Детски клубове в София

• 325 040
  • 1 629
  •   1
Отговори
# 1 095
  • София
От спонджбоб съм много разочарована заградили коридора към тоалетната и сложили една счупена къща и други изпотрошени играчки и било детски клуб SickЕ все едно да си пусна детето да си играе във WC-то такава вуня се носеше

# 1 096
  • софия
oliapetrova, извинявам се, че отговарям късно.
Менюто е дълго...не мога да го напиша тук. В понед.от работа ще го сканимрам. Може ли мейл да ми дадете, на лични?
Но ние запазихме датата още преди 2 месеца, дадоха ни меню за вкъщи да си го разгледаме. Обясниха ни подробно...
Според мен отидете вече да си запазите дата.
А от заниманията с децата съм много доволна, а в Банишора точно това не ми хареса. Tired

# 1 097
  • София
Здравейте!
Търся отзиви за едно местенце,май е като клубче, но към магазин "Марсел", срещу кино Арена. Някой да е ходил и да има инфо?
много съм разочарована от този клуб!
На един рожден ден се получи "дублаж" и по едно и също време се празнуваха 2 рожденни дни в и без това малкото им местенце.... newsm09
сами си направете изводите...

# 1 098
  • София
В Дианабад са отворили клубче Африка 3лв на час е цената.Улицата ще дам допълнително,че забравих коя е. Още не сме ходили, но скоро ще го посетим и ще дам отзиви

# 1 099
Този рожден ден празнувахме в Таласъмчета ООД http://www.talasamcheta.com/contact.htm
Много съм доволна, децата не искаха да тръгват, поплакаха си Laughing момичетата, кетъринга, обслужването всичко много ми хареса.

# 1 100
Този рожден ден празнувахме в Таласъмчета ООД http://www.talasamcheta.com/contact.htm
Много съм доволна, децата не искаха да тръгват, поплакаха си Laughing момичетата, кетъринга, обслужването всичко много ми хареса.

Да и аз съм си го "заплюла" за рожденния ден на Александър  Peace

# 1 101
# 1 102
Някой дали има информация да детски кът SURVIVOR, намира се в ЦУМ на етаж 3.
Ако има празнували там, моля да споделят.

# 1 103
Била съм в един в Орландовци. Доста обширен за децата и по малък, но много приятен за възрастните. Казва се Барби Балерина и работи отскоро. Чисто и топло местенце, в едната част има джунгла, а в другата обширна зала за игри. Цени и обслужване като навсякъде.

Къде точно се намира този клуб в Орландовци?Някакви координати?
www.barbibalerina.hit.bg
кв.Орландовци  ул.Мара Бунева №33

# 1 104
Моите впечатления са предимно от Люлински клубове
Супер съм разочарована от Бамби - всеки път казвам че ми е за последно .....

В Люлин 9 откриха Шугарленд http://sugarland-bg.com/index.php?option=com_contact&Itemid=3
всичко е ново, залата е светла и просторна. не бих казала че има много играчки. Отношението на 'каките' е под всякаква критика. Едната ходи по децата да им събира играчките и да ги подрежда, а другата стои като истукана. Става ако децата са над 3г, но малкият си го гледах аз (да не изпадам в детайли че примерно на дете на 1г6м му се правят забележки от сорта 'кой се качва с краката на диванчето, я виж другите деца') Просто жените които трябва да гледат децата явно нямат опит или имат други приоритети

Напоследък ходим предимно в Бам -Бам пак в Люлин. Две отделни помещения с два входа, но са малки (не е много подходящо за РД - макс 10тина деца).

# 1 105
Наем зала (такса детски кът ) за 2 часа - 60 лева. Наем зала за 3 часа - 90 лева.

В цената се включва: покани за Вашите гости, празнична украса, 1 момиче - аниматор, солети и царевични пръчици, СПЕЦИАЛЕН ПОДАРЪК ЗА РОЖДЕНИКАПрез почивните дни (събота и неделя) има фиксирани часове за провеждане на детско тържество: от 11 до 13 часа; от 14 до 16 часа и от 17 до 19 часа. Има възможност за промяна на часовете, но тя става само след изричното съгласие на служителите на Детски парти клуб "ЕЛМО"!

Ето това ме изуми Shocked

Кое по-точно те изуми?
И аз не виждам нищо странно. Така вървят цените в повечето клубчета, поне в 'Приказка без край', което на нас ни е любимо е така - за 2 часа 50 лв., което включва поканите, царевични пръчици и солети и наема на залата. Другото се поръчва отделно. То щеше да е хубаво за 50-60 лв. да опразнуваш рожден ден с 20-30 възрастни и банда деца, но не става.

# 1 106
  • София
В Шугарленд бяхме на рожден ден наскоро. На нас ни хареса, а и аниматорките бяха много любезни.

# 1 107
Моя приятелка работи там. Радвам се на добрите отзиви и ще й предам.  Grinning

# 1 108
Здравейте, мами - искам да напиша мнението си (както обещах) за клуб "Цар Лъв" в Манастирски ливади, ул. Лъвски рид 14 - ОЧАРОВАНА СЪМ!!! Благодаря на всички мами, които ми го препоръчаха!!! Прекарах наистина едно страхотно забавление заедно  с моето съкровище, което стана на една годинка!!!
Набързо:
1) Много просторно, ново, чисто, непретрупано - има огромно място както за децата, така и за гостите - 2 отделни помещения, много просторни и светли - всичко е обградено с прозорци!
2) Невероятен персонал! Изказвам искрени благодарности на всички, които се грижеха за децата с такава любов и внимание!
3) Кетърингът беше страхотен (и според мен на много прилични цени!). Служителите много ми помогнаха в избор на меню. Благодаря им от сърце! Имаше много изискани хапки, мали исандвичи - абе беше много, много вкусно и прясно!!! И подредено с много вкус!
4) Тортата - НЕВЕРОЯТНА!!! Не я избрах по каталог - служителите ми я предложиха. Аз само им споделих как искам да изглежда и беше уникална, неповторима!!! И на страхотна цена!!!
5) Залата е запазена само за нас. Не се пушееш!

Страхотно беше!!!

Последна редакция: вт, 14 апр 2009, 13:06 от helenblondy

# 1 109
  • София
Аз бях наскоро в "Цар Лъв" на рожден ден и не съм много очарована.Да, ново е и е просторно. Да, стараят се много като ново място.Кетърингът не беше нищо особено, но може би това е било избор на родителите.За тортата бях предварително предупредена,че е уникална, бутикова, неповторима и т.н.Честно казано не беше нищо особено нито на външен вид, нито на вкус.Помещението за игри е голямо,но е мноооого празно.Има кът с топки и пързалки и няма почти никакви играчки за децата.

Общи условия

Активация на акаунт