Детски клубове в София

• 325 044
  • 1 629
  •   1
Отговори
# 1 530
Аз съм чувала добри отзиви за Морско конче, не съм ходила, но имам познати които го харесват.

Не виждам защо да е съмнителна цената. Явно е (предполагам) че анимацията си я правят от самия клуб. Според мен всяка "какичка" която си обича работата и децата може да им организира игри, да си играе с тях. Всеки може да пита дали какичките организират игри, ако не се поръчва външен аниматор. Разбира се всеки който държи на по-качествена анимация може да си плати допълнително и да разчита на професионалистите, по-високи изисквания- по-висока цена, друг е въпроса вече дали ще се отговори на тези изисквания. За организираните игри, когато не се плаща допълнително, повече бих се усъмнила в големи клубове, където всичко е оставено на често отегчения персонал, както споменатите какички говорещи си в ъгъла и т.н. (имаше доста описани случаи в темата). Но ако собствениците присъстват на партитата и си контролират нещата, едва ли ще се случи това, не казвам че няма места, където персонала е съвестен, но всички знаете колко трудно се намират такива хора.

Всъщност мисълта ми е че не винаги високата цена гарантира високо качество.

Тортата- по-неизвестна сладкарница (има много)- по-ниска цена, а и клубовете е ясно че не купуват тортите на цените на които ги продават. Всеки, който иска може да си поръча по-скъпа, по-красива, по-вкусна, по-голяма и т.н. торта- плаща повече за това.
Кетъринга може да бъде по-обилен, по-оскъден, пак в зависимост от желанията и бюджета.
Всичко зависи и от броя на гостите и децата разбира се.

Така рождения ден може да бъде 200, може и 600лв. на едно и също място (изключвам много скъпите клубове).

Всеки държи на различни неща, за някои хора това е бюджетът, който са си определили. Според мен е важно в този момент на криза клубовете да се съобразяват и с това, за да имат възможност повече хора да си позволят това удоволствие за дечицата. Не е толкова сложно да предлагаш по-малко неща за по-ниска цена и разбира се повече, по-качествени за по-висока цена. (по-евтин кетъринг и по-скъп кетъринг, по-евтини торти и по-скъпи торти и т.н.)

В едно съм сигурна обаче и то не зависи от цената- доброто отношение, отзивчивия и усмихнат персонал и заинтересоваността му от Вас, гостите, рожденика са най-важното. Нали те са там заради вас и е тяхно задължение да ви накарат да се почуствате специални.

Това си е моето мнение. Пак казвам (за да не ме обвини някой че съм поставено лице, както често се случва в тази тема) нямам нищо общо с Морско конче, не съм ходила там, просто разсъждавам по-темата!

Последна редакция: вт, 02 фев 2010, 16:45 от zitabg

# 1 531
  • София
Елфа, предполагам говориш за Захарно петле. Клубчето наистина е много приятно, но мен лично ме отказа да празнуваме там липсата на достатъчно атракции в детския кът. Иначе почти 100% щяхме да сме там. Супер обстановка и атмосфера, според моите виждания.
Понеже коментирахмте по-назад детски център Кълбо, да споделя впечатления: клубчето е ново и приятно, но няма къде да се настанят възрастните. Слагали били маси в единия ъгъл, но аз не можах да си представя 20 човека навряни в детския кът. Това прави цената от 70 лв/ час наем доста висока, още повече когато децата са под 10. Нищо освен наем не е включено в цената, но внасяне на храна и напитки не се заплаща.Кетъринг и анимация може да се организират и от страна на клубчето.
Патетата наистина имат добро обслужване, водила съм дъщерята в П1, а в П2 само минах да погледна обстановката - наистина второто е едно от най-добре изглеждащите клубчета които съм обиколила в търсене на подходящо за нас. В П1 цената е 8 лв / при мин. 10, в П2 - 10 лв/ при мин.10 деца.
Спаркъл също е много добре обзаведено и оборудвано, но пространство за възрастни или по-скоро липсата на такова ни отказа, за което малко ме е яд. Цената беше 8 лв/ при мин 10 деца, с включени какички, рисунка на лице, украса, 25 балона. Цените на кетъринга бяха едни от най-приличните, менюто - едно от най-разнообразните.
Ние хлапетата в Лозенец като лукс и обзавеждане не е кой знае какво, но има достатъчно играчки / атракции за децата и собственичката е страшно любезна и отзивчива. Цени: най-ниските на които съм попадала: 10-11 лв на дете, без ограничение за минимум бройка, като в цената са включени: наем, детско меню, украсата, 2 какички и рисунка на лице ( не помня дали имаше друго). Менюто за възрастни варираше от 13 до 33 лв за плато.
Това е което се сещам за момента. Смятам, че "програмата" на повечето клубове е еднаква, почти няма нещо различно като предлагане - на храна, анимация и услуги. Също ме ограничи в избора задължението за минимум бройка при децата, по-удачно ми се струва изискваната сума да се пренасочи към нещо друго.

