Детски клубове в София

• 325 013
  • 1 629
  •   1
Отговори
# 1 455
Хайде и аз за Слон Балон в Гоце Делчев. Посетихме го без повод, просто да разнообразя детето един ден.
Клубчето е просторно и с приятен кът за родители .
Но явно пестят от персонал. Имаше едно момиче, което обслужва и кафето и занимава децата. Няма начин един човек хем да обслужва адекватно бара, хем да занимава децата...Такова нещо аз досега не бях виждала в детско клубче.

# 1 456
Хайде и аз за Слон Балон в Гоце Делчев. Посетихме го без повод, просто да разнообразя детето един ден.
Клубчето е просторно и с приятен кът за родители .
Но явно пестят от персонал. Имаше едно момиче, което обслужва и кафето и занимава децата. Няма начин един човек хем да обслужва адекватно бара, хем да занимава децата...Такова нещо аз досега не бях виждала в детско клубче.

Тя работата е ясна...

# 1 457
  • Linz
Мислех да не пиша повече за да не излиза, че защитавам клуба. Само относно персонала ще вметна- ако сте ходили в другите клубове Слон балон ще знаете, че не пестят персонал. Проблемът е именно това:
Новите наематели ще видят доста зор, докато заличат лошата слава, наследена от предишните.

# 1 458
И мен ме грабна Малко морско Laughing, задължително ще отидем.

Хареса ми и идеята на Спакъл за календар в сайта, че ми е писнало да прозвънявам наред преди да тръгна нанякъде- поздравления!  bouquet
 Дано и други собственици взаимстват идеята.

Aз от Патетата2 не съм супер впечатлена, стори ми се тясна детската част.

П.П. 5лв/час нормалната цена в клубче ли е вече newsm78

# 1 459

П.П. 5лв/час нормалната цена в клубче ли е вече newsm78

Тук-там се намира и на 4  Mr. Green  Wink Като съм с двете деца не ми мърда ок. 20 лв. - в това число кафенца, сокчета и др. подобни за мама и децата (в нашия случай и баба)  Crazy

# 1 460
  • В светлината на слънцето
По повод "Слонбалон"
Доскоро бях голям фен на този клуб - по точно на клубчето в кв. "Гео Милев". Два пъти там празнувахме рожден ден на дъщеря ми - никакви оплаквания. Били сме многократно на детски рождени дни, разни партита, а така също често ходехме и просто без повод - да си поиграе детето. Винаги всичко е било перфектно, подчертавам го дебело.
Но за един доста дълъг период не бяхме ходили, просто защото наблизо се откри друг, по-нов, по-просторен и доста по-оборудван откъм играчки и забавления клуб. Случи се обаче единия път във въпросния нов клуб да има рожден ден, а моите и двамата (малкият и той взе вече да разбира от клубове Wink) много искаха да играят в клуб. И хайде, в "Слонбалон". И тогава дойде невероятната изненада за мен. Момичето ни посрещна с думите: "Нямаме какичка, ако сте съгласни така да си оставите децата, без наблюдение". Оставихме ги, но аз бях нон-стоп при тях. За кратко ги оставях и без надзор, защото все пак могат да се оправят. Но в един момент в клубчето се събраха близо десетина деца, част от които реално бяха без наблюдение. Разговорих се с майки, които също като мен стояха при децата, и се оказа, че от доста време в клубчето ту има момиче за децата, ту няма. Лошото е, че така било и на рождени дни.
Според мен нищо не оправдава собственичките за такива случаи. По изискванията за стопанисване на детски клуб, те са длъжни да осигурят персонал (аниматори или просто хора, които да гледат децата). Специално съм го проверявала този въпрос, защото в един период с приятелка смятахме да правим клуб, но после се отказахме. Така че има такова изискване и неспазването му, може да доведе до затварянето на съответния клуб. Незнам защо се е получило при тях така. Но дори момичето, което гледа децата да е било болно в съответния ден, те са длъжни да имат готовност с неин заместник. Тук не става дума за това дали родителите ще си пият кафето или не, става дума за неспазване на изисквания. А и в крайна сметка те вземат пари за играта на деца в техния клуб, като в цената е калкулирано и момичето, което да ги наблюдава.
Страшно се разочаровах, признавам си го. Не за друго, а защото аз бях една от големите почитателки точно на този клуб. Confused Като чета поста на Деси и си мисля, че проблемът е генерален.  Thinking

# 1 461
  • София
Стига, бре хора с този Слон Балон  Crazy Всяко нещо си има хиляди гледни точки. Ние затова сме умни, защото умеем да преценяваме сами Wink

Мен ме интересува кое е това клубче, в което имало някаква стена, за която залепвали децата да висят...искам да ги заведа и моите малчовци. Вчера етърва ми ми разказа за нейна приятелка, на която й казали и т.н. сещате се веригата  ooooh!

