожар и сега си почива и май ще почива още поне 5 месеца. Rolling Eyes

Искам да пожелая на всички приятно посрещане на новата година, и нека новата 2008 бъде щастлива, успешна и много ползотворна за всички вас!!!

# 218
Котето,дано таткото се оправи бързо и да защитиш дипломната си работа безпроблемно през Новата година!Бебока да расте здрав и щастлив!

Последна редакция: пн, 31 дек 2007, 15:42 от vivi75

# 219
  Време за купон и веселба е,а някои отдавна са подхванали купона с даИкири,е няма бански на лалета,но това не пречи струва ми се да е весело

Забавно,весело и приятно посрещане на Новата година!

Последна редакция: пн, 31 дек 2007, 17:28 от viva333

# 220
koteto_25 честито ти приключване на дипломната работа, и мъж ти да се оправя бързо че кой иначе ще те отменя.

# 221
Желая весело изкаване на новата година на всички, на малки и големи!!!

# 222
    Мацкииии, понеже го виждам на няколко места и вече взе да ме дразни:  Twisted Evil
Нова година се пише с главно "Н"! Както и сбъднати мечти се пише със "с"!
    Нищо лично - професионално изкривяване просто!   bouquet
    Весел празник и от мен!   bouquet

# 223
Nellina,абе даскала си остава даскал дори,когато е във ваканция  Grinning,аз пък се чудех година с главна или с малка буква се пише и накрая "треснах"едно главно Г,но съвсем сериозно е питането ми,по учебник как е правилно?

# 224
 Написала съм.    Hug

Общи условия

Активация на акаунт