Детски клубове в София

• 324 876
  • 1 629
  •   1
Отговори
# 435
Да похваля "Мечо Пух и приятели" в Младост 1-направиха страхотно парти и всички-и децата, и родителите-останаха очаровани и доволни newsm10

Ще ми пишеш ли на лични какво меню си избрахте и с какво точно забавляваха децата.
Ние ще правим там РД на малката след по-малко от 20 дни и вече трябва да уточним менюто и всичко останало.
Благодаря предварително.

# 436
Някой има ли отзиви за този клуб, цени, организация  Thinking http://www.harrypotter-friends.com/index.html

# 437
  • София
Аз писах в тази тема за "Хари Потър и приятели". Там празнувахме РД на Иво през юни. Ето постовете ми:

И аз да споделя за детския клуб "Хари Потър и приятели".
В събота празнувахме 5-тия рожден ден на Иво там.
Много съм доволна, Иво е много щастлив. Иска и догодина да празнуваме там.  Grinning Да не говорим пък, че в сряда пак ходихме да поиграе.
Клубът е нов, свеж, просторен. Има много играчки, интересни, замък с топки и батут, джаги, едни много интересни за децата въртящи се столчета-полу-яйца..... Хубаво е.
И един огромен плюс в сравнение с масовия детски клуб-каките не стоят като препарирани. Напротив-много са мили, играят с децата и ги забавляват. Отделно от това бях поръчала и аниматор (клоун-ката Мици, която също се справи чудесно. Успя да завладее дори и Иво, което досега беше успял да постигне само актьорът Дечко. Обикновено Иво изобщо не обръща внимание на аниматорите.) Когато ходихме втория път-в сряда-какичката през цялото време играеше с Иво и го занимаваше. Когато ходих преди РД, за да уговоря нещата по тържеството, пак заварих какичка, която играеше с едно детенце. Изобщо не е като на повечето места-отегчени каки, гледащи в една точка. Дано да запазят това настроение и желание за работа и занапред.  Hug
Нещата, които бях поръчала за почерка на гостите, също ми харесаха.
Друг много голям плюс, според мен, е, че рожденните дни не са нацвъкани през 2 часа. Организират по 2 партита на ден-едно преди обяд и едно следобяд. Така не бързаш да си тръгнеш, защото следващите празнуващи вече чакат на вратата. Нашето парти беше от 17ч. Клубът работи до 21. Тръгнахме си след 20,30. Никой не ни е притеснявал, че трябва да си ходим.
Изобщо-доволна съм.  Grinning

Благодаря на dodo_dodo, която първа писа преди време за този клуб и благодарение на нейния пост намерих това място.  Hug

От всичко прочетено дотук, аз смятам да се насоча към "Хари Потър..." Ще се радвам да чуя още мнения, както и за цени, храна, място за възрастните и т.н.

На нас за 9 присъстващи деца (при 11 поканени, но аз платих и за недошлите деца-защото така или иначе сандвичите и картофките за тях бяха приготвени) и другите гости ни излезе малко над 500 лева.
Цената за дете е 15лв.-с включена сандвич+картофки или пица+картофки и сокче от кутийка. После разбрах, че има някаква разлика-дали децата са под или над 10 и е различно-15 или 20лв. на дете-но не разбрах много-много кога е 15 и кога е 20. Аз платих по 15 лв. на дете.
В цената влиза тортата (20 парчета на Л-гуна) и аниматор (забравих вече-май беше 70лв.).
Бях поръчала 40 хапки, 20 панирани сиренца, 20 панирани пилешки хапки, 20 панирани кашкавалчена, 20 пънчета със палачинки и сирене Филаделфия-харесаха ми. Имаше 20-тина възрастни, които си поръчваха за пиене кой каквото поиска-има всякакъв алкохол, вино, бира....
Мястото за възрастните се вижда много добре на снимките в сайта. Приятно е.
В клуба не се пуши-пушачите излизаха на пейка навън, на площадката пред входа.

