ПАЗАРДЖИК скован е в студ - дядо Коледа е тук(16)

• 14 107
  • 299
  •   1
Отговори
# 240
  Щом си рекла,добро да е,какво спане,какви пет лева,ние бяхме у кумовете комплект четворка с малките мъже и все още не сме лягали да спим,докато децата спяха ние купонясвахме и като дойде нашия ред за сън,децата закупонясваха и така купон неспирен от вчера вечерта,та до сега  Grinning

# 241
 Да знаете,трябва да остана будна само още няколко часа,а кафето вече не помага  Grinning
 Също така,искам да знаете,аз не съм по умна от едно хлапе,днес племенницата ми си пишеше домашното по български език за трети клас,а и още " лани" Nellina ме накара да се замисля за собствения си правопис и надникнах в учебника на третокласници,тези деца как се справят не знам,но пък попаднах на едно много остроумно стих че:

Граматик

И тъй,деца,телето,щом е съществително,
хайде досетете се какво е кравата!
- Досещаме се,тя е майка - рече Савата.
- Така ли? - сепна се учителката в миг. -
Я,виж какъв самоуверен граматик!
- А кой е коренът на думата "кола"?
- Колата няма корен - тя е с колела.

# 242
 Laughing

vivi75, честит имен ден!  bouquet
Честит рожден ден на Зайед на Мария!   bouquet
Честит рожден ден на Велимира на Борянка!   bouquet

Последна редакция: вт, 01 яну 2008, 16:53 от Nellina

# 243
Благодаря!  ura И ЧЕСТИТ ПЪРВИ СНЯГ ЗА 2008 Г.

Последна редакция: вт, 01 яну 2008, 17:06 от vivi75

# 244
  • Пазарджик
Честита Нова година, пожелавам на всички новата 2008г да ви донесе много здраве радост и сбъднати мечти
Честит Имем Ден и на всички именници и всички празнуващи на днешния ден

# 245
Честита Нова година!
Желая на всички ви много да е спорна, плодотворна и щастлива тази година!

Честит рожден ден на Зайед на Мария!  bouquet
Честит рожден ден на Велимира на Борянка!  bouquet[/color]

Последна редакция: чт, 03 яну 2008, 21:45 от Елфина

# 246
  • Пазарджик
ЧЕСТИТА НОВА ГОДИНА, МОМИЧЕТА !!!
ДА СТЕ ЗДРАВИ И МНОООООГО ЩАСТЛИВИ!
На патерици - ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН на рожденниците и ИМЕН ДЕН на именниците!!!
  bouquet  bouquet

# 247
ЧЕСТИТА НОВА ГОДИНА! ДА СТЕ ЖИВИ И ЗДРАВИ!

ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ ПРАЗНУВАЩИ ИМЕНИЦИ И РОЖДЕНИЦИ!  bouquet

# 248
Вън е истинска зима вече.Както се видя днес снегът е затрупал всичко.Улиците не са опесъчени и движението е доста затруднено. Thinking

# 249
По улиците де придвижваш със триста зора със кола, сутринта ходихме на лекар да ваксинираме малкия нито бяха почистени нито опесачени, нищо
Тракторът се движеше пред нас със вдигната гребло #Cussing out
Ама това си е редовен номер, всяка година  Thinking

# 250
  • София
Честита Нова година!!!
да е мирна,благодатна и късметлийска!!!

А за непочистените улици....просто нямам думи.
Сутринта по БТВ казаха,че по улиците на София са излезли 12 снегорина,но не чистели,а само обикаляли , защото не са им казали къде да чистят!
 Laughing Laughing Laughing
Да се смее ли човек,да плаче ли... Crazy

# 251
Здравейте момичета,ние се прибрахме в Пазарджик и вижте колко сняг ви донесох от Шумен LaughingЗа непочистените улици защо се чудите "тя зимата за пореден път ги изненада....."Интересно ми е ако завали сняг през април или май месец дали ще са толкова изненадани???Може би те за тогава са подготвени Simple Smile

# 252
  • в Надежда-та
За непочистените улици защо се чудите "тя зимата за пореден път ги изненада....."Интересно ми е ако завали сняг през април или май месец дали ще са толкова изненадани???Може би те за тогава са подготвени Simple Smile
hahaha Joy Joy Joy и аз това си мислих
Цял ден гледам през прозореца хората как се мъчат да си изчистят колите hahaha
А майка днес чак не пускаше hahaha мъжа ми да си ходи заради снега (а те в Самоков са си свикнали със сняг и не им прави впечатление) hahaha

# 253
момичета, внимавайте... Close
Когато ходите пеша в този сняг, по тротоарите, оглеждайте се!
Гледайте на горе!!!
Немога да ви опиша на блока (където е Социалното на Екзатр Йосиф) какво виси от козирките на терасите!  #2gunfire
Буци замръзнал сняг с ледени висулки...започнал е да се топи и да се свлича...  Shocked
Утре ако имам възможност ще ви го снимам - днес на два пъти подвиквах от терасата, хората да пресичат на другия тротоар... #Cussing out

# 254
Добро утро!И в кв. Запад е същото от блоковете висят ледени висулки  и е много опасно.

Общи условия

Активация на акаунт