# 1 462

Мен ме интересува кое е това клубче, в което имало някаква стена, за която залепвали децата да висят...искам да ги заведа и моите малчовци. Вчера етърва ми ми разказа за нейна приятелка, на която й казали и т.н. сещате се веригата  ooooh!

Пчеличката Мая в Борово  Laughing

# 1 463
  • София
експресен отговор  Grinning Мерси  Hug

# 1 464
  • В светлината на слънцето
Стига, бре хора с този Слон Балон  Crazy Всяко нещо си има хиляди гледни точки. Ние затова сме умни, защото умеем да преценяваме сами Wink

Диана, не се ядосвай.  Peace Написах моето мнение, защото смятам, че темата е полезна за доста родители именно заради честно споделените мнения. Така човек знае какво да очаква, подготвен е и няма да се изненада неприятно, когато заведе детето си на дадено място. Или пък ще направи своя избор на базата на споделеното - тоест ще се ориентира за условията на дадено място от първа ръка и за това дали там се предлагат забавления, от които се интересува конкретно неговото дете (например въпросната залепваща стена, за която ти питаш) пак от първа ръка, а не само от сайтовете. Затова си мисля, че темата е супер полезна и не бива да се приема като досадно честно споделеното мнение.  Peace

# 1 465
  • София
Лулумба, права си  Hug Просто се заформя един дълъг спор. Лично аз мога да защитя и да критикувам въпросното клубче...вероятно истината е някъде по средата. И с теб съм съгласна, ама пък може и да имат основателна причина за всичко...не знам. Много е неприятно, че имаме очаквания, които не се покриват. Права си, че не може едно момиче да е в кафенето и в детският кът.
Ето, сега ме засърбяват ръцете да пиша за персонала....никъде не пише, че ако заведението е кафене с детски кът, трябва да има персонал, който да гледа детето в детският кът. Всъщност то може да пише детски клуб, а да е кафене с детски кът. Не знам в конкретният случай...не съм ходила в клубчето, макар да ми е в квартала.
Може да ги заразтягаме едни локуми тук  Crazy Hug

# 1 466

Пчеличката Мая в Борово  Laughing

"Залепват" е много силно казано.
Когато клубът беше нов, май сякаш залепваха. Август месец костюмите за залепване бяха толкова мръсни, изпокъсани и в окаяно състояние, че "залепването" е мисия невъзможна. Лично наблюдение, деца над 30 кг изобщо не могат да залепнат.

# 1 467
Лулумба, права си  Hug Просто се заформя един дълъг спор. Лично аз мога да защитя и да критикувам въпросното клубче...вероятно истината е някъде по средата. И с теб съм съгласна, ама пък може и да имат основателна причина за всичко...не знам. Много е неприятно, че имаме очаквания, които не се покриват. Права си, че не може едно момиче да е в кафенето и в детският кът.
Ето, сега ме засърбяват ръцете да пиша за персонала....никъде не пише, че ако заведението е кафене с детски кът, трябва да има персонал, който да гледа детето в детският кът. Всъщност то може да пише детски клуб, а да е кафене с детски кът. Не знам в конкретният случай...не съм ходила в клубчето, макар да ми е в квартала.
Може да ги заразтягаме едни локуми тук  Crazy Hug

фината разлика е, че в кафене с детски кът не ти вземат такса-престой на детето Wink.

П.П. Аз за Слона само хубави работи бях чувала, не съм ходила лични.

# 1 468
  • ... някъде преди лудницата ... до църквата!
Предстои ни рожден ден в Малко Морско!

Ще пиша отиви задължително!
На първо впечатление, много ми допадна - хората доста са го мислили! Ще видим на партито, макар че от раз ме спечелиха и съм почти убедена, че няма да има проблеми!

# 1 469
Отпразнувахме рождения ден на малката в Таласъмчета ООД. Останахме много доволни, по-голямата част от децата бяха на възраст между една и две години и имаше много играчки подходящи за тях. Салонът за родителите беше просторен. Кетърингът и тортата дойдоха навреме, персоналът също бяха много приятни.

Общи условия

Активация на акаунт