# 1 532
Елфа, предполагам говориш за Захарно петле. Клубчето наистина е много приятно, но мен лично ме отказа да празнуваме там липсата на достатъчно атракции в детския кът. Иначе почти 100% щяхме да сме там. Супер обстановка и атмосфера, според моите виждания.
Не, не е този клуб, бъркате в оценката. Клубът ми е Фиоре Арт Студио и не го крия , разбира се.

# 1 533
  • София
А когато се внася храна отвън, искате ли сертификати и да е етикирана? Разните му там бактерии, ако има, могат ли да плъзнат из заведението? Rolling Eyes

Иначе за Морско конче, като си направих сметката, партито излиза точно толкова, колкото и на други места! Говоря за по-малките клубчета. Зита е абсолютно права- без аниматор, а с какичка и торта от евтина (не бутикова) сладкарница.

# 1 534
А когато се внася храна отвън, искате ли сертификати и да е етикирана? Разните му там бактерии, ако има, могат ли да плъзнат из заведението? Rolling Eyes
Иначе за Морско конче, като си направих сметката, партито излиза точно толкова, колкото и на други места! Говоря за по-малките клубчета. Зита е абсолютно права- без аниматор, а с какичка и торта от евтина (не бутикова) сладкарница.
Здравейте, права сте за сертификатите и по принцип при внасяне на храна от вън ги изискваме. Но, понякога се е случвало клиентите да си носят и домашно приготвени неща и тогава отговорността си я носят изцяло те. Само да не стане объркване, така постъпваме единствено и само единствено, когато се наемат помещенията, без ползване на наш кетеринг!

# 1 535
  • където и да е,само да не съм сама
Здравейте!
Аз давам един глас за Захарно петле.
Преди да решим да празнуваме там бяхме ходили 3 пъти на РД на др дечица.
Това ,което ме грабна е отношението на персонала към децата,това че компенсират липсата на мн играчки с непрекъснати занимания,игри,танци и какво ли още не.
Мога да сравня м/у РД за 6-годишни и такъв за 4-годишни-и 2-та случая се справиха мн добре.
Лощото е,че за повече от 15-тина дечица според мен не става.
Кетеринга си го правят на място,което означава,че хапките,които имахме бяха топли,пицата за децата също/сравнявам с този на Хари Потър и Патетата примерно/
тематично парти не бяхме поръчали,но стояхме повече от 2 часа и децата наистина се забавляваха истински.
Може да си внесеш и всичко от вън с/у определена такса.
В сайта им нещата са описани доста добре.
аз лично направих и запитване по мейла з апримерна оферта и ми отговориха в рамките на деня доста изчерпателно.
Мн останахме доволни и най-вече рожденичката:)

# 1 536
  • Русе/София
Здравейте.На 11 януари бяхме на рожден ден в патетата2 и съм страшно разочарована.Бяха 3 деца/защото другите бяха болни/,и представете си учудването ми ,когато се оказа,че някакъв батко/около35/ще ги забавлява,а 2 какички стоят зад бара да обслужват родителите.Точно след 10 минути детето ми/на 4/дойде ревящо от залата ,със зачервено лице.Оказало се че баткото обичал да провежда бой с възглавници,но така го беше цапардосал,че и на другия ден още се виждаше.До сега съм празнувала в МИКИ МАУС,МЕЧО ПУХ,БАМБИ,ОСТРОВЪТ НА СЪКРОВИЩАТА, и съм много доволна.Истината е ,че всеки куц и сакат почна да се прави на разбирател и да отварят клубче за деца.Което е лошо,защото ние като плащащи имаме право да получим качеството,а децата ни -веселият празник,който заслужават.

