Фотография - бокиране по Джеминариус, 21 епизод

• 28 408
  • 580
  •   1
Отговори
# 540
Благодаря момичета, много сте мили.
За съжаление след напоителният ремонт, който правих цяло лято, почнах и работа и някак не мога още да се наглася...
Нямам време, а мерак хич и все се надявам да е временно.
Но ви чета най-редовно... просто нямам нищо за показване, но ви се радвам много на снимките:))

# 541
скапа ми се компа и пиша от лаптопа  Sad
за събота ще се пробвам, но не съм сигурна дали ще успея
вие пишете кога и къде, аз ако имам късмет ще се включа за малко

# 542
помилих, че сме почнали нова тема и съм пропуснала.... Wink

събота мога с бебе.

# 543
  • София
Ми то май си е време за нова тема  newsm78

Добре, какво ще кажете за събота да спретнем едно кафепиене в късния следобед? С деца или без - кой както може и иска  Hug Приемам предложения за мястото и часа  Peace
И бъдете малко по-активни, моля ви, все аз ли ще се изявявам като културно - масовик Mr. Green

# 544
  • София
Аз съм за с две ръце!!
Ще се чуя довечера с Вечерница и ще пиша пак  Hug

# 545
  • София
Здравейте и от мен! Отдавна не съм се появявала, ама сменихме компа и се надявам по-често да се отчитам.  Ето няколко неща от мен. Ако ви се сторят недодялани, не се чудете - за първи път се боря с Лайтруум и очаквам съвети Simple Smile

А това е без редакция, от големите студове -

# 546
София, най-много ми харесва последната, нередактирана снимка. Жалко, че не участва с нея в конкурса на тема "Абстракт". Щеше със сигурност да грабнеш първото място. Само бих кропнала рамката на джама.
Иначе ми харесват цветовете, преливането на текстурите на предния план, покажи я по-голяма.

Детските снимки ми стоят малко без.. каква е думата... без история. не знам от обработката ли е, но качеството доста омазано изглежда. да не ги качваш в снимка.бг?
При снимки като първата бих оставила повече простор в посока погледа, както си направила при втората.
втората много ме обърква. със сигурност не си искала това да покажеш, но аз виждам дете на доста тъмно, огряно от един единствен лъч надежда да избяга от подобните на решетка мрежи, все едно че го затварят. това затворническо чувство се подсилва и от гледната точка. снимала си от горе, от позицията на по-висок, доминиращ, властимащ.
сега, понеже знам, че това е катерушка и детето сигурно се забавлявала, а на теб ти е харесал този лъч галеща светлина, няма да си помисля горното, но като цяло ако не се гледа от майки, снимката е доста противоречива.

За морето не знам какво да кажа. не ми взимай мнението на сериозно.
 спазила си правилото за третините в композицията, харесва ми, че средната хоризонтална част е малко по-тясна, а другите две са приблизително симетрични. разчупено е така.
от друга страна доминиращите части - небето е празно, предния план пък ми идва малко натоварващ.най-тясната част ми е най-интересна и ми липсва да я видя в детайл. вълните, морето...
но този ми стремеж към вълните сигурно е заради тръпката от океанските срещи от преди 3 седмици Simple Smile

Последна редакция: пт, 01 фев 2008, 00:41 от kalina na kayo

# 547
Ми то май си е време за нова тема  newsm78

Добре, какво ще кажете за събота да спретнем едно кафепиене в късния следобед? С деца или без - кой както може и иска  Hug Приемам предложения за мястото и часа  Peace
И бъдете малко по-активни, моля ви, все аз ли ще се изявявам като културно - масовик Mr. Green
Супер! Разпратила съм на който имам гсм моя номер с смс, така че ме светнете къде ще е срещата. Нека да не е много задимено. Praynig

София, напълно съм съгласна с Калина. Страхотен кадър.

# 548
София, флипни снимката с морето.

# 549
  • София
Утре с Лулу сме на изпит от 11.След това ще се видим с Вечерница.Да речем някъде към 13 часа, пред халите? Удобно ли ви е?

# 550
  • София
Благодаря за коментарите Simple Smile  Снимките съм ти качвала в пикаса албум, наистина качеството куца. Тази с веригите съм нарекла "размисли за свободата", не я възприемайте толкова сериозно, по-скоро закачливо.

Фрида, прости ми, ама какво значи "флипни"? Embarassed

Тази зимната я бях кропнала някъде, ама тук плеснах оригинала директно, сега ще я изровя.
Даже май не е същия кадър, а по-добър. Не я пуснах в конкурса, защото е стара, не отговаря на условията Sad

# 551
Да я обърнеш огледално.

# 552
  • София
Значи утре в 13:00 пред Халите - централния вход ли?

# 553
  • София
София, флипни снимката с морето.

А, мерси, ще го направя Simple Smile

# 554
  • София
Видяхме се, надприказвахме се  Laughing и пак не ни стигна времето - аман!Май трябва да си отделяме по цял ден за срещите  Hug
Ето няколко снмки   bouquet
http://damaianti.multiply.com/photos/album/53

Общи условия

Активация на акаунт