Цената, според мен, зависи най-много от това колко и какво ще си поръчват гостите. Частта от сметката, която се пада на децата, не е чак толкова голяма.
Миналата година бяхме в друг клуб. Колкото и да подканях гостите да си поръчват кой каквото харесва, се ограничиха до кафета и безалкохолни. Едва изпихме една бутилка бяло вино. Цената беше около 220лв. Тази година бяха по-несрамежливи.  Grinning

Някой написа в темата, че клубът бил мрачен. Честно казано-ни най-малко не ми се вижда такъв, при положение че 3 от 4-те му стени са на практика огромни прозорци.  Rolling Eyes

# 438
Момичета, записвам се, че не успях днес да изчета цялата тема.

Предстои ни четвърти рожден ден в началото на октомври и искам да резервирам вече клубче. Някой може ли да ми каже нещо за клубчето в подлеза на НДК? Вероятно сте писали, ще се върна утре да допрочета, но все пак конкретно исках да знам за него, затова използвам да ви питам.

Или нещо друго просторно и новичко в Центъра или около бул. Черни връх или България?

# 439
Vivi благодаря ти  Hug Heart Eyes

# 440
Мерси на отговорилите  мами. Ние днес резервирахме в клуб "Теди".Има ли някой празнувал там да разкаже Hug.

# 441
Онзи ден звънях на Лилав жираф, че  ми бше удебен за една среща с малката в района Crazy.Та- до 10.09  няма да работят- отпуски навярно Grinning

# 442
  • София
Мерси на отговорилите  мами. Ние днес резервирахме в клуб "Теди".Има ли някой празнувал там да разкаже Hug.
Имам 2 или 3 поста назад в темата Hug

# 443
В неделя празнувахме 3-я РД на сина ми в "Таласъмчета". Горещо го препоръчвам. Първоначално исках във Funny, но стана така че първо звъннах в Таласъмчета като по-непопулярен и се оказа, че не е резервирана датата. Голяма част от гостите ни не дойдоха и ни остана страшно много храна, както ни бяха предупредили собственичките, но като не знаех колко човека ще дойдат, предпочитах да не се притеснявам, че стоят на празни маси. Бяха само 6 деца. От 5-те 4 семейства решиха да празнуват там РД, едните капарираха на място за тази събота, а другите са ходили впоследствие и са запазили за края на септември. Това е показателно, че наистина им е харесало. Има страшно много и хубави играчки. Всичките са здрави и с работещи батерии. И детският кът е много просторен, и помещението за родителите. Всичко е аранжирано с вкус, детската тоалетна е приказна, тези за възрастни са също много хубави. Притеснявах се като са нови и неопитни, да няма пропуски, но и ритуалът по поднасяне на тортата беше хубав, и не се е налагало аз да нося питиета на гостите. Изобщо беше много хубаво, жалко само че не можах да събера повече гости, защото има капацитет.

# 444
  • Някъде на път....
......... Изобщо беше много хубаво, жалко само че не можах да събера повече гости, защото има капацитет.
А колко е капацитета за родителите?

# 445
Ами 20 според мен могат да се съберат спокойно. 2 двойки ъглови диванчета + табуретки към тях. А може и повече, защото имаше още едно ъглово, отделно от детската масичка, което въобще не се използваше.

# 446
При нас в Дружба има нов клуб в 226 бл още не сме го посетили

# 447
Здравейте, ровейки се из нета за клуб,в който да празнуваме 2рия рожден ден на дъщеря ми попаднах на "Маджикленд", "Красавиците и звяра" и "Светът на Буратино" - дали някой може да ми каже нещо за тях?

Предварително Ви благодаря.

# 448
  • Linz
Темата е много полезна не само за майките, но и за всички собственици на детски клубове.

# 449
Здравейте, ровейки се из нета за клуб,в който да празнуваме 2рия рожден ден на дъщеря ми попаднах на "Маджикленд", "Красавиците и звяра" и "Светът на Буратино" - дали някой може да ми каже нещо за тях?

Предварително Ви благодаря.

Tami, мога да кажа за Маджикленд, че според мен не е подходящ за малки деца. Много стълби, голямо разстояние между салона за деца и родители, няма играчки..... Потърси друго място. Тук в темата идеи има много, само трябва да се попрочете Peace

Общи условия

Активация на акаунт