# 1 537
В пощенската ми кутия има рекламка на нов парти клуб "Точица". Засега явно нямат сайт, но адресът е кв.Левски В, бл.6. тел 0899910355р 0899985336
Когато отидем с малкия ще пиша и впечатления.

# 1 538
Елфа,твоят клуб има ли сайт?

# 1 539
Елфа,твоят клуб има ли сайт?
Да, заповядай: www.fioreartstudio.com  Peace

# 1 540
  • В светлината на слънцето
Елфа, разгледах сайта на клубчето и много ми хареса.  Peace Знам къщата много добре (имаш ли нещо общо със собственика? Heart Eyes). Почти в настоящия квартал ми е, а преди живеех буквално на една пряка. Много хубаво и спокойно място. През лятото имате ли атракции на двора? Питам, защото рожденият ден на малкия е през август и си търся клуб с хубава градина. А тези, които досега съм гледала нещо не ми допадат.   

# 1 541
Елфа, разгледах сайта на клубчето и много ми хареса.  Peace Знам къщата много добре (имаш ли нещо общо със собственика? Heart Eyes). Почти в настоящия квартал ми е, а преди живеех буквално на една пряка. Много хубаво и спокойно място. През лятото имате ли атракции на двора? Питам, защото рожденият ден на малкия е през август и си търся клуб с хубава градина. А тези, които досега съм гледала нещо не ми допадат.   
Привет, и аз живея наблизо...,така 4е може и да се познаваме  Peace. Нищо общо нямам със собственика, освен че ми е съсед.
Заповядайте и ще видите какво предлагаме, имаме и лятна занималня. В една друга  тема видях, че обсъждате въпрос за избор на у-ще. Препоръчвам 129 то - г-жа Върбанова, тя взима на есен първи клас, както и Априлов, също препоръчвам. Имаме занималня при нас и имам наблюдения и за двете у-ща, както и от 31 - во и 12 -то. Освен това имам и личен опит - моите деца и двете учиха в 129 -то. Ако има нещо, насреща съм. Peace

# 1 542
Наскоро и ние празнувахме рожден ден в детски клуб и мога да споделя и аз впечатления. Въпреки, че за пръв път празнувахме рождения ден на малкия в детски клуб, сме били канени достатъчно пъти или просто сме ходили и от това, което видях на мястото където празнувахме останах много приятно изненадана. Клубът вече е коментиран - става въпрос за Спаркъл - http://www.sparkle-baby.com/club/index.php и преди да си направим там празника бяхме ходили няколко пъти само за игра в най-студените дни през зимата. Клубът е много голям и за мен е страхотно предимство, че е разделен на две зали - едната може да се каже, че е за по-малките,а другата за по-големи деца. В залата за малките, където бяхме ние си има надуваема пързалка и батут и децата много се изкефиха, отделно са другите играчки и не на последно място достатъчно място за тичане и игра. Менюто, което беше за децата също много ми хареса - имах избор между няколко варианта и избрах пица, сок и шоколадово яйце, и накрая тортата разбира се. Пицата я донесоха непосредствено преди да я сервират и децата я ядоха направо топла и това го казвам защото преди няколко месеца в Хари Потър гледах как слагат на малките едни пържени кой знае кога картофи в чинийките и никой не ги яде. Като го опитах, защото много ми стана странно как така от толкова деца нито едно не яде пържени картофи - ми те бяха като камъни - нямаше просто как да се ядат. Както вече казах има две зали и въпреки, че някой беше коментирал именно това когато ние празнувахме в едната зала, другата беше ангажирана за друг рожден ден и ние бяхме в горната, а другите празнуващи си бяха с долната зала, така че изобщо не сме си пречили. За цените ще кажа по спомен - на дете се плаща по 8 лева за 2 часа и допълнително 5 лева за детското меню, за възрастните поръчах плата, като изборът беше доста голям и съм доволна, че уцелих всичко да се хареса от хората и съответно да се изяде. Тортата също я поръчах от там, показаха ми каталози на няколко сладкарници и не съм се занимавала да я вземам и разнасям из София. Това се сещам за момента, останахме много доволни и гостите ни също, горещо препоръчвам на всички от южните райони.

# 1 543
  • София
Отзиви за "Цар Лъв" на ул. "Лъвски рид"?

# 1 544
вж стр 74-7 за Цар Лъв

Общи условия

Активация на акаунт