LaRedoute.fr - Обсъждане. Всичко за поръчката - 41

• 31 405
  • 676
  •   1
Отговори
# 240
  • Все на втория етаж
Не им искам хавлиените кърпи искам си оранжевите чанти Crossing Arms

Така се тръшках за тях, пуснала съм ги с поръчка от 07.12. и ако дойдат кърпите ще им се разсърдя сериозно. Crossing Arms

# 241
  • София
Не разбрах само, мога ли утре да отида до митницата да си платя по легален начин и да ми проверят дали ми е дошла поръчката ,има ли  такъв вариант че започвам да се ядосвам вече !И ако има къде точно трябва да отида на Софийската митница ?
Може, на гишето преди 24, не знам кой номер, но си пише проверка, ако имаш номер е 55 ст, ако нямаш, само по имена е 1,15 лв.

# 242
Не разбрах само, мога ли утре да отида до митницата да си платя по легален начин и да ми проверят дали ми е дошла поръчката ,има ли  такъв вариант че започвам да се ядосвам вече !И ако има къде точно трябва да отида на Софийската митница ?
на гишето мна което се плащат 4 лв, съседното дава справката Peace

# 243
Може, на гишето преди 24, не знам кой номер, но си пише проверка, ако имаш номер е 55 ст, ако нямаш, само по имена е 1,15 лв.
а кой номер се дава, ако нямаш известие по принцип
Аз винаги по име

# 244
И аз така, толкова ги хвалиха тия чанти и поръчах накрая може и да не ги получим.
Днес в 16 часа бях на Варненската митница. Няма никакви колети. Колко жалко, а празниците идват.
как няма, днес колко мами варненски казах 4е имат известия, ей много лъжат от митницАТА

# 245

Боже, тия ви дерат кожите в София  ooooh!
Тук нищо за нищо не се плаща  Crazy Все още  Praynig

То май ако продължават така да си измислят такси, ще ви е по-лесно да си ги пускате до някое малко градче до София и оттам да си ги взимате free  hahaha

# 246

Да, начинът е да отидеш в Столична митница, адресът й го има на 1-ва страница, в разменната пощенска станция, която се намира на гърба на митницата. Има табели. Плащаш си на гише 24 за справката 1.15 лв и ти казват дали на твое име има колет. Хайде, пък да се похвалиш.

# 247
И аз така, толкова ги хвалиха тия чанти и поръчах накрая може и да не ги получим.
Днес в 16 часа бях на Варненската митница. Няма никакви колети. Колко жалко, а празниците идват.
как няма, днес колко мами варненски казах 4е имат известия, ей много лъжат от митницАТА
Имат на пощата.

# 248
  • София
Ходих до пощата (за поръчката от 28.11) - нищо не е идвало от франсетата

# 249

Svetoslawa  каза 4е е на митница Peace
Имат на пощата.

# 250
мисля че първо във варна пристигат  newsm78а после на другите места което мен определено ме кефи  bowuuзащото от1год живея тук а съм от софия 
до такъв извод стигнах откакто ви чета Thinking

# 251
  • Варна
никой не може да бъде сигурен ,погледнете че се чакат поръчки то 22,23,29.11. ,а пък други се перчат че са си получили нещата от някой си декември

# 252
Не знам дали е обсъждано някъде из многото теми..ако е така моля да ме извините, че питам. Голямото намаление, следновогодишното, засяга ли и играчки или е предимно за дрехи?  Rolling Eyes Защото се точа от известно време на една играчка, която едва сега успях да я напъхам в кошницата (до сега нещо не ми се получаваше Confused) И се чудя...да я поръчвам ли сега...така или иначе за Коледа (както ми се искаше) няма да стане и ще дойде догодина или да изчакам голямуту намаление newsm78

Последна редакция: вт, 18 дек 2007, 21:07 от hot snow

# 253
  • София-Лагера
http://www.laredoute.fr/vente-ballerines-la-redoute-creation.asp … e&pagesize=16

Nqkoj pory4wal li e tezi balerinki?
На 7 евро са Laughing
И дали си отговарят на номера?

# 254

Общи условия

Активация на